Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тунинговане на оръжие

Фенер колко ли ще издържи така? Той стои точно до отвори на газовата камора.

Коментар

Сибирски, човека няма да стреля лятото в "червената пустиня" в Афганистан по един сандък патрони на ден. Пък и като загрее диода и батериятя (ако е литиева) са с чип и при някои обстоятелства изключват, примерно при повишаване на температурата. Така чип-а варди фенера. Макар, че сега като се замислял моя автомат е заггрявал само от слънцето над 80 градуса със сигурност, без стрелба, щото не можеше да се пипне без ръкавици, пък при стрелба ставаше една.....
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

То не става дума само за горещина, удар на излитащи газове също не е за подценяване.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          То не става дума само за горещина, удар на излитащи газове също не е за подценяване.
          Стрелял съм на лозен по 300патрона (точно с цел тест на фенерите на откат). Няма никакъв проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
            Всичкото хубаво, но първото пушкало СЛР ли е не знам ама с това закрепване на ремъка не ти ли виси много ниско?
            Да, СЛР-е. Едноточковия не можах да го нагодя, в момента съм с някакъв израелски двуточков.

Коментар

От къде да си купя метална закопчалка за еднотков ремък, говоря за тази към оръжието, от типа на карабинката за АК, но с двустранно отваряне? Сещате ли се?

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                От къде да си купя метална закопчалка за еднотков ремък, говоря за тази към оръжието, от типа на карабинката за АК, но с двустранно отваряне? Сещате ли се?
                Ако може някаква картинка. Ще се опитам да измисля нещо.

Коментар

Намерих цял ремък... Иначе за нещо такова става въпрос, но с две подвижни "челюсти":

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:wUcDone-point-rifle-tactical-gun-sling-bungee-strap-hook.jpg
Прегледи:1
Размер:47.5 КБ
ID:5480932

Коментар

На първо четене, по лесно ще се намери един такъв цял ремък от чайна, отколкото само катарамката.

Коментар

• От: Тунинговане на оръжие

На второ четене имам такъв ползван в цвят Койот.
                      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                      No man left's behind !!!!

Коментар

Аз имам израелски, цвят черно, едноточков ластичен, ама беше за М4, т.е. за захващане за приклада, сега е с катарамка от АК, тази от предната страна, ама пусти му материал трябва да имам пръсти като клещи, че да го стисна.

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                          Maлко тунинг и от мен...

[ATTACH=CONFIG]581299[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]581300[/ATTACH]

Тук е с бързомерец "Кобра", който разкарах отдавна...
                          [ATTACH=CONFIG]581301[/ATTACH]

Тук пък се заиграх с един мосберг...
                          [ATTACH=CONFIG]581302[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]581303[/ATTACH]
                          Е за тва ставаше дума! Ето ви от мен още едно пипнато АК от нашата шир и длъж. Ха да видим засичали ли сте го някъде и ще познаете ли чие е!
                          Jose да си мълчи, щото съм убеден, че ще го познае!

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n..._2164251_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...7_639856_n.jpg

Коментар

Да ви попитам ако сте запознати със законовите положения относно ловното оръжие, позволено ли е придобиването, пренасянето и ползването за ловни цели на оръжие, което позволява да се възпроизведе изстрел при сгънат приклад?Това както става ясно се отнася за пушки със сгъваем приклад.
                            Всеки трети е шести

Коментар

А сега де, аз не съм срещал такова ограничение. Тука има КОС-аджия, той да каже.

Коментар

Моята CZ-858 е със сгъваем приклад и я купих с разрешителното за подборен лов.Не съм ходил на лов с нея, ама едва ли ще е проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X