Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пушка за дома

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Ремингтьна............пада ли му приклада?Аз я прикладвам я не,това от четеното / е не са ме нападали още за късмет / става ясно,че нямаш време за нищо та тоя приклад трябва ли ми в коридора или мога да го заменя с нормална си рькохватка?
    Ръкохватките са за Холивуд- в реалният живот си требе приклад. Има подобна със сгъваем.
    http://www.remington.com/products/fi...blackhawk.aspx
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Иначе и аз като Мад Дог споделям мнение помпа, че ако се окаже мокър патрона по бързо да влезе следващия ама по къса цев около 40см.и вместо приклад дръжка, че няма време да прикладваш и то от близо с 13/0 няма и смисъл.И да няма шоково стиснение от пред че по добре да отвори снопа съчми.

Коментар

Първоначално публикуван от vasilev Преглед на мнение
        Те по американските филми все ги набарват в спалнята,тъй че един за под възглавницата е добре да има човек.
        Един в гардероба,че съм малко скрит зад дрехите,идва ми само от една страна и работя с дясната ръка,а все пак и изненадата при мен.

Втори в банята - време да скоча вътре,да се заключа и да ми пада на гюме пак от една посока.Тапи в ушите ми трябват за там обаче.

Коридора го оставям на мира,там ако съм късметлия да го чуя,да имам време да го взема и да го чакам да ми кацне.Това под 10% от случаите та не разчитам на тоя късмет.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
          Ръкохватките са за Холивуд- в реалният живот си требе приклад. Има подобна със сгъваем.
          Сгьваемия за какво ми е в бързината?Колко е най-късия от тоя модел.

Извинявам се за въпросите ма това ми идва на акъла като си гледам гардеробчето.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Сгьваемия за какво ми е в бързината?Колко е най-късия от тоя модел.

Извинявам се за въпросите ма това ми идва на акъла като си гледам гардеробчето.
            Сгъваемият е по- къс и има система за абсорбиране на отката. На къса дистанция може да стреляш без да си го разтегнал и няма да си направиш някоя фрактура по муцуната от отката. Ако имаш време ще го разпънеш и ще работиш с разпънат. По принцип при вас (то и при нас) всичко под 18 инча е малко незаконно за цивилни. Първата ти я препоръчах защото съм 100% сигурен че е "калифорния стейт комплиант"- в някой щати пистолетните ръкохватки са забранени- във Фриско май беше така.

Иначе и аз като Мад Дог споделям мнение помпа, че ако се окаже мокър патрона по бързо да влезе следващия ама по къса цев около 40см.и вместо приклад дръжка, че няма време да прикладваш и то от близо с 13/0 няма и смисъл.И да няма шоково стиснение от пред че по добре да отвори снопа съчми.
            Колега стрелял ли си с 13/0 с пистолетна ръкохватка? Лично аз съм и повече не бих.
            Последно редактирано от Mad Dog; 21-08-13, 00:56.

Коментар

Фриско или Аламеда или Оькльнд са си мамата тракали,там и патрони не пращат по нета,а за къси пушкала дума да няма.

Днес ще ходя пак до магазина,че имам едно нещо да проверя и ще ги питам кое имо е най-късото което може да се вземе тук.

Сгьваем значи,отивам да го погледна.Погледнах,на модела на снимката цената нещо му я няма,на другия който препорьча си му стои и го има в Уолмарт,3 щанда от четките за зьби.

Това ли е модела?

П.П. Явно е това,дал си линк,но сьм го пропуснал.Пу дееее,всичко хубаво или цена няма или не ти дават да си играеш с него.
              Последно редактирано от BENZBOSS; 20-08-13, 23:47.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

С дулно стеснение цилиндър отката поне за мен не е толкова силен,но трябва да пазиш средния пръст от спусковата скоба,че после боли неприятно.Аз съм близо 90кила и 300win.mag. за мен рита като 12cal.Но най-добре колегата да иде на стрелбището и там да постреля с различни оръжия било с приклад или ръкохватка и да разбере кое е най-удобно за самия него.

Коментар

Баси... и това въоръжаване за Сан Диего - "перлата" на западните щати!

С какво ли щяхте да се пазите в Люлин

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                    Баси... и това въоръжаване за Сан Диего - "перлата" на западните щати!

С какво ли щяхте да се пазите в Люлин
                    С каквото и у Младост

Венцо това няма значение,аз не го купувам за да убивам,а за да спя малко по-спокойно като сьм там или като ме няма.Другото е,че разрешение се взима по-лесно от купуване на гуми за колата,а цената на желязото е доста под гумите.Като може що пьк не?Аз и вериги имам,а това,че няма сняг тук е друга бира.

Относно килата - в момента сьм дебел и сьм около 70 килограма,жената дебела е 56 примерно / е няма как да питам,да ме извините /тя хват ще има,на мен това ще ми е размер по-голямо.Стрелянето лесно,патроните и те,аз само за модела пушкало питам,че от желязо до желязо разлика имало,а аз искам нещо по-така както винаги.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ти земи с фиксиран- Ремингтона е като Лего- за него всякакви шукарии има за ъпгрейд. Ако ти е дълго - ще си вземеш друг приклад- пращат ги по пощата щото не са част от оръжие. Ако искаш алтернативи - Уйнчестър 1300 дефендър или Итака. Ако не ти се дават пари- Мосберг 590:
                      http://www.mossberg.com/product/shot...276&redirect=1

Коментар

Ако не ти се дават пари- Мосберг 590:
                        А ако не ми се дават няма да си купя нищо.Или ще е над средното ниво или си натискам парцалите,беден и не ми се купува едно и сьщо нещо 2-3 пьти.Тя и без това е под 600 кинта голичка.

Та в тая врьзка - защо пише,че е спряна от производство?Това ли е причината за тая цена или това си е нормалната цифра?
                        И още един - кьде го има тунинга на това пушкало,кой го продава за да метна едно око какво може да му причиня?
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

А ако не ми се дават няма да си купя нищо.Или ще е над средното ниво или си натискам парцалите,беден и не ми се купува едно и сьщо нещо 2-3 пьти.Тя и без това е под 600 кинта голичка.

Та в тая врьзка - защо пише,че е спряна от производство?Това ли е причината за тая цена или това си е нормалната цифра?
                          И още един - кьде го има тунинга на това пушкало,кой го продава за да метна едно око какво може да му причиня?
                          Цял сайт с форум има за тая пушка- че и кратък пътеводител "Как да си ъпгрейднем пушкато до това дато има полицията в десет стъпки"- чети и зе чуди:

http://www.rem870.com/

За части - зяпай тук:

http://www.brownells.com/shotgun-parts/index.htm

Коментар

Цял сайт с форум има за тая пушка- че и кратък пътеводител "Как да си ъпгрейднем пушкато до това дато има полицията в десет стъпки"- чети и зе чуди:
                            http://www.rem870.com/

Майко мила,отиде ми седмицата.

Благодаря,седам си на задника и почвам,явно това е модела.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Майко мила,отиде ми седмицата.

Благодаря,седам си на задника и почвам,явно това е модела.
                              Сега кво да ти кажа- по принцип ти препоръчвам само неща които аз лично бих си купил ако живеех зад голямата вода.

Коментар

Сега кво да ти кажа- по принцип ти препоръчвам само неща които аз лично бих си купил ако живеех зад голямата вода.

То това ми трябва,ако сьм в Сибир или Могадишу взимам каквото има и каквото ползват,тук както каза ако няма патрони на будката за вестници не го ща.После ако сложим и цената дето е 6 кафета и 5 кутии цигари разлика за нещо дето и децата ми може да го ползват и за чий ми е Мозберг ли беше онова какво беше.
                                Биг 5 е спортен магазин,на всеки ьгьл по един,като му кликна кой го продава това на дистанция 10 мили и ми излизат 7 резултата.

Дай на баба да га бьцне,куките щом такова имат е добре,на тях трудно можеш да им набуташ каквото ти душа иска щото ти излязло на далавера.Ще сравня пак с другите ма работата от сега е ясна.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X