Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Момчета, бъдете търпеливи с пощата ми, понеже редя пъзела от парични известия. Довечера ще се опитам дя подредя днешните преводи от Еконт и по банков път. В 11:00 изтеглих всичко от Еконт и Сибанк за момента. За съжаление съм на работа и сега не мога да подредя списъка.
Относно това, че се наех със събирането на парите нали знаете поговорката" кои каквото си го направи, друг не може", та и аз така, НО не го правя с цел някаква облага. Разбира се че ще си платя ножа, а сумите които сте изпратили повече се знаят и при изпращане на ножовете ще ви ги върна. Надявам се при преговорите, да успея да уговоря 5 бр. за нашите момчета от отбора, за това ще се боря а не за мой келепир. Пък като се видим някога, ще пием по едно.
Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Много се разводни темата и не мога да намеря точен краен срок, но предлагам да е до 10.10. Не само защото хората взимат заплата на 5 и 10-ти, а и защото е добре да се даде малко толеранс.
;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Зоро, пратих днес по Еконт 60 лева, но трябва да ги търсиш като документ и парите ще са в товарителницата в плик.. При поръчка на куриер нямало друг вариант, но както и да е, да знаеш как да ги търсиш..
Десислав Добрев, Н:107 в списъка, платен 1 брой.
... и аз ги пратих по Еконт
N: 71000002318341
Искрен Попов
А къде е списъкът на платилите?
Дали ще е възможно да се отбележат платилите в съществуващия вече списък в другата тема, пак с промяна на цвета? Примерно потвърдилите са в червено а платилите да са в зелено, за да не се затрупваме със списъци.
Коментар