Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Поръчах мострена бройка, до другият Петък ще е готова, тогава ще пусна и снимки.
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Няма да е лошо до тогава да уточним плащането-къде и как ще става защото от прованса е по-сложно ръчното плащане!

Коментар

Абе Манли нямат ли си банкови сметки?
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от valsodar_rn Преглед на мнение
          Няма да е лошо до тогава да уточним плащането-къде и как ще става защото от прованса е по-сложно ръчното плащане!
          Да този момент е важен...Иначе определено ще се получи забавяне.
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Има два начина, които ми се струват най-удачни.. Единият е банков превод, другия със еконт..
            Тъй като еконт в определени градове, например моя - Стралджа, идват само в понеделник, сряда и събота/ако има нещо важно/, аз предлагам да се превеждат в банкова сметка, като причина за трансфера да се записва номера на ножа, а именно 107 150 или нещо от сорта.. Нищо не пречи да е и никнейм, но трябва задължително да се знае точно от кой пристига трансфера..
            За София може да се ползва и начина за плащане на ръка, което е по-удобно за предполагам голяма част от поръчките..

И още нещо.. Поръчката за бройката да се пусне след като се съберат парите.. Така ще е най-коректно към организатора на поръчката и към самата фирма..

Коментар

Ами с лична сметка няма как да стане, защото ще се дължат 10% данък в края на годината.
              160*55 са близо 9000лв.
              Може би трябва да фиксираме срок и парите директно по сметките на Менли.
              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Ако са съгласни като основание да пишем offroad-bulgaria.com, за мен няма проблем, но дали те ще харесат този начин на плащане - едно по едно..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                  ...... да се записва номера на ножа, а именно 107 150 или нещо от сорта...........
                  Е това не ми се вижда удачно, щото има хора с по няколко ножа, та а го уцели твоя. Тъй като всички ножове са еднакви, май е все тая (поне за мен де). Виж да се пише нещо от сорта "форумна поръчка - OFFRoad-Bulgaria.com" по ми се връзва.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Менли могат да открият една нова банкова сметка, специално за поръчката и по нея да пускаме парите. Ще сложим краен срок за плащане, те ще изчакат 1-2 дена за забавено пристигане на плащане и започват да работят. Изтеглят си парите и закриват сметката. Мисля си, че за около 9000лв. си заслужава усилието от тяхна страна. Единственият проблем е, ако не искат подобен начин на плащане, заради дължимия данък в края на годината

Коментар

Да дам и моите 2 с'тинки:
                      Единия начин е" Тъй като всички ножове са еднакви, май е все тая (поне за мен де). Виж да се пише нещо от сорта "форумна поръчка - OFFRoad-Bulgaria.com" по ми се връзва."При него няма да бъде спазен списъка с номерата.
                      Другия е, да се даде краен срок за записване и потвърждаване, да се утвърди списъка и да се знае номера на всеки нож, на кой форумец е.Така може да се пристъпи към заплащане, като в основанието всеки ще си пише и номерата на ножовете.Ако името се пише в сертификата към ножа/както ми се мерна е било в поръчката на ножарския форум/, така ще е по-лесно и за Менли.
                      Yes?
                      Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Има хора с повече от един нож и ще се обърка номерацията. Така че остава номера от списъка. Например

offroad-bulgaria.com #54 jumboframe 2бр. и пускам 110лв
                        LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                        2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Guberkov Преглед на мнение
                          Да дам и моите 2 с'тинки:
                          ...
                          Демек за тебе е особено важно да получиш нож с номер примерно 89/150 и 90/150, а не 93/150 и 95/150 примерно? Хайде нека хората с по няколко ножа нека па си вземат поредни номера, ама толкова ли е важно? Лично аз никога не бих заел да разпределям така нещата. Който иска да го прави. Ако някой иска да е пръв и единствен ..... !? За мен пак казвам по важно е да си имам такова ножче, а не кой по ред номер е!!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                            Демек за тебе е особено важно да получиш нож с номер примерно 89/150 и 90/150, а не 93/150 и 95/150 примерно? Хайде нека хората с по няколко ножа нека па си вземат поредни номера, ама толкова ли е важно? Лично аз никога не бих заел да разпределям така нещата. Който иска да го прави. Ако някой иска да е пръв и единствен ..... !? За мен пак казвам по важно е да си имам такова ножче, а не кой по ред номер е!!
                            Не си ме разбрал.
                            Смятам, че втория вариант е чисто организационно по-добър.Имаме утвърден списък, всеки си знае какво да чака.Дали ще съм номер 80 или 13, ми е все тая...Когато списъкът при нас и при Менли е един и същ, възможностите за грешки от сорта-"Ама мен, що ме няма, нали преведох парите", ще намалеят.Щото на платежното си пишеш името, а в списъка си с форумен ник
                            Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Guberkov Преглед на мнение
                              Не си ме разбрал.
                              ......
                              Тоест така:
                              Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                              ............ Така че остава номера от списъка. Например

offroad-bulgaria.com #54 jumboframe 2бр. и пускам 110лв

Коментар

Мисля, че предложението да изпратим на "Менли" списъка от другата тема с никовете и номерата на всеки от нас е удачно. След получаване на съответната сума по дадената от производителя сметка (с посочване и на списъчния номер на вносителя), много лесно биха отметнали платилите от неплатилите. След като в платежните е посочено основанието за внасяне на сумата, дори не е задължително отварянето на нова сметка само за нашата поръчка.
                                А що се отнася до номерацията на ножовете, също не е толкова сложно. От 130 човека по списък, плащат 120. Те общо са платили за 150 ножа. Изработват се 150 парчета и се раздават по реда на списъка, като тези с повече от един нож, като им дойде реда получават последователни номера.
                                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                                LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X