Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тунинговане на оръжие

На мен ако ме питаш баш прилича на бързомерец с двукратната оптика.

Коментар

Нещо много малък диаметър на обектива ми се вижжда, лично аз предпочитам колкото по-голямо увеличение има даден прибор, толкова по-голям диаметър на обектива да има, но не повече от 55 милиметра. Въпреки негативите които носи големия диаметър, при увеличение поне за мен е важно да имам колкото може по-голямо зрително поле.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Аз имам друга драма... Чудя се (понеже АР - 15 ката закъснява по обективни причини) дали да не върна полуложата с пикатини релси на Галила, та да си ползвам Леуполда докато не дойде Арката... Имам и предна ръкохватка с двунога и сега с адаптера за М4 пълнители няма да ми е проблем да се ползва....
        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
        No man left's behind !!!!

Коментар

Относно бързомереца. Той си е за стрелба на къси дистанции и аз лично предпочитам да е без увеличение. Диаметъра е също без значение, поне за мен, защото идеята му е да водиш стрелба с две отворени очи, така че зрително поле бол. За оптиката- Мечо пух.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Някой да знае каква е цената на арсеналските приклади сгъваемите ддето са на Саровете ? Кви авангардни имена само .
            Колко тежи тоя приклад ? Изобщо по лек ли е от оригиналния СЛРски ?

Коментар

Сега отиваме на нов проект
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1461112_10201371124694328_869862937_n.jpg
Прегледи:1
Размер:12.5 КБ
ID:5537767

Име:1463194_10201371124734329_451832954_n.jpg
Размер:19.9 КБ
ID:5537768
              Details:
              - Arsenal SLR-106CR
              - Texas Weapon Systems Dog Leg Rail Texas Armament Railed Receiver Cover
              - Aimpoint T-1
              - Larue T-1 Mount
              - Zenit Extended Rail Cover
              - Survival Corps AK-100 Side Folding Collapsing AR Stock Adapter
              - Krebs Extended Safety Lever
              - Tromix Extended Charging Handle Knob
              - Bulgarian 4-piece Krinkov brake
              - Wilcox Industries Raptor laser w/white light
              - Magpul CTR stock
              - Tango Down / US Palm AK grip
              - Magpul vert grip
              - Blue Force Gear Vickers Sling

Коментар

Абе снощи като го гледах не забелязах, но сега гледам много дълга ми се струва релсата на ложата? Или аз нещо бъркам.

Коментар

Бясно куче боядисали СЛР , колко грама си успял да смъкнеш от теглото му ? Заводски идваше 3.600кг

Магпулския приклад като го гледам са чуда с кво твоя сгъваемия на слр е по лош ...... Магпулския не е ли по тежък ?

Коментар

Най- новата придобивка

Име:opplanet-aimpoint-concealed-engagement-unit-ceu-ai-ia-ceu-12156.jpg
Размер:22.2 КБ
ID:5539505
                    Сега ще видим на коя пушка ще отиде.

Коментар

Последен тунинг от мен.
                      Маха се мерника на АК-то и се поставя тази релсичка. Фиксира се чрез общо 4 винтчета, за да стои 100% неподвижно. Също така може да се дават и корекции от фиксиращите винтчета по вертикала.
                      Самата база има 2 бели точки, и може да се ползва за мерник при нужда.

Име:dscn1733.jpg
Размер:80.9 КБ
ID:5542763 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dscn1738.jpg
Размер:45.0 КБ
ID:5542764 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dscn1739.jpg
Прегледи:2
Размер:118.4 КБ
ID:5542765

Коментар

За спортно - става, но за реални бойни действия не бих се отказал от механичен мерник по никакъв начин. Има едни релси с пикатини, дето се слагат върху газоотводната тръбичка, те са ми харесват най-много.

Modular Forearm Rail Assembly (MFRA) - $160.

Коментар

Релсата на Жозе не може ли да се ползва като мерник при поставен бързомер?

Коментар

Да, може. Аз в Афганистан бях с ложа и полуложа които Сибирски е показал, само че от Израел и бяха с по една релса от страни, общо 4 релси, доволен съм, но.....майката му е колкото може по-дълга горна релса...

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                              Не бих казал. Има просвет но е доста малък.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                                За спортно - става, но за реални бойни действия не бих се отказал от механичен мерник по никакъв начин. Има едни релси с пикатини, дето се слагат върху газоотводната тръбичка, те са ми харесват най-много.
                                Разбира се, в случая визираме ловно-спортно-увеселителни цели.
                                Като идеален вариант можем да се спрем на това - гледаш през ред дота, но ако умре ти остават директно откритите мерници.

Име:mi_akopsppkg.gif
Размер:151.8 КБ
ID:5542885

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X