Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тунинговане на оръжие
Свий
X
-
От: Тунинговане на оръжие
Аз съм си казшал мението точно за АК. Според мен няма смисъл. Лентовай последните 2,3 или 5 да са трасаци. Видиш ли, че си почнал трасиращите, смени пълнителя, дори в него да има 1-2-3-4 патрона, те няма да ти решат пропблема по време на престрелка. По този начин сменяш пълнител и имаш винаги патрон в патронника без нужда от затворна задръжка или ръзно вкарване на патрон в патронника.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
То по мое време бяха едни стройни редици, мани не питайПървоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеПредполагам че колега Самодържец вече не е в стройните редица на българската армия, па затова и реших, че въпроса му е за някаква гражданска версия на АК-то.
Ами да, гражданска.Аз не зная Гръбнака какво разбира под гражданска версия, но АК като АК, само че разбира се без възможността за автоматична стрелба.А за граждански цели се подразбира лов и/или спорт.Та прав си, АК-то е за мирна гражданска употреба.Щеше ми се да чуя вашите мнения по принцип за затворната задръжка и някакви предложения за такава.Прорязването на селектора по принцип не го предпочитам като вариант.
Всеки трети е шести
Коментар
-
За лов според мен няма смисъл. За спорт има смисъл, в неизвестна степен. Не е задължително да прорязваш селектора, може и газовата тръба с извеждане на лост за презареждане от ляво. Но пак не е затворна задръжка.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Специално на гладкостволния калашник поради някои особености, е голямо удобство.На нормалния не чак толкова, но все пак си е една полезна екстра, според моя скромен опит.Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеЛично аз не виждам смисъл от това нещо.Всеки трети е шести
Коментар
-
Направо ви показвам моят - Съветски АКМ от 1975, преработен в НИТИ на единична. (Щикът е ГДР).Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнениеКой говори за граждански цели? Посочи ми в България един АК, който отговаря на изискванията за използване за граждански цели? Не СЛР и другите разработки, а АК.
Коментар
-
А нещо по темата за затворната задръжка, нещо от твоя опит...?Първоначално публикуван от jose Преглед на мнениеНаправо ви показвам моят - Съветски АКМ от 1975Всеки трети е шести
Коментар
-
СЛР кво го направи ?Първоначално публикуван от jose Преглед на мнениеНаправо ви показвам моят - Съветски АКМ от 1975, преработен в НИТИ на единична. (Щикът е ГДР).
[ATTACH=CONFIG]703203[/ATTACH]
Коментар
-
Пазя си го и негоПървоначално публикуван от snap Преглед на мнениеСЛР кво го направи ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар