Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тунинговане на оръжие

Колеги, ще ми се да чуя вашите мнения относно затворна задръжка за АК.Също така и вашите предложения...

Преди време в някакъв сайт видях нещо такова

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:77567.jpg
Прегледи:1
Размер:24.5 КБ
ID:5580369
    Последно редактирано от Самодържец; 17-04-14, 13:17.
    Всеки трети е шести

Коментар

Аз съм си казшал мението точно за АК. Според мен няма смисъл. Лентовай последните 2,3 или 5 да са трасаци. Видиш ли, че си почнал трасиращите, смени пълнителя, дори в него да има 1-2-3-4 патрона, те няма да ти решат пропблема по време на престрелка. По този начин сменяш пълнител и имаш винаги патрон в патронника без нужда от затворна задръжка или ръзно вкарване на патрон в патронника.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Трасаци са забранени за гражданските лица.

Коментар

Кой говори за граждански цели? Посочи ми в България един АК, който отговаря на изискванията за използване за граждански цели? Не СЛР и другите разработки, а АК.

Коментар

Предполагам че колега Самодържец вече не е в стройните редица на българската армия, па затова и реших, че въпроса му е за някаква гражданска версия на АК-то.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
              Предполагам че колега Самодържец вече не е в стройните редица на българската армия, па затова и реших, че въпроса му е за някаква гражданска версия на АК-то.
              То по мое време бяха едни стройни редици, мани не питай Ами да, гражданска.Аз не зная Гръбнака какво разбира под гражданска версия, но АК като АК, само че разбира се без възможността за автоматична стрелба.А за граждански цели се подразбира лов и/или спорт.Та прав си, АК-то е за мирна гражданска употреба.Щеше ми се да чуя вашите мнения по принцип за затворната задръжка и някакви предложения за такава.Прорязването на селектора по принцип не го предпочитам като вариант.
              Всеки трети е шести

Коментар

Лично аз не виждам смисъл от това нещо.

Коментар

За лов според мен няма смисъл. За спорт има смисъл, в неизвестна степен. Не е задължително да прорязваш селектора, може и газовата тръба с извеждане на лост за презареждане от ляво. Но пак не е затворна задръжка.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                    Лично аз не виждам смисъл от това нещо.
                    Специално на гладкостволния калашник поради някои особености, е голямо удобство.На нормалния не чак толкова, но все пак си е една полезна екстра, според моя скромен опит.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                      Кой говори за граждански цели? Посочи ми в България един АК, който отговаря на изискванията за използване за граждански цели? Не СЛР и другите разработки, а АК.
                      Направо ви показвам моят - Съветски АКМ от 1975, преработен в НИТИ на единична. (Щикът е ГДР).

Име:020845223.jpg
Прегледи:2
Размер:78.3 КБ
ID:5580734

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                        Направо ви показвам моят - Съветски АКМ от 1975
                        А нещо по темата за затворната задръжка, нещо от твоя опит...?
                        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                          Направо ви показвам моят - Съветски АКМ от 1975, преработен в НИТИ на единична. (Щикът е ГДР).
                          [ATTACH=CONFIG]703203[/ATTACH]
                          СЛР кво го направи ?

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
                            СЛР кво го направи ?
                            Пазя си го и него

Име:027136319.jpg
Прегледи:3
Размер:110.4 КБ
ID:5580832

Коментар

Нещо много истинско

Всеки трети е шести

Коментар

Веднъж успях да докосна едно такова. Много е истинско, но цената му също е много истинска...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X