Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тунинговане на оръжие

Израелският дядо Коледа тази година подрани и ми донесе подаръци за Галилката...
    На първо место -повече за бъзици и като куриоз- 50 патронен пълнител:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29.01 001.jpg
Прегледи:1
Размер:220.0 КБ
ID:5526619
    Оръжието определено изглежда абсурдно.
    И нещо което отдавна търсех и което е много по- практично:
    Адаптер за М4/М16 пълнители..... Целта беше тъй като така или иначе ще си имам рано или късно АР-15 да мога да ползвам едни и същи пълнители и за двете системи:

Име:29.01 002.jpg
Размер:260.5 КБ
ID:5526620Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29.01 003.jpg
Размер:208.1 КБ
ID:5526621Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29.01 004.jpg
Размер:215.6 КБ
ID:5526622
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Vimpel Преглед на мнение
      Вафлите напълно заслужават репутацията си.
      Много са здрави, леки, удобни и надеждни.
      Имат метални вложки - нищо общо с другите пластмасови пълнители.
      Новите 30-зарядни на Нико-Енина също са с метални вложки и заключване. Хич не са за пренебрегване.

Коментар

Новите 30-зарядни на Нико-Енина също са с метални вложки и заключване. Хич не са за пренебрегване.
        Стига с тези некадърници! Колко пъти трябва да им правя анти-реклама, взех от тях няколко различни ложи и полу ложи, различки пълнители и приклади. От всичко изброено, нещо за да пасне на АК-то иска пилене и напасване, а качеството е под всякаква критика, особено на пълнителите. Всичко това е подложено от мен и моите колеги на реален тест, не на стрелбището вендъж седмично (примерно).
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
          Стига с тези некадърници! Колко пъти трябва да им правя анти-реклама, взех от тях няколко различни ложи и полу ложи, различки пълнители и приклади. От всичко изброено, нещо за да пасне на АК-то иска пилене и напасване, а качеството е под всякаква критика, особено на пълнителите. Всичко това е подложено от мен и моите колеги на реален тест, не на стрелбището вендъж седмично (примерно).
          Нямам идея да споря, просто новите 30-зарядни подобно на арсеналските са с метални вложки и заключване, което ги прави Много-по добри от стария модел с пластмасовия зъб. С оглед , че тук в БГ се ползват главно за "увеселителни" цели са си ОК.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
            Колега, какъв затилък сложи и от къде го взе?

А бенели-то май се усеща по-леко.
            Задтилакъ е хилмански , относно теглото на сайгата не ме притеснява.... Не съм малък . Ако исках нещо леко щех да си взема некоя иж 58 , но как да изхабя разрешителното за двуцевка

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
              Задтилакъ е хилмански , относно теглото на сайгата не ме притеснява.... Не съм малък . Ако исках нещо леко щех да си взема некоя иж 58 , но как да изхабя разрешителното за двуцевка

A вепра е по-тежък от сайгата.
              Всеки трети е шести

Коментар

Нормално е, основата му е РПК.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                  Нормално е, основата му е РПК.
                  И май-май са си с еднакви характеристики със сайгата, говорим за водопроводните тръби.Не че бих отказал некой вепр де, само дето тука цела година няма кой да ми внесе една сайга, та какво остава за вепр...
                  Всеки трети е шести

Коментар

Видях един Вепър миналата година в Москва, дори и малко постреляхме с него. В сравнение със Сайга е доста по-стабилен и някак си по-здрав ми се вижда. Правят ги като преработват армейските РПК-та.

Коментар

Видях един Вепър миналата година в Москва, дори и малко постреляхме с него. В сравнение със Сайга е доста по-стабилен и някак си по-здрав ми се вижда. Правят ги като преработват армейските РПК-та.
                      По-тежък, по-масивен - нормално.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Да, при работа с по-сериозен калибър тежестта вече е предимство.

Коментар

Айде по темата малко и аз да се похваля с нова стойка за калашник.
                          Първи впечатления - ниска удобна, бързо махане и сваляне. По отзиви от нета - държи нулата стабилно. Тегло около 180гр. Изработена от алуминий и жеуезни части. Отгоре 1913 милспек релса. Настройката на ключалката е супер удобна без инструменти.
                          Повече информация - след прострелка (за беда бързомереца още е проект). С една идея бяга в дясно (не в ляво!) от линията на цевта.

Име:031841296.jpg
Размер:170.6 КБ
ID:5530003 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:031841297.jpg
Размер:174.1 КБ
ID:5530004 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:031841298.jpg
Размер:163.8 КБ
ID:5530005 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:031841299.jpg
Размер:149.2 КБ
ID:5530006

Коментар

Име:031841300-big.jpg
Размер:133.0 КБ
ID:5530007 тук се вижда лекото изместване.

Коментар

Няма ли да бяга мерната точка при всяко свалене на стойката? А това ще е неизбежно при всяко почистване.

Коментар

Няма ли да бяга мерната точка при всяко свалене на стойката? А това ще е неизбежно при всяко почистване.
                                Идеята на подобни стойки е да не се губи прострелката.
                                По данни от интернет - държи нулата. По мои данни - ще споделя чак след прострелката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X