Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Форумна поръчка за сгъваемо "Манли" .
Може ли да се купи това бижу?
Ножа, не котето...Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-09-13, 20:22."The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
-
От: Моят нож
Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнениеМоже ли да се купи това бижу?Първоначално публикуван от Андрей БояновНожа, не котето...Лимитирана серия от Манли (мисля 90 бройки общо), за ножарския форум. Мълчат като партизани на разпит. Питах разни другарчета "що не свиркате", отговора беше "да си чел форума, кой еб@л - еб@л, Марийка са ожени и вече не е к@рва". Коварни и скришни хора....
Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеОсвен, че е лимитирана серия, какво му е по специалното и какво толкова му харесвате?Да не би пък моя вкус нещо да е по-изкилиферчен спрямо масовия.
Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнениеДоколкото знам е от стомана 12C27 и струва 50 лв. Ако ти трябват още аргументи, мога да дам, но те са доста субективниПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-09-13, 20:23."The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
-
Форумна поръчка за сгъваемо "Манли" .
Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнениеДоколкото знам е от стомана 12C27 и струва 50 лв.
Цената наистина е смешна, на фона на полученият продукт, но в случая играха и чисто приятелски отношения.
Коментар
-
Първоначално публикуван от miro1972 Преглед на мнениеКато са приятели да направят и лимитирана серия за нашия форум! Много колеги ще желаят !
В металблейда процедирахме по следният начин - преведохме парите по сметка на манли. Когато след 2-3м. ножките бяха готови, те ги разпратиха на получателите.
В момента тече и инициатива за второто по ред форумно фенерче.
Коментар
-
Ами то името си е "Манли", по-скоро да уточним металното лого, и казвайте как да преведем парите. То и цената трябва да уточним, но тя зависи от стоманата.Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
-
Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEVСамо кажете, и го правя, и как да я именуваме!
П.С. Сегашното лого си ме кефи, както и стоманата.Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар