Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тунинговане на оръжие

Приклада е много хитро направен, не се бях замислял до сега така да се плъзга.
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
      Приклада е много хитро направен, не се бях замислял до сега така да се плъзга.
      Магпул UBR:

http://store.magpul.com/prod_detail_list/86
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Ей сега тъкмо видях това в сайта на ФАБ дефенс, мисля, че е най-оптималния избор, алуминий, дълга назад релса, възможност за ползване на оригиналните прибори (които според мен на 100 % трябва да се изкормят на АК).

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:180-vfrak-copy.png
Прегледи:1
Размер:208.8 КБ
ID:5456188

Коментар

Супер са пушкалата,ама Гатлинг си е друго!Мислех по едно време да експериментирам с 3 цевен ,ръчен,ама ше земе да се разчуе.По въпроса за оксидацията,правил съм термична с изгоряло масло в домашни условия и се получи много добре,а и доста здрава!
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
            ...оригиналните прибори (които според мен на 100 % трябва да се изкормят на АК).
            Явно никой не те учил, че мерници на АК-то са мноого добри, а пък мушката му е и един вид простичек далекомер.

Коментар

Колега Сибирски, учили са ме, знам много добре. Преди няколко дни, споменах, че противно на всички очаквания лично на мен ми харесва повече мерната линия да се изтегли назад и да се вдигне. Знам, че не само ти, но и много други хора категорично не биха се съгласили и противоречи на учебниците и наставления ( то и на логиката) по които сме учили във военното училище. Но аз си имам основателни причина за това. А и нали името на темата е "Тунинговане на оръжие" и тук не се коментира фабричния модел?

Коментар

А с каква цел мерната линия трябва да се "изтегли назад и да се вдигне"? С повдигане на мерната линия ще се увеличи и силуета ти при стрелбата, а пък с изтегленето изобщо не ми е ясно, какво искаш да постигнеш?

Коментар

Да, така е. За всичко си прав. Искам бързомерец, който да стои на цяла, възможно най-дълга релса. Но релсата трябва да не пречи на разглобяването. Основната идея е да има бързомерец и механични мерни прибори на релса "Пикатини", така че, мерната линия да е една на мех мерни прибори и бързомереца. Фабричните при използване на бързомерец по-трудно биха се ползвали, а и не всички релси позволяват това. Идеята за изтегляне на зад и евентуално скъсяване на мерната линия е поради факта, че на мен не ми е удобно да стрелям с бързомерец на полуложата. Не че не може, ама на мен ми е някак кофти. Въпрос на вкус. Знам, че при повдигане на мерната линия ще има нужда от голяма корекция на различни от простреляната дистанция. Но концепцията ми за използване на такъв тим огнестрелно оръжие по принцип и за по-къси дистанции.Това че може на дълги дистанции, не значи че трябва при наличие на ПКТ примерно или Драгунов. Не искам да се впускам в подробности, понеже категорично няма да се съгласиш с мен и е ненужно влизане в спор. Знам, че всеки си има гледна точка по въпроса, просто моята е малко по-различна. Въпрос на вкус.

Коментар

За какво пушкало апропо става дума?

Коментар

Нали говорим за АК-47? Или аз поне това имам предвид.

Коментар

Ъхъ. Този вариант как ти се струва http://www.opticsplanet.com/tdi-arms-ak47-galil-tactical-rifle-pistol-grip.html

Коментар

Да, релсата ми харесва, аз нали същата пуснах преди малко. Лично на мен на АК ми допада предната ръкохватка, пробвал съм, ама не ми е удобно. Виж двунога съм слагал в Афганистан, че ми беше по-удобно така да го оставям на двунога в столовата като влизам да се храня

Коментар

Друг вариант е този:

За предна дръжка и аз не я харесвам, предпочитам ГП-34 с ВОГ-25ПМ.

Коментар

предпочитам ГП-34 с ВОГ-25ПМ.
                              А така. Да си дойдем на думата, че и като противотежест го играе и баланса се подобрява

Ей тази релса не я очаквах от тебе. Как ще си отвориш капака на цевната кутия като се наложи? А то рано или късно ще се наложи и то точно тогава, когато не трябва.

Коментар

Да ти кажа честно, не дай Боже да се случи така аз пак да си взема в ръцете си БОЙНО оръжие, но ако все пък ще стане, ще ми познаеш по това, че по мой АК няма да ще има никакви тези гъзарийки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X