Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АК-47 или М4А1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АК-47 или М4А1

Ауууу Стефане съдра меРазликата от конвенционалният е основно в поведе нието на стрелба.И на единична и на автоматична.Не пречи на абсолютно нищо.Даже му понасят и доста по-нежни прибори,сигурно заради значително по-малкият откат.Дърпането нагоре и в ляво отсъства въобще.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Не бе, аз за блясъка. Кьорави ли старинните ПНВ-та, дето са на шлемофон.

Коментар

Ако говориш за тези най-старите-не знам.Толкова отдавна не съм ги срещал камо ли пробвал с тях.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          Ауууу Стефане съдра меРазликата от конвенционалният е основно в поведе нието на стрелба.И на единична и на автоматична.Не пречи на абсолютно нищо.Даже му понасят и доста по-нежни прибори,сигурно заради значително по-малкият откат.Дърпането нагоре и в ляво отсъства въобще.
          твоя човек заглушители прави ли ?
          аз сам стрелял със един и беше доста сполучлив. Ако не се лъжа мисля че беше 3 и нещо децибела

Коментар

Първоначално публикуван от SCVR6 Преглед на мнение
            твоя човек заглушители прави ли ?
            аз сам стрелял със един и беше доста сполучлив. Ако не се лъжа мисля че беше 3 и нещо децибела
            Няма да ти направи.А и тук този въпрос не би следвало да го задаваш.Ако си ползвал стандартният за АК-там е някъде но с амуниция с намален заряд и дозвукова.А и много зависи мембраната дали е качествена и на колко изстрела е.Уж издържа до 250 ама почва да се чува по-рано.Пък и няма много голям смисъл че то затворната рама трака здраво.Това последното за в гората де.

Коментар

не, нямам желание да ми прави.Просто питам от любопитство. Искам и още нещо да те питам ама ще ти пратя л.с.

Коментар

О.К.

Коментар

АК още дълги години ще е най масовото автоматично оръжие поради добрите си бойни характеристики и ниската си цена поне аз не съм срещал оръжие с аналогични характеристики и заводска цена около 100$ .Подготовката на една армия зависи най вече от мотивацията на отделния войник в нея дори и най надъхания американски войник в Ирак едва ли вярва че е там за да защитава някакви демократични ценности на всички е ясно че това е война за контрол на природни ресурси .Докато гавгалите защитават собствената си държава и начин на живот със всички възможни средства които имат и се справят много добре с партизанската война.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    АК още дълги години ще е най масовото автоматично оръжие поради добрите си бойни характеристики и ниската си цена поне аз не съм срещал оръжие с аналогични характеристики и заводска цена около 100$ .Подготовката на една армия зависи най вече от мотивацията на отделния войник в нея дори и най надъхания американски войник в Ирак едва ли вярва че е там за да защитава някакви демократични ценности на всички е ясно че това е война за контрол на природни ресурси .Докато гавгалите защитават собствената си държава и начин на живот със всички възможни средства които имат и се справят много добре с партизанската война.
                    то нека си е най-масовото оръжие, ама това не е критерии че е най-доброто. Да вземем примерно английската армия. Тя не е манипулирана от американците, обаче има нещо което ги е накарало да приемат на въоръжение М-ката, при положение че е доста по скъпа ама цената явно не е много важна. Да вземем частна охранителна фирма като Black Water. След като е частна значи там може да казва само шефа какво ще става, ама и там на въоръжение са приели М-ката. Значи има нещо което ги убеждава да са с М-ки. К'во ли е то ? Незнам. Сигурно щото са по скъпи. Ама пък като погледнем гледната точка на "шефа", него не го интересува нищо. Той си гледа само джоба и това е. Значи би трябвало да си купи калашници.

Коментар

• До: АК-47 или М4А1

Първоначално публикуван от SCVR6 Преглед на мнение
                      то нека си е най-масовото оръжие, ама това не е критерии че е най-доброто. Да вземем примерно английската армия. Тя не е манипулирана от американците, обаче има нещо което ги е накарало да приемат на въоръжение М-ката, при положение че е доста по скъпа ама цената явно не е много важна. Да вземем частна охранителна фирма като Black Water. След като е частна значи там може да казва само шефа какво ще става, ама и там на въоръжение са приели М-ката. Значи има нещо което ги убеждава да са с М-ки. К'во ли е то ? Незнам. Сигурно щото са по скъпи. Ама пък като погледнем гледната точка на "шефа", него не го интересува нищо. Той си гледа само джоба и това е. Значи би трябвало да си купи калашници.
                      "най-доброто"-що за критерии е тва?най-добро в....обаче най-добро във всичко(?)нима има най-добро?

Коментар

И само не се бъзикай че англетата са с М-ки.Е може някои и друг за парлама но.....Или в Ирак са с такива..подаръкА и я се обоснови в кое е най-добра.Ако трябва да оцеляваме по единично например ти и аз тук в БГ.какво ще избереш???

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          И само не се бъзикай че англетата са с М-ки.Е може някои и друг за парлама но.....Или в Ирак са с такива..подаръкА и я се обоснови в кое е най-добра.Ако трябва да оцеляваме по единично например ти и аз тук в БГ.какво ще избереш???

едва ли са подарък ама са с такива, апък знаеш че ще избера Colt Commando-то. Също може да си избера и една М 107-ца. Не сам се изразил правилно, не става въпрос за най-доброто ами за М-ка или АК

Коментар

Може и да са такива, щом твърдиш, но причината е, че модификациите на L85/86 са още по-недадеждни и от М-ките.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                              Може и да са такива, щом твърдиш, но причината е, че модификациите на L85/86 са още по-недадеждни и от М-ките.
                              не съм запознат с тях
                              те май са BullPup технология ?

Коментар

Абе...прочетох с интерес всичките
                                мнения и не ми стана ясно едно :
                                по какви критерий сравняваме две-
                                те оръжия - по надежднаст, по точ-
                                ност, по брой части и механизми, по
                                лекотата на обслужването, или по
                                дулната енелгия...хил-хил..
                                в 99% от горепосочените, приемущ-
                                еството е на страната на Правилният
                                автомат -АК то...с една съществен не-
                                достатък, обаче...Не се произвежда в
                                Хамерика, а в Русия...пак хил-хил...
                                Да живей куманизъма!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X