Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тунинговане на оръжие

АК-104 с тунинг от Зенит.

Автомат на офицер, РЕАЛЕН участник в КТО ( КонтрТерористични Операции) на Северен Кавказ.

Коментар

Даже и във форума се продаваше едно чисто армейско СВД преди време . Нещо не им разбирам логиката на руснаците може да продават на един куп маймуни по черния континент с ясното съзнание къде и в кой ще отиде това оръжие а като искаш да си го купиш съвсем законно като ловец или колекционер ти показват среден пръст . СВДто е пушка на 50 години нито е нещо ново в технологичен аспект нито е непозната по света .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        СВДто е пушка на 50 години нито е нещо ново в технологичен аспект нито е непозната по света .
        Според мен всеки ловен Браунинг .308 , спокойно превъзхожда СВД-то по доста показатели...Мен лично драгуновката не ме влече по никакъв начин...

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
          Според мен всеки ловен Браунинг .308 , спокойно превъзхожда СВД-то по доста показатели...Мен лично драгуновката не ме влече по никакъв начин...
          Да, а цената е като за два браунинга.Да се чуди човек как си ги измислят тези цени.
          Всеки трети е шести

Коментар

Проекта SAR M9F в завършен вид.... почти де....
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0402.jpg
Прегледи:1
Размер:105.3 КБ
ID:5507173Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0392.jpg
Прегледи:1
Размер:99.1 КБ
ID:5507174
            Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
            No man left's behind !!!!

Коментар

Приятна пушчица е САР-чето. И тази предна ръкохватка на ФАБ се оказа по-удобна от моята на Магпул...

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                [ATTACH=CONFIG]613726[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]613728[/ATTACH]
                Бясно куче ... Ти нали не харесваше продукцията на Арсенал ? Учудваш ме Този приклад читав ли е , хлопа ли ?

Гледам тук там продават Мкови- за 50-150 лв .... втора ръка ... Живот и здраве и Аз гътвам един СЛР 100 и му хвърлям ложите и приклада и почвам да го обличам

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
                  Бясно куче ... Ти нали не харесваше продукцията на Арсенал ? Учудваш ме Този приклад читав ли е , хлопа ли ?

Гледам тук там продават Мкови- за 50-150 лв .... втора ръка ... Живот и здраве и Аз гътвам един СЛР 100 и му хвърлям ложите и приклада и почвам да го обличам
                  За обичане - не я обичам, но за момента няма друго оръжие с което стрелбата да ми излиза толкова евтино. Приклада е читав- за сега не лопа , но уви ергономиката му е под всякаква критика. За този модел сгъваеми М кови няма (става гаден ъгъла на приклада), та за сега ще стои този. А за тунинга ще си говорим на есен като дойде М ката.... там системата ще е "децата нямат спирачки.
                  При тунинга на SAR-M9 F основната задача беше от една страна да се запази масата на автомата по- ниска и от друга да има всички необходими релси и релсички. Така отпадна варианта за алуминиева релсова система, като реших че ще разчитам на страничният монтаж. Поради факта че почти всяка предна ръкохватка пречеше при смяната на пълнителя се заложи на т.нар. триъгълна ръкохватка. Сега му предстои донакичването (фенер от дясно , още един палец за упора от ляво), добавяне на увеличител към Аймпойнта, и лазерен целеуказател отгоре.... Нещата са налични ама имам някой тежнения свързани с крепежните елементи.

Коментар

Ергономика.... това и то е много странно усещане .... В ергономиката на Сайга и Бенели м2 не намирам разлика !
                    Сложих си гумен задтилък на Сайгата стана супер ! Евтината стрелба е с 22лр ама за самоотбрана хич не е адекватен
                    Най евтиния 223 колко цента върви ? 7.62х39 не съм му фен .. но пък знае ли човек може и да му стана !

Коментар

Мед Дог, Пълнителите оригиналните ли са и доволен ли си от стрелбата?
                      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                        Арсеналски са- легендарните в САЩ "Български вафли". Ми за сега нямам проблеми - тия дни ще пострелям и ще доложа как е. Планирам този уйкенд да му пръсна гъзеца.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение

Тази стойка за оптика читава ли е?

Аз харесвам като тези на 68-ма - захватът е като стария руски и е работен с ерозийна машина. Пикатината е арсеналска, сваляема.
                          Знаеш кой им ги прави миналата година.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                            Вафлите напълно заслужават репутацията си.
                            Много са здрави, леки, удобни и надеждни.
                            Имат метални вложки - нищо общо с другите пластмасови пълнители.

Коментар

Първоначално публикуван от Vimpel Преглед на мнение
                              Тази стойка за оптика читава ли е?

Аз харесвам като тези на 68-ма - захватът е като стария руски и е работен с ерозийна машина. Пикатината е арсеналска, сваляема.
                              Знаеш кой им ги прави миналата година.
                              За сега ФАБ пред мен не са се дънили..... та ... Ще видим. Леко е отместена вляво спрямо оста ама много леко. Като на 68 ма никакъв проблем да си взема ма ми е висока - аз нали съм късоврат и се търся нисичко да ми е. Сега живот и здраве ще почна да идвам на Рифлето за цвят (оная издънка Светльо ме придума накрая), та ще имаш възможност да ги пробваш барабар с юдейското творение. А иначе естествено - есенеска ще има и АР - ка.

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
                                Ергономика.... това и то е много странно усещане .... В ергономиката на Сайга и Бенели м2 не намирам разлика !
                                Сложих си гумен задтилък на Сайгата стана супер ! Евтината стрелба е с 22лр ама за самоотбрана хич не е адекватен
                                Най евтиния 223 колко цента върви ? 7.62х39 не съм му фен .. но пък знае ли човек може и да му стана !
                                Колега, какъв затилък сложи и от къде го взе?

А бенели-то май се усеща по-леко.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X