Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пушка за дома

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
    Бенцбос..... не забравяй да провериш за суивъли и за ремък, че точно сега установих че утре САТ 8 ще си го нося като сасаджия ФАЛ- демек в ръце. Иначе съм го накичил на макс.

Ти рьце имаш,ако ми видиш моите пищялки и жал ще ти стане,това като пикая с 2 рьце го дьржа,а какво остава помпа да мятам за час 2.

Сите шукаритети тьрся аз,обьрнах нета,то не е чистене па разглобяване па тунинг,аксесоари,ма зимата ма лятото...........И при мен е лесно,магазинчето е точно на 3 светофата,а и опцията Кликни и го чакай на другата сутрин винаги играе.

Поне е дьлго та да питам - има ли смисьл от един Леополд / не е котарака,а ония малките кюнци /ако трябва да бия нещо на далеч.Това с правилния патрон / 870то / на колко мята с оптика?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Аз за това гледам да го взимам от магазина или като кликна на дадена страница да е Калифорния легално,тия резачки горе и на ум не ми минава,не ги и гледам даже,а логиката друг да я мисли,аз карам по нея - ангелче един вид.

Искам си комисионната,АЗ ги насьсках.
      Хубу де ... ще я получиш.... малко след моя пълнолетен чист малц.
      Ти рьце имаш,ако ми видиш моите пищялки и жал ще ти стане,това като пикая с 2 рьце го дьржа,а какво остава помпа да мятам за час 2.

Сите шукаритети тьрся аз,обьрнах нета,то не е чистене па разглобяване па тунинг,аксесоари,ма зимата ма лятото...........И

И с тоя месец ме сьсипаха,той докато мине и списька ще е дьльг до оная ми работа,ще се спи в колата май.
      Земи ме на лодката като анти пайръси секюрити гард. От там на сетне ще имаш най тюнингованите железа в Калифорния и два щата наоколу.
      Последно редактирано от Mad Dog; 24-08-13, 01:06.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Хубу де ... ще я получиш.... малко след моя пълнолетен чист малц.

Името и адреса на тоя Малц знаеш ли му?Кьде е роден?
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Мани малца- прати ми списък на "накликаното"- за да мога да съм ти от помощ.

Коментар

Мани малца- прати ми списък на "накликаното"- за да мога да съм ти от помощ.
            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=170238

Не бьди скромен
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Вчера пострелях със САТ8 и с Бенели Нова.... Сата кърти мивки, лепи плочки и изнася. 4 BUCK хай велосити на Фиоки - два изстрела в мишена за под 0.3 сек. Четири мишени от 5 до 25 м. - под 3 секунди. Следващата седмица ще го прострелям с куршум и бързомерец.

Коментар

А за мене помпа нали,да се мъча

Ще видим как ше ми пасне и колко тренировки ще насипя преди да го решавам това.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

С помпа май няма какво толкова да се тренира та да питам пак.

Уинчестер - какво ви е мнението за тоя,Супер Х е на някакви пари от порядька на 350 кинта,това толкова ли е зле,че струва половин пушка при положение,че някои световни рекорди са направени с такова / не сток ма пак тоя модел /.

Уинчестер помпа или полуавтомат,мнение,препорьки,впечатления,модели,слаби черти..........и каква е тая цена,5 стека цигари са повече?
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Жената има уинчестер дефендер. По-старият модел на супер-Х. Това е най-мазно работещата помпа, която съм пипал въобще. Системата на затвора с въртяща глава е изкопирана и от бенели (модела Нова). Качеството на изработката превъзхожда това на мосберг/маверик и ремингтон. Устройството на оръжието е доста просто, поддръжката е елементарна. За 350 кинта си е направо подарък.

Коментар

Е тьп вьпрос ма що е 350 долара или аз нещо сьм се обьркал?

http://www.winchesterguns.com/produc...21c&mid=512252

А ги има и за 300 без напьване.

И едно сравнение на Ремингтон и Мосберг.Нещо..........

WebRep

currentVote

noRating
                      noWeight
                      Последно редактирано от BENZBOSS; 08-09-13, 18:10.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Ми за мен Уйнчестера си е "секънд бест" след Ремингтона - ако ти допада - грябвай един такъв и не го мисли.

Коментар

Ми за мен Уйнчестера си е "секънд бест" след Ремингтона - ако ти допада - грябвай един такъв и не го мисли.

Порке???

И кратко може,аз ще ровя по мнението после.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Порке???

И кратко може,аз ще ровя по мнението после.
                            Поркоато пак е с дуралова цевна кутия. Другото си е чист субективизъм- дураловите цевни кутии ми стоят някак по "дебели" - Ремингтона ми е особенно "строен". Ако говорим за качество на изработката - най отгоре са Ремингтон, малко след тях Уйнчестър и Итака (слагам ги на едно ниво) и след тях Мосберги , маверици и прочие.

Коментар

Стига го хвали тоз ремингтон. Пищова ти пластмасов, пък се плашиш от дуралови цевни кутии.

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                                Стига го хвали тоз ремингтон. Пищова ти пластмасов, пък се плашиш от дуралови цевни кутии.
                                Щото още не съм спестил стинки за изцяло стоманен ..... знаиш как ще ми тича един 1911 с 4" цев?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X