Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
    Не че нещо, ама искам да ти предложа да пускаш само линк към подобни снимки, понеже се предполага, че има хора, които четат форума, но не им понасят подобни.
    Ами аз не съм съгласен. Ако има хора, на които не им поняся, то е поради съвсем други причини.
    Форума е за възрастни хора, които се занимават с джипове и рисков оффроад, при това в по-голямата си част - Алфа Мъжкари, както казва Марто

Е - не че е изключено да има и различни де .
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
      Или РПО "Шмел" или РПГ с термобарична БЧ. Няма как да е "Буратино", т.к. украинците надали го имат, а и използването му е подобно на БМ-21 "Град".

РПО "Шмел"

"Буратино"
      Именно защото използването на Буратиното е равносилно на използването на Град срещу цивилни цели, го вкарах във въпроса... Видимо вече се използва тежка артилерия - хората нощуват по мазетата...

Коментар

РПО-А Шмель. Личи си по долната снимка на ударен камион.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          Именно защото използването на Буратиното е равносилно на използването на Град срещу цивилни цели, го вкарах във въпроса... Видимо вече се използва тежка артилерия - хората нощуват по мазетата...
          Изобщо няма да ме учуди, ако украинците вкарат тежка и всякаква друга военна техника, защото се минаха всякакви граници-все някакъв морал трябва да има и при военни действия, но да унищожаваш и обстрелваш транспортни средства с ранени, да стреляш със снайпер по цивилни(явно за удоволствие)...?!
          Мисля, че скоро ще се премине границата на търпимост и тогава да видим...Що ми се струва, че зверствата на редовната армия някак не се отразяват и коментират в "цивилизования" свят...?
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Не, че не се отразяват, ами направо си има информационно затъмнение. По централните новини я кажат някое изречение, я не.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
              ...Що ми се струва, че зверствата на редовната армия някак не се отразяват и коментират в "цивилизования" свят...?
              Редовната армия - не участва в повечето сражения.
              Преди няколко дни бяха разстреляни от "свои" хеликоптери МИ24 около 30 украински военни запасняци.
              Една от версиите, които се разглеждат от световната преса, е че та са отказали да стрелят и да навлизат в "сепаратистките" райони.
              А самият разстрел, както и разстрелите, който се извършват в момента е дело на доброволната Украинска Национална Гвардия.
              Това са доброволци.Между впрочем при тези доброволци се наблюдават доста различни оръжия.
              Последно редактирано от Nik Nikolov; 31-05-14, 12:06.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Армия на Украина приема участие в бойните действия, например Украинските ВВС участвовали в касапница в Донецк. Но прав е Ник, основните безчинства се вършат от Нацгвардия и отрядите на Прави Сектор.

Коментар

И наистина се подтвърждава информацията, че КАМАЗ с ранените в Донецк, обозначен съгласно правила с флаг с Червен Кръст, бил подло растрелян от засада из РПО-А. Тези нещастници не са имали никакъв шанс!

На снимка е двигател на РПО-А, изваден от коремната кухина на един от загинали в тази касапницата.

Коментар

Може ли линк към източника?

Коментар

http://www.forbes.ru/sobytiya-photog...ortazh/photo/1

Коментар

И видеата.

Последно редактирано от Sibirski; 31-05-14, 14:20.

Коментар

Родната телевизия е яко цензурирана.

Коментар

Репортаж
                            /на руски е/

Коментар

Първоначално публикуван от puh4 Преглед на мнение
                              Родната телевизия е яко цензурирана.
                              Нормално ние официално сме от другата страна а тя няма с какво да се похвали . Разстрел на камион с ранени и свои войници определено не носи много позитиви .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                                Не, че не се отразяват, ами направо си има информационно затъмнение. По централните новини я кажат някое изречение, я не.
                                И то какво затъмнение! По 2 общи думи, без да се влиза в дълбочина кой и защо. В повечето случаи се прави опит (успешен при това) да се разграничават сепаратистите от местното население, все едно че са два различни свята и сякаш местното население се разграничава от тях и сепаратистите едва ли не им пречат и подтискат. А досега от клиповете в нета от какъвто и да е източник се наблюдава точно обратното.
                                За пореден път проличава и нагаждане спрямо партиината линия: довчерашните чеченски борци за свобода и независимост, днеска са дежурните терористи. Когато се изпекоха ония хора, тука ми даваха за автомобилна катастрофа в Тамбукту и новите чорапи на джъстин бибър.
                                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X