Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пушка за дома

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
    Аз ей тая помпа(Remington 870MCS)[ATTACH=CONFIG]619555[/ATTACH] харесвам![ATTACH=CONFIG]619556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]619557[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]619558[/ATTACH]
    Такиво точно съм доставял за България няколко броя- документацията беше все едно внасям стратегически бомбандировач. АБСОЛЮТНО забранено за цивилки.
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
      Такиво точно съм доставял за България няколко броя- документацията беше все едно внасям стратегически бомбандировач. АБСОЛЮТНО забранено за цивилки.
      И за спортни цели(въпреки че не е много подходяща) ли ги забраняват или основно за ловно?

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
        И за спортни цели(въпреки че не е много подходяща) ли ги забраняват или основно за ловно?
        Проблема не е дали ти можеш да си я купиш в България. Проблема е, че за износа на това от САЩ се иска официален документ за краен получател подписан от МО, МВР или друга закононалагаща структура. Точка. Без изключения.

Коментар

.... Точка. Без изключения.
          То на Щатите, май в това им е силата. Че правилата са без изключения.
          Значи пушката Remington 870MCS, се оказва много хубава. Мен ме кефи на външен вид.
          Аре братоците да я купуват и да гърмят по 100 патрона, за навикване, пък ще разказват.
          Ние тук, така и така, няма шанс да я пипнем, поне да облажим окото.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            То на Щатите, май в това им е силата. Че правилата са без изключения.
            Значи пушката Remington 870MCS, се оказва много хубава. Мен ме кефи на външен вид.
            Аре братоците да я купуват и да гърмят по 100 патрона, за навикване, пък ще разказват.
            Ние тук, така и така, няма шанс да я пипнем, поне да облажим окото.
            Дори и за тях мисля няма да стане.

Коментар

Дори и за тях мисля няма да стане.
              Е, може ли такава работа ? Едно нещо да ти грабне окото, да е изпипано и измислено в детайли и да не се продава.
              За какво ги произвеждат тогава ?
              Доколкото виждам в минимална сглобка пушката е 4 или 5 зарядна.
              Каква точно опасност представлява ?
              Това, че може да се носи под мишница ли ?
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Имаш някакьв странен бляськ в очите
                Tо и коса имах...ама вече слиза към носа и ушите...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Е, може ли такава работа ? Едно нещо да ти грабне окото, да е изпипано и измислено в детайли и да не се продава.
                  За какво ги произвеждат тогава ?
                  Доколкото виждам в минимална сглобка пушката е 4 или 5 зарядна.
                  Каква точно опасност представлява ?
                  Това, че може да се носи под мишница ли ?
                  Ако това е проблема да я изнасят само с цев над 50см гадните американци...
                  Някой има ли идея за цената и в щатите?

Коментар

Е как да има,нали гледаме за Калифорния легални,па Джьрси легални па легални в Щатите............това е нелегално да го имаш кьде да е и никой не ти пише цена,идея не ти дават колко е.Това е като комуникационната система с отворените микрофони на специалните части - тук ми продават едни дето ги вьрнахме на третия ден,намерих военни,израелски............ма няма кой да ти ги продаде,безценни и те.Уреди за нощно виждане,цени имат поне ма нямаш право да ги изнасяш извьн Щатите.

Мислете го така - 3 хуя дьлжина на цевта и 5 хуя на хуйнята за да ти го продадат.Това горе каквато и пишка да има човек,както и да я налага за да мери с нея пак ще му стьрчи.Носи се лесно в кола,сьбира се под якето,разпрьсква ги на малка дистанция............а това,че е кукла за лична охрана,за сейф,за автомобил,за прочистване,за избиване на катинари и ключалки...............жалим,не им дреме.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Барет 82А1,8633 долара - е това може да си вземе човек,малко го нямали на склад и се чака ма ако е зор ще чакам.Какьв ще е тоя зор да залягам с това в коридора не е ясно,но това може,а онова рязаното горе НЕ.

2800 кинта

или

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:utas15new.jpg
Прегледи:1
Размер:75.9 КБ
ID:5511717

1100 долара,50 кинта на пищовчето на жената.

Не я знам логиката кьде е,но тия ДА,онова горе НЕ,не се продава и това си е.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Е ти са и логика искаш, логиката е някаква си, нали знаеш примерно у нас колко е логично всичко.Та такива измислени логики и там ги има.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Искам и Барет и картечница.Това най долу не го знам кво е, ама и него искам да го заключа в касата Пуста липса на пари
                          Иначе и аз към момента си търся Мозберг втора употреба(или някаква друга помпа) ейтака, за да си имам.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                            Искам и Барет и картечница.Това най долу не го знам кво е, ама и него искам да го заключа в касата Пуста липса на пари
                            Иначе и аз към момента си търся Мозберг втора употреба(или някаква друга помпа) ейтака, за да си имам.
                            М... ще погледна какво имам в склада.

Коментар

Бенцбос..... не забравяй да провериш за суивъли и за ремък, че точно сега установих че утре САТ 8 ще си го нося като сасаджия ФАЛ- демек в ръце. Иначе съм го накичил на макс.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                                Е ти са и логика искаш, логиката е някаква си, нали знаеш примерно у нас колко е логично всичко.Та такива измислени логики и там ги има.
                                Аз за това гледам да го взимам от магазина или като кликна на дадена страница да е Калифорния легално,тия резачки горе и на ум не ми минава,не ги и гледам даже,а логиката друг да я мисли,аз карам по нея - ангелче един вид.

М... ще погледна какво имам в склада.

Искам си комисионната,АЗ ги насьсках.

И с тоя месец ме сьсипаха,той докато мине и списька ще е дьльг до оная ми работа,ще се спи в колата май.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X