Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
    Споко ще живее. Това са следи от хонинговането. Това са канали за масло.
    еи такова нещо досега небях чувалда оставят хората канали за маслото.Това приятел са черти от "редовно " чистене на въздушния филтър и тъи като няма филтър да задържа 100%песъчинките те се засмукват от буталото и докато излезнат през изпускателния отвор първо минавот през всмукателния. А чертите от хонинга са съвсем други те са като мно финна решетка.

Коментар

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
      еи такова нещо досега небях чувалда оставят хората канали за маслото.Това приятел са черти от "редовно " чистене на въздушния филтър и тъи като няма филтър да задържа 100%песъчинките те се засмукват от буталото и докато излезнат през изпускателния отвор първо минавот през всмукателния. А чертите от хонинга са съвсем други те са като мно финна решетка.
      Това е истината колегата я написа малко преди мене.Сменяйте филтрите чистете ги,и никога не карайте без филтри.Тези деруги са станали от твърди частици който са минали през карбуратора,смукателния колектор и са надраскали буталото.Хонинга е нещо което като го погледнеш на външен вид е красиво и не се пипа или усеща.Ако цилиндъра е с нкасил е като огледало.

Коментар

Сега като се замисля ktm450sxs и p.djartov са прави когато го купих филтър липсваше та аз му купувах.Ще кара ли

Коментар

казват че 1 грам прах попаднал в двигателя ,смъква 1 грам стомана....

Коментар

Май аз не съм разбрал правилно чертите . Вярно че на хонинга не се усещат на пипане
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Абе слагаш си филтър и караш. То каквото станало-станало.Ако не са големи деругите ще кара.Ама слагай си филтър струва20-30лева ше си прецакаш моторчето за едното нищо

Коментар

еи такова нещо досега небях чувал
                Колега ти може да не си чувал ,но чертите които остават от хонинга наистина имат ролята да насочват маслото което се утича по цилиндъра надолу. Дори има много голямо значение под какъв ъгъл се кръстосват ,според диаметъра се изчислява и ъгъла на кръстосване на мрежата от черти.Тези черти дори имат функция да задържат минимални количества масло за да се смазват самите сегменти
                Стефан Дянков

Коментар

та мисълта ми е да почвам ли да плача
                  ..остави плакането за..гаджето ..
                  събирай мотора слагай един хубав въздушен филтър както са ти казали колегите и..те тва е
                  ..по принцип от към смукателния отвор се ръгат яко прахоляци..най вече заради проблема с филтрите за който говорят и другите..почти не съм видял някой да си пере филтъра особенно от хората каращи е такива ендурца.. даже като им кажа че трябва да го перат и..викат ааа така ли..друга част от хората пък ги перат но пък не ги омасляват след това..тоест ..пак почти нищо не правят
                  ..тези дерюги..може по цилиндъра да не личат много но по буталото гаранция личат и са го ръфали яко...-никасила е по цилиндъра е..многократно по твърд от алуминия на буталото !!!
                  уви алуминия на буталото е много по мек от песъчинките и другите мизерии които навлизат от към филтъра

Коментар

Дано темата я прочетат повече хора та да разберат че когато се кара в прахоляк филтъра трябва да се пере на всяко каране в краен случай на 2

това са отнася както за 2Т така и за 4Т
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Така до сега всичко е попило от казаното,НО на мойта Априлиа филтара е един правоъгълник и трябва само дунапрен та въпроса ми е от къде мога да си закупя само дунапрен за филтри.
                      ПП:sorry че го пиша тук.
                      Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                      Gas Gas EC 200

Коментар

Абе момци аз съм много съвестен за тези работи просто така го купих без филтър и незнам сигорно е доста юркан така иначе му купих филтър и холдер и двете липсваха та от ххх...америка ги чаках.Та този предмет(KDX-чето)повече го гледам от другия (жената).Аиде със здраве.

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                          Така до сега всичко е попило от казаното,НО на мойта Априлиа филтара е един правоъгълник и трябва само дунапрен та въпроса ми е от къде мога да си закупя само дунапрен за филтри.
                          ПП:sorry че го пиша тук.
                          Виждал съм такъв дунапрен в Търново в магазина за мотори Макеа.Според мен можеш да намериш някакъв подобен и да си го направиш,но много е важно да го омасляваш.Добре е да си купиш масло за въздушни филтри.Ако нямаш можеш да сложиш о обикновенно но да бъде мазен.Маслото обира частиците и през дунапрена минава чист въздух,което пък те задължава да го переш по често и пак масло

Коментар

Ето и тъй чаканите от мен дискове за съединителя на Tusk. Благодаря и на добре познатия ни Митков за съдействието, БЛАГОДАРЯ много!
                            Последно редактирано от mitkov; 24-01-08, 09:46.
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Някой да знае компресията на КДХ 220 ?

Колко PSI трябва да е?
                              Последно редактирано от Ivan Minkov; 23-01-08, 20:24.
                              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Момчета след като затворих главата и събрах моторетката си запали без много зор ама маи нещо съм оплескал пуши бяло и то яко дали не гори антифриз.Смених свеща,масла нови абе всичко както трябва да си е само гарнитурата на главата си е старата не ми се чакаше за нова и реших да опитам със старата и се съмнявам че нещо тя ме цака.Иначе си върви като преди запали лесно които има идея да казва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X