Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пушка за дома

Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
    и от мен едно предложение:
    [ATTACH=CONFIG]619098[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]619099[/ATTACH]
    Предложението, макар и със закъснение, се приема. Днес по погрешка биде закупена една такава помпичка. Събира 14+1, и е легална тук /чак се учудих/.

А сега дайте малко идеи- мерни прибори, вид муниции, полезни джиджавки...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

La Rue прицели и хенд стоп както и като моя фенер с лазер.
      Патроните не знам ма вземи купи да и на въртим 2-300 броя за проба.

айде със здраве да ти виси на стената.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Кептън Ники .. рано или късно - всеки опира до помпата Ай честито и със здраве да си я ползваш ... 14+1 !! Егати законите имате там. При мен моето тояжка е 5+1 и е спъната с един пластмасов шиш (който биде изфЪрлен подобаващо) до 2+1.!
        С каква цев е това? (гладка кат мозъка ми ли?) Като за начало - малко патронки с дребни съчмички (6-7) и по-после бъкшот (00) и райфълд слъг. При мен така са и подредени - два ситнежа за добър ден после два бъкшота за респект и на финала имам две бибета по унция и половина с дУбка отпреж за ... който артиса на финала.

Коментар

Абе с гладка цев е май. Казвам "май" защото я купих в бързината без да се залисвам с подробности.
          Връщам се от Хавай, още съм в морето и слушам гласовата поща- брат ми си взел още 2 патлака. Обаждам му се, не вдига, някъде в морето е. Накликвам единия по интернет /за единия знам кой е/, и започвам чуденка кой е другия. Прибирам се в нас след ден, и в 2 сутринта, на сънено, жената вика "земи една помпа" /подуших я, не беше пияна/. Отивам в магазина на другия ден преди работа, бързам ама нали искам да видя дали ми е пристигнал пищова, и гледам това късото виси със страшна сила на стената.
          За 2 минути на тъгъдък попълних бумащината и изчезнах да бачкам. Ей така стана, сега имам и "помпа". След 7-8 дни като я взема /тука не ти ги дават веднага/, ще докладвам.

Я кажи, имало някакви Low recoil муниции, за какво стават?

Коментар

Тихо,не ме издавай,че съм се въоръжил малко

В уолмарт гледах като за пуцане както и в Тьрньрс,вземи ти казвам една кофа,че си идвам и я почваме.И виж там Твойта цена да говори с мойта.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              Я кажи, имало някакви Low recoil муниции, за какво стават?
              Лично не съм ги пробвал честно казано - нещо търсих но немА налични. Ремингтън имат такива. Имай предвид, че на някой от автоматите 12ти калибър тук там четох, че чат пат не изхвърляли добре. Инак - просто има намален заряд - да не рита много. Подходящи били и за защита на дома, поради по-ниската им пробива сила, както и скорост. След като е такъв дефицит и не се намират лесно - сигурно има защо.
              Кат за начало си вземи некоя друга кутия Федерал - което е на далавера (Рейндж & филд обикновено). При мен интересното е че по-късата цев групира по-добре на 25 м. Знам ли, може от задспусъковото устройство да му е кофти центровката.
              Инак тия слугове с "резбата" са голяма раота - ма и отката е добър.

Коментар

Каква по-къса цев? Аз съм само с разрешената от закона 47 см. цев. По къса и ще ме приберат на топло /тоест студено, нали бачкат климатици/.
                Слъгове съм взел няколко стотин. И някакви 00 взех /не ги помня много, кликам ги в движение по телефона. Това с намаления заряд звучи добре за жената- ритне ли я като муле, най много да ми се наложи да залягам...

Коментар

Мойта е със сменяеми цеви - 18 инча и 26 инча гладка със шокове
                  вземи и такива за target practice (range) - да свикне с тях първо - после ще и хареса
                  Пушката автомат ли е?

Коментар

Тук под 18 инча цев и без специално разрешително се влиза на студено.
                    Пушката не е автомат- нали жената иска "помпа", значи трябва да се помпи...
                    2 тръбни пълнителя събиращи по 7 патрона със селектор за пълнителите.
                    Интересна пушка, ако работи добре ще е идеална за в къщи /поне като размер де/.
                    Последно редактирано от NIKSD; 22-08-14, 21:26.

Коментар

Интересна пушка, ако работи добре ще е идеална за в къщи /поне като размер де/.
                      Ако ще плашиш гаргите на двора - има едни карабитени оръдия по водоемите, с тях е по-ефикасно.
                      Дано да не е такава де -

Всеки трети е шести

Коментар

На това втората генерация до колкото разбрах
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                          Ако ще плашиш гаргите на двора - има едни карабитени оръдия по водоемите, с тях е по-ефикасно.
                          Дано да не е такава де -

Първата генерация са имали проблеми. Пушката ина няколко стадия на развитие като последните, по общоприето мнение, нямат никакви проблеми. Аз това разбрах от 2 дни четене.
                          Видеото съм го гледал. Има няколко такива в тубата. Има и стотици показващи безпроблемна работа на помпата.
                          Понеже аз само на себе си вярвам, лично ще и прекарам поне 500 патрона преди да реша дали остава моя или не.

Между другото- прехвален револвер Ругер SP 101- му блокира спусъка на първата минута. Още по прехвален Сиг P226 stainless steel elite не изкарваше и 2 кутии патрони преди да откаже да си ресетне спусъка. Виж, за гарги стават- лъскави са и ги плашат качествено...

Коментар

При теб и прехваленото Хорнади не храни Сиг П220,направо да ти имам късмета аз......
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

- прехвален ... Още по прехвален ...
                              Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              прехваленото ...
                              Ми реклама, братоци, кво да праиш. Аз, по стар мой обичай, заложих на това дето всеки ми викаше да бегам от него, онова "дървеното", "грозното", "не ергономичното", "некачественото", "непрецизното" (да е прецизна, колко да е прецизна една водопроводна тръба...) ... ааа и не на последно место - руското, и сега си се хваля умерено. Оказа се, че покрива съвсем спокойно средните за класа си изисквания, а като безотказност и надеждност е може би на първо място. Виждал съм ги колеги ловци с прехвалени помпи и автомати - ми зимата студено му било и му стягала смазката(ама тая била най-правилната за пушката), лятото се сурнал по някой баир - ми влезнали песъчинки и нещо там му блокирало, а пък с боеприпасите е една малка трагедия - тоя не му понася, с другия не презарежда, третия щял да му повреди механиката... Аз аз набухам у пълнителя квот има до горе(дано не чете горския) и бой. Може и да не свалим прасето, ама поне се настрелям и не й треперим. И знам, че наложи ли ми се вкъщи да пуцам, няма да им е лесно. Ще папкат съчмички. Ама при вас поне е относително лесно със закупуването и като не ти хареса тая, разкарваш я на друг ентусиаст, и другата седмица взимаш следващата.
                              А хорнадито бива много, едната ми освен, че по същия начин папка всичко, с тия дава и върхови резултати като за модела(...и като за стрелеца).
                              Всеки трети е шести

Коментар

Е аз и за това не се впечатлявам много от няколко клипа в тубата. Виж, ако всички ревяха от тая пушка, друго ще е.
                                Вчера дойдоха кутиите с патрони- най различни шарени кутийки, евтини, скъпи, смотани, идеални... Като я взема, разглабям до последното ботлче, смазвам, и я водя на стрелбището. И там я искам няколко стотин без засечка. Много бързо ще си покаже. През тая процедура минава всичко което съм купил до сега.
                                Взех точно тая пушка защото е минималния разрешен размер по дължина, защото е лека и защото събира много муниции. Хич и не съм чел колко е прехвалена, както писах и по-горе, стана за 2 минути.

Чакайте отзиви от късата тръба.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X