До: М-16- 5,56мм или АК-74(?!?)- 5,45мм
Първо внимателно прочети това което съм написал, и за да не стават грешки, не говоря за моделите АКС74У и АКС47УФ. Иде реч за експериментален модел,кошмарен и създаден Бог знае за какво, предполагам да се яви нещо като аналог на УЗИ-то. Напълно безсмислен според мен. Той за това и не влезе в производство.
Второ: Два Цента
с дължина 23 см не съм виждал

И аз съм стрелял с М16 1А , и искам да ти кажа че пълното разглобяване не се приключва със затворната рама. А че се опитваме да оценим по достойнство оръжията които познаваме, не се и съмнявай. Поне аз не съм привърженик на изрази от рода на..."всичкото руско ружьо е номер 1 а всичкото друго боклук"... Напротив даже си ползвам такива, западно производство най-редовно за лов.
Поздрави
Първоначално публикуван от ORKA_71
Преглед на мнение
Второ: Два Цента
И аз съм стрелял с М16 1А , и искам да ти кажа че пълното разглобяване не се приключва със затворната рама. А че се опитваме да оценим по достойнство оръжията които познаваме, не се и съмнявай. Поне аз не съм привърженик на изрази от рода на..."всичкото руско ружьо е номер 1 а всичкото друго боклук"... Напротив даже си ползвам такива, западно производство най-редовно за лов.
Поздрави

В следващите модификации може и да са отстранили проблемите но там вече нямам лични впечатления.
Коментар