Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Коментар
-
От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеВинаги съм се чудил, когато трасиращия куршум лети срещу теб, дали се вижда огънчето? Очевидно да....
Коментар
-
От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.
http://www.youtube.com/watch?v=IAEbbhRJNYw
Според мен само го гъделичкат а не го изтезават!
Той може да издържи и повече.
Коментар
-
Ми... повечето са стандартни тестове... Макаров не издържа основно на две неща- солена мъгла и "овер дъ бийч" тест. Иначе е наистина много надежден- като всяка система работеща на свободен затвор и с еднореден пълнител търпи много на замърсяване. А основните му недостатъци не са от липсата на надеждност.Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
Коментар
-
Подобни тестове не са ми еталонни, мисля си че с почти всеки друг пистолет може да се направи същото.А иначе този ми прилича на арсеналски по специфичната извивка от лявата страна.Мисля, че у нас са ги правели такива за по-добър хват и контрол.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от snap Преглед на мнениеАко върху М16 мине джип дали ще става нещо от него после ?
Коментар
-
Абе явно АК и т.н. супер тъпи оръжия продължават да си имат клиенти (гледайки 'филмчета' за Сирия) ..и явно това е 'решението' за супер непрофесионални армии, банди и т.н. формирования с лоша логистика и най-вече обслужване и подръжка на оръжията...и както се казва че интелекта на земята е константа, а населението расте...това ше е топ избора следващите 30 години.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнениеАбе явно АК и т.н. супер тъпи оръжия продължават да си имат клиенти (гледайки 'филмчета' за Сирия) ..и явно това е 'решението' за супер непрофесионални армии, банди и т.н. формирования с лоша логистика и най-вече обслужване и подръжка на оръжията...и както се казва че интелекта на земята е константа, а населението расте...това ше е топ избора следващите 30 години.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеСтига бе! Тези пък откъде намират патрони за "бащата на автомата"?
Коментар
-
Кой говори за съвременни...съвременните са по-точни, по-леки,по-практични и т.н., ма се изисква все пак някъв елементарен интелект за употреба и подръжка. За обикновенния 'революционер' требе да може да си го влачи по земята на каишката като куче, и като излезе зад ъгъла да изстреля един пълнител в небето (преди снайпера да му е отнесъл главата).Последно редактирано от derhunter; 06-06-13, 15:01.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар