Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aprilia Pegaso 650 - чукане в двигателя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Aprilia Pegaso 650 - чукане в двигателя

Като стана въпрос за разход това при какви скорости ( средно ) сте го засичали, с или без градско и тн. Аз си направих близо 800 км разходка и резултата беше около 5,5/100 с багаж и почти без слюда ( ако не се лъжа и тя би трябвало да играе роля ). Не съм го напъвал много, 100 - 110 по пътя и към 130 по магистралата.
    Кажете някакво мнение, много ли е или мен ме лови параноята.

П.С. Весо, силно се надявам това 7/100 дето го разправяш да е градско защото много не ми се връзва.

Коментар

Върнаха ми мотора , почистил е карбураторите , отдушника на резервоара ,кранчета ..бла бла и за сега не ми прави проблеми.
      И аз съм фен на максимата "ако нещо работи да не се пипа" ама като се дави и ми гасне доста често просто трябва да се направи нещо...каза , че super леко ми просълзила гарнитурката обаче нямало проблеми надявам се ;]

Коментар

Пак ми направи същия проблем , добре , че карах в най-дясна лента , защото е ужасно да ти угасне по Цариградско като си в най-лява...така не можа да запали 5-6 минути пробвах доста неща ...смукач , пусках кранчето на резерва , изчаках да поизстине ... ама не! Накрая махнах капака на резервоара и проработи перфектно , обаче ми се появи друг проблем (като прокълнат съм)
        предната спирачка започна да лови без да я натискам , със 100км ми се включи изведнъж и щях да се пребия след това от апаратите излизаше пушек...направо много странно, след този случай карах най-много със 60км , обаче пак се включваше спирачката като ме спре и размърдам малко накладките отпускат сами ... не знам от какво може да е . На някой случвало ли му се е?

Коментар

Разглоби си апарата, по всяка вероятност имаш скъсан маншон на водача, влизало е вода и е клеясало. Разглобяваш, почистваш(може да се наложи и с шкурка-250/400/800 да поработиш), гресираш и караш. Същото може да направиш и със задния апарат профилактично. Абе аз ти казах, че ще обиколиш няколко майстори и пак до Яне ще стигнеш. Разхода 5-7/100 си е нормален като при градско и магистрално каране е по-висок, най-нисък е при извънградско каране с 80-100.

Коментар

Съмнява ме да не е нещо по електрониката , защото няма логика всичко е почистено , настроено....не знам . В кой квартал се намира Яне? Явно е че лятото ще мине в посещения по майстори

Коментар

С капачка без капачка пак си придърпва , гасне.......както и да е звъннах на Яне и от понеделник му го нося....Днес точно 30км навъртях и почна да е появява...ужасно е....а моторчето много ми харесва , обаче направо ме изтрови... Скъпо ли взима Яне , че съм го закъсал....

Коментар

Първоначално публикуван от s0ll0 Преглед на мнение
                С капачка без капачка пак си придърпва , гасне.......както и да е звъннах на Яне и от понеделник му го нося....Днес точно 30км навъртях и почна да е появява...ужасно е....а моторчето много ми харесва , обаче направо ме изтрови... Скъпо ли взима Яне , че съм го закъсал....
                Абе според мен това не е проблем с карба. Най-вероятно са токове.
                Suzuki GSXR
                VW Touareg
                Mitsubishi Pajero II

Коментар

И токове да са Георги-брат му на Яне е зъл гений по токовете та нема се пуашиш каквото и да му има ще бъде направено, за цената мисля че ще останеш изненадан сравнено с останалите "майстори"

Коментар

Ами така каза и Веско ако не са карбовете значи са някви датчици ама той не разбира от токове , така че ще се доверя на Gichev и ще го занеса на Яне и много се надявам всичко да е наред поне до края на сезона , поне да събера някакви пари да го стегна още за пролетта.....

Коментар

Първоначално публикуван от s0ll0 Преглед на мнение
                      Ами така каза и Веско ако не са карбовете значи са някви датчици ама той не разбира от токове , така че ще се доверя на Gichev и ще го занеса на Яне и много се надявам всичко да е наред поне до края на сезона , поне да събера някакви пари да го стегна още за пролетта.....
                      Аз не се сещам да има някакви датчици. Карай го там, дето ти вика Гичев... човека от една седмица ти разправя...
                      Suzuki GSXR
                      VW Touareg
                      Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                        Аз не се сещам да има някакви датчици. Карай го там, дето ти вика Гичев... човека от една седмица ти разправя...
                        Там ще го закарам , всичко е уредено вече... то нямам удоволствие от карането. Само мисля кога ще ми загасне...

Коментар

Закарах го на Яне , другата седмица очаквам развитие дано цялата история е с добър край

Коментар

Яне каза ,че е проблем с роторната намотка , два отдела били изгорели...скъпо ли е това чудо?

Коментар

Преди няколко страници някой си търсеше такава намотка - виж там. Освен това, ако ще го отваряш направи една снимка да видим каква е. Аз имам една "резерва" и има вероятност да става за твоя мотор.
                              Suzuki GSXR
                              VW Touareg
                              Mitsubishi Pajero II

Коментар

Аууу I'm sorry трябва наистина да го видиш кой модел е, че те са няколко. Като говорих с него се съмняваше за няккъв кабел който окъсява при намодките, но това е по-лошия проблем, ей и да не те излъже някой че може да се пренавива знам Яне какво ще ти каже по въпроса, ама...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X