От: Aprilia Pegaso 650 - чукане в двигателя
Как е колеги? Стана студено и май никой не кара- щом не споделяте проблеми
... Днес покарах- май за последно тази година- на черно беше ок, ама асфалта вече е коварен- студен, мокър и кален от прахоляка- на два пъти аха да се целунем.. Стана време за червено вино и тунинг- давайте идеи! Някой сменял ли е пластмасовия протектор на картера с алуминиев- интересно ми е как ще изглежда. Между другото търся светлината, която е за номера отзад, може и заедно с пластмасата, на която се монтират номера и мигачите. Търся и по висока слюда. Някой ако знае Пегасо след 98 на части да даде контакт.
Равносметка за сезона- 5000 км, никакви проблеми, стартера се замисля както преди, но спрях да му обръщам внимание. Гуми Митас- Е-08, на сух асфалт и черен път биват, на пясък горе-долу, на чакъл- ужас, на мокро- по-добре си карай колата...
Ще ми е интересно, ако споделите ваши идеи и впечатления- да не затваряме темата, нищо че е зима.
Наздраве
Как е колеги? Стана студено и май никой не кара- щом не споделяте проблеми
Равносметка за сезона- 5000 км, никакви проблеми, стартера се замисля както преди, но спрях да му обръщам внимание. Гуми Митас- Е-08, на сух асфалт и черен път биват, на пясък горе-долу, на чакъл- ужас, на мокро- по-добре си карай колата...
Ще ми е интересно, ако споделите ваши идеи и впечатления- да не затваряме темата, нищо че е зима.
Наздраве
Но да така 12те литра ми се изясниха.
Коментар