ам за мен бе
аз много карам
".....краси кво прайш бе човек ..мноо карате "
аз много карам

".....краси кво прайш бе човек ..мноо карате "

!
И моята верига е О-рингов DID,и аз я пръскам с белия валволин
И то защото така ме посъветваха по-опитни от мен ендураджии
Иначе преди това ползвах спрея на моторекс....Май Краси Макея ще излезе прав-неговата препоръка беше веригата просто да се почиства редовно и да се смазва със двигателно масло...Дано се включат и други от форума-опитни и препатили,че да сме наясно по този въпрос....
...но да пръскаш О ринг или Х ринг верига със спрей си е малко като полюция...Аз лично карам КТМ и доста се ровя в разни форуми,където всеки описва как точно си е прецакал това или онова по новичкия мотор...ПО отношение на подобни вериги всички са на мнение,че те не се пръскат с никакви спрейове (освен с ВД40 и то след миене на мотора -НЕ НА ВЕРИГАТА-с водоструйка)....нали тези рингове са точно за това-да запазят фабрично поставената смазка максимално дълго време.....ЛИЧНИЯ ми опит: Нова Х-ринг верига ДИД,6500км само оффроуд,КТМ 525 ЕХС,НИКАКВО СМАЗВАНЕ и НИКАКВО МИЕНЕ на веригата-..бях решил да я тествам,но като гледам резултата (сравнен с 2500км,пръскана със спрей Реджина З-ринг!!!!!)...май не смятам да пръскам никога повече
просто трябва да се мие по отдалеко и да не се пръска директно в прешлените там където са гумените рингове и след това да си издухва с компресор.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар