Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един нож,но кой?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Един нож,но кой?

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Над 4 инча май нямам право да го нося,ровя още какво може да стои в багажника,но там май и 6 инча са си ок.

Едно знам - няма да е над 5,ако ще е така те продават и кукрита колко искам.
    А, ти си някъде в чужбинско. Тук поне засега няма ограничения.

Коментар

Аз понеже се кефя на скандито как реже, та ето едно клипче със сребрянка (silver steel) за размисъл .

Не че някой ще вземе да сече желязо, ама при подобен скос се представя добре

Моето томи на Ханкала си го ползвам, ама не мисля че би ръждясало бързо ако го оставя, че по принцип не е неръждаема.
      Последно редактирано от mohera; 25-09-13, 14:19.
      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Ключов момент в случая са думите "на Ханкала". Защото майстори като дедо Юка, Пека и още двама-трима не се срещат под път и над път даже в Суоми. Затова финките им вървят по толкова пари...

Коментар

Трите ми фаворита :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0869.jpg
Прегледи:1
Размер:178.2 КБ
ID:5527806

Cold Steel G.I Tanto
          SOG Seal Pup
          KA-BAR BK11
          който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

А1 на Фолкнивен ти е варианта на който бих те посаветвал да се спреш, удобен , надежден, пробвах да кача снимки и не мога .

Коментар

Гледах го преди седмици на едно изложение,ще го погледна пак,но съм си дал заявка за нерьждавейката на Есе пък ще видим.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                ... нерьждавейката на Есе....
                Дай малко повече инфо, моля
                Зима иде

Коментар

Чака се да излезе тая година,чакало се е същото и предната,но тая вече взимат предварителни поръчки.Аз съм морски човек,може ли едно нещо да е нерьждавейка го взимам нерьждавейка,3-4 ножчета имам такива,два пистолета съм поръчал от тоя матрял и Есето много ми хареса,но не и факта,че трябва да му смазващ острието за да не рьждясва,салата да не може да си нареже човек.

Порових малко и оп,предварителни заявки за правилния нож за мен.Още малко ако се помотат обаче и Фолкнивена ще им отвее плявата

SS се води без значение размера,имат малкия паяк ако не се лъжа,аз чакам 4 или 5 да излезе.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Мислех, че съм отговорил сутринта, но явно не се е публикувало, та

Мерси за инфото, нямах никаква представа, че Esee ще правят неръждавейка. Дано да се справят с 440С също така страхотно както се справят с 1095. Бих си взел една тройка SS без боята отгоре веднага.

Иииии, ако си вземеш 5ца и си режеш салатата - искам видео задължително
                    Зима иде

Коментар

Някой има ли лични впечатления от този нож?
                      Интересува ме дали става за туристически.

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение

Иииии, ако си вземеш 5ца и си режеш салатата - искам видео задължително
                        Никви нерви,само не ме карай краставици да беля,че това е една идея преди теслата,домат на 4 обаче ще нареже.Ще е интересно да скрия всички други и да го дам на жената,е те тогава не видео ми билетчета мога да късам.Да не ме подгони само с гол в ръката Есе,че я закьсах
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Малко вдигам стара тема, но работата е на зор...
                          Опря работата до "какъв нож да си купя"
                          Та накратко, трябва ми нож "за гората", дрънкулки не ми трябват, например отварачки и такива глупости, възможно най-изчистен, удобен за ръката, лек и т.н., нещо почти като боен, но за туристически цели, като туристическите ми цели са малко напреднали Та се иска да не е дължина тип "мачете" Нещо средно да речем, което няма да ми пречи при ходенето и при клякане.... Не им разбирам хич на ножчетата, та затова се допитвам до вас, не ми трябва професионален, нещо да речем в средния ценови диапазон Има ли такова животно Та ще чакам вашите предложения, мерси предварително за информацията
                          P.P Есее-5 например ми харесва в варианта от тази снимка:
                          П.П А кое е по-добре, вида на острието, като на Есее-то или като горният нож, над моя пост??
                          http://www.google.bg/imgres?imgurl=&...ed=0CAUQsCUoAQ
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Бобчо, тия ножове не стават за твоите цели. Военните - също. Туристическият нож трябва да е здрав, да държи ряз, да е с удобна дръжка, нито голям - нито малък. Препоръчвам класически Солинген. Новите са по 300 лв., но 2-ра ръка се намират и по 30-50 лв. Ето моя, който ни служи 3-то поколение:
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000269.jpg
Прегледи:1
Размер:157.4 КБ
ID:5571277

Не е лъскав, но сече, цепи, реже и дере безотказно и капризи .
                            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Преди около месец ми пратиха майл сьс запитване още ли сьм мераклия за ЕССЕ 4 СС или модел нерьждавейка

Огледай тоя вариант
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                                Малко вдигам стара тема, но работата е на зор...
                                Опря работата до "какъв нож да си купя"
                                Та накратко, трябва ми нож "за гората", дрънкулки не ми трябват, например отварачки и такива глупости, възможно най-изчистен, удобен за ръката, лек и т.н., нещо почти като боен, но за туристически цели, като туристическите ми цели са малко напреднали Та се иска да не е дължина тип "мачете" Нещо средно да речем, което няма да ми пречи при ходенето и при клякане.... Не им разбирам хич на ножчетата, та затова се допитвам до вас, не ми трябва професионален, нещо да речем в средния ценови диапазон Има ли такова животно Та ще чакам вашите предложения, мерси предварително за информацията
                                P.P Есее-5 например ми харесва в варианта от тази снимка:
                                П.П А кое е по-добре, вида на острието, като на Есее-то или като горният нож, над моя пост??
                                http://www.google.bg/imgres?imgurl=&...ed=0CAUQsCUoAQ
                                Ножове Walter ако това имате предвид, не стават за нищо сериозно. ESEE са отлични, добре балансирани, качествени, удобни и подходящи за сериозна работа...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X