Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    Аз също не виждам какви са проблемите с този начин на работа. Също правя форумни артикули и досега не съм имал непотърсени, загубени и т.н. Колкото до поредните номера, явно ще зависят от колегите viplamen и suzuki team, които не са заявили колко ножа искат... На мен ми е все тая. Всякакви филми с пращане на пари, набиване на номера, според това кой- кога платил, после пак пращане по куриер, "ама аз платих с първите 10, пък ножчето ми е с номер 76...", нещо не са ми ясни.
    Съгласен с теб, иначе няма да има угодия. 130 поръчващи, значи 130 мнения.
    Не мисля, че ще имат загуба от това да започнат работата. Надали ще има непродаден нож. Дори и някой да излезе несериозен, сигурен съм че обявени в друга тема останалите ножове ще бъдат разпродадени достатъчно бързо.

Коментар

При другата форумна поръчка, е имало излъчени отговорници по градове, които са взели и разпратили ножовете.
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Има утвърден списък, не вярвам някой да се отметне от него. Ако бяхме в детската градина, щях да предложа да купя непотърсените бройки, после си ги търсете от мен, но няма да се пазарите за цена и т.н.
        Тъй де, нали и аз тва казвам - бахти латино-американската драма. И то за нож на стойност 55 кинта бройката. Дали не драматизираме излишно ?

П.С. Мога да ти влезна на партия за изкупуването на хартисалите бройки. Ама цената за крайни купувачи (за хартисалите бройки де) ще започва от 80 кинта на бройка Това за първите щастливци. За останалите - според договаряне.
        Последно редактирано от windwarrior; 27-09-13, 20:21.
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от knifeman Преглед на мнение
          Парите бяха събрани и всичките бяха занесени наведнъж на Менли.
          Предполагам преди старта на поръчката. На Миро не са взели капаро, ама... за едно ножче.
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Е колко пъти казвам, пращате ми парите, нося ги после взимам пожовете и по адресите. НО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕКОНТ. С банките аз не се обичам.
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
              ...
              П.С. Мога да ти влезна на партия за изкупуването на хартисалите бройки. Ама цената за крайни купувачи (за хартисалите бройки де) ще започва от 80 кинта на бройка Това за първите щастливци. За останалите - според договаряне.
              Отказали се, няма да има. Въпросът е, дали "Менли" са поставили условието- "парите напред, после си чакайте ножчетата" или е някаква тукашна самоинициатива?
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Отказали се, няма да има. Въпросът е, дали "Менли" са поставили условието- "парите напред, после си чакайте ножчетата" или е някаква тукашна самоинициатива?
                Да де и аз това питам? Щото варианта - казваме им бройката, те правят ножовете после ги пращат по адреси с наложен платеж ми се струва идеална.Както казаха колегите по горе ние нито сме малки деца, нито невзет нож ще остане непродаден.

Коментар

При разговора с "Менли", казаха 50 % от цената. Нали се сещате че веднъж едвам ще съберем парите , а на два пъти?
                  Пращайте ми парите, и да свършваме с глупостите.
                  Георги Иванов, тел.0887 152 347, до офис на "Еконт" в жк.Младост-3, София. Моля, запишете си някъде ник-нейма на бележката която се попълва там. След получаване на сумата ще отбелязвам във списъка. Моля все пак да се организираме до 10 дни.
                  Спипъка ще взема от утвърдения.
                  0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Точната бойка ще се разбере в края на периода за записване + 10 бр. колкото ще задържат за "Менли".
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Любенов, пусни си потвърждението за ножа, че да не изпаднеш от списъка, още не те виждам в червено, а аз се нагърбвам да пиша лично съобщение на останалите в списъка, които според мен не са погледнали темата, за да не останат без ножка..

Коментар

Ok! Решаваме, че става с пращане на пари предварително. Тогава искам да има някакви правила:
                        1. Краен срок за пращане на парите- примерно 10 октомври. (не искам аз да съм платил, а да чакам три месеца бай Хой да си потвърди поръчката).
                        2. Ще предположим, че на 14 октомври парите ще са в "Менли".
                        3. Срок за изпълнение 30 октомври, да речем.
                        4. До 5 ноември всички ще сме "оножени" до зъби.

Коментар

3. Срок за изпълнение 30 октомври, да речем..
                          Според мене е много оптимистичен сценарий.
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                            Любенов, пусни си потвърждението за ножа, че да не изпаднеш от списъка, още не те виждам в червено, а аз се нагърбвам да пиша лично съобщение на останалите в списъка, които според мен не са погледнали темата, за да не останат без ножка..
                            Писах лични съобщения на някой от списъка, които не са потвърдили.. Другите не мога да ги намеря с търсачката, ако някой има връзка с тях, моля да се свържат. Те са: timir, a.3, m36
                            На всички останали съм пуснал ЛС.

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                              Според мене е много оптимистичен сценарий.
                              Датите са примерни. Просто да ги има, понеже не съм съгласен да чакам една година за нож, който съм платил. 100 % авансово плащане, предполага и съответен приоритет на тази поръчка. Поне, така е по уважаващите себе си фирми.

Коментар

Излиза, че е по тръдно да си поръчаш и получиш малка сгъваема джобна ножка от съседния квартал, отколкото голям кухненски нож от окинава.... само се уточнете какво последно, дайте краъки срокове и да действаме....
                                Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X