Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подготовка на МЗ ТС 250 за "спортен сезон"...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЧЕСТИТО !
    МЗ-та иска само да му се отхлаби леко веригата, защото май май е доста стегнатичка, да му се смени маслото в двигателя, да се намери едно хубаво фарче иииии горе долу това е ... :>
    Като нов е !
    Направих си и предната спирачка вече и тя хваща
    Днес като му се качих щях да падна.. това направо е различен мотор, и е станал дори малко по-висок, защото гумата Митас МТ120 май беше е малко по-широка и се понаду добре , и сега самия мотор се поповдигна и съм на пръсти ! Баджо ако утре е свободен, може да идем да направим малка разходка в деренцето за да го тестваме
    Само знам, че днес като го понапуших на 2-ра само с газ иска да ме обръща... мисля че друго няма какво да кажа повече
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

• Браво, Даниеле!

Коментар

• Даниеле незнам дали ще имам свободно време затрупан съм с работа точно утре но неделя след обед..може пък и голям студ навън требва да доидеш да сглобиме моя скутер,че си ебало мамата Само требва да закупя някои работки и ще го направя като нов
        "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

• Ангеле, едва ли в неделя ще съм си вкъщи, но предполагам, че в понеделник ще се разберем допълнително !
          МЗ-тката утре ще бъде пробвана, а фотограф-а май ще е Петърчо Манолев !
          Ще видите какво съм измагерил ново по моторетката и ще дадете мнение по въпроса надявам се
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

• браво Даниеле гледам днес рано рано изпече в колко чеса ще излизате къде ще бъдете може да ви навестя ако имам време ем да видя какво се е получило от разните ремонти а колкото до Пешо кажи му,че ще му скъсам ушите....

Коментар

• Това е най-страхотното попадение което съм правил в нета за МЗ 250 ЕС2
              http://www.ostmotorrad.de/mz/es/repes2/index.html

иска яко четене
              2010 CRF 250 R

Коментар

• Мисля, че някъде из нас имам оригинална книжка за този модел, мисля, че беше на български. Обаче понеже аз съм от Априлци (което е между Габрово и Троян), а живея в Стара Загора, та трябва като си ходя някой ден, да проверя.
                Имам също за MZ ES150, абе въобще като си ходя дано да се сетя да взема каквото имам и да сканирам на воля тук после .
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

• Въпреки всичко МЗ-та който взех за близо месец, бе разглобен ... оправен (каквото може да се оправи по него...) и сглобен !
                  Очаквайте скоро мнооооооооого снимков материал !
                  Има още едно "чудовище на пътя"
                  Така пише на лепенката... "Monster on the road" "Karlowo Enduro Team" Лудница стана МЗ-тката скоро ще направя снимки да видите за каква разлика става въпрос !
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

• поздравявам даниел за достойното представяне на 1 ви кръг
                    няма значение че не е завършил

важно е че е имал смелост да дойде

даниеле аре стягай машината ще видя тука има некви чаркалъци за мз се търкалят из гаража
                    какво ти трябва всъщтност какво се скапа на бангията

Коментар

• задната капла
                      .....но ми каза,че вече бил намерил и закупил друга

Коментар

• е капла чак мисля че нямам
                        но някой приятел ще има със сигурност ама щом е намерил вече още по добре

Коментар

• Капла бе намерена и закупена на цената от 7 лв. + бонус задно зъбно колело барабар със лагерите в което има хляб колкото да му мине мерака на човек за 1-2 седмици
                          Лошото е, че след провала в Стара Загора (помелването на стените на каплата барабар със тампоните на венеца 20 мин. преди старта) изгубих всякакви мераци за участие в състезание, явно ми е писано да не започвам тази година със състезания и това си е ....
                          Затуй започнах усилени тренировки на мотокрос - ходих по столетовката мотокрос писта, упражнявах скокове, спускания и изкачвания, тук си правя кръгчета около една пейка (250 м. е обиколката), но с този мотор се вижда доста зор и така...
                          и въпреки подпомагането на най-различни "спонсори" (NHM, Crazy Job, Prime Motorsports...) мотора отново е в бокса и този път няма излизане от там до като не се получи нещо наистина стабилно и надеждно...
                          Мотора отново е МЗ ТС 250 и монтьора отново е Даниел Туйков и дружина
                          Даскало вече няма, работа се намира за известно време от деня и през останалото време ще мога да се въртя около него !
                          От вас очаквам да ме посъветвате какво да правя на първо време по самия мотор, защото за сега от както е купен по него е барано:

Зъбни колела на скоростите (всички), валове на скоростите (всички), колянов вал, дискове на съединителя, свещи, масла, предница, гуми, задна капла, ауспух, накладки, лагери на предницата, въздушен филтър, преден и заден пиньон, верига, семери и други неща....

Основната причина да се захвана с основен ремонт на машината е, че резбата на цилиндъра се прецака и сега смятам при положение, че съм свалил двигателя да направя основен ремонт на самия двигател, защото:

Чува се виене във съединителната касета (според мен се иска или натягане или нови лагери), има леки течове от дясната страна кадето е пиньона на масло, счупена е стена от картера предпазваща запалването от нахлуване на вода (стената пред предния пиньон) и така нататък и така нататък....
                          Скоро ще има снимки надявам се, както на рамката така и на двигателя ! (това ще стане само ако Ангел Иванов реши да помогне, щото не познавам друг човек със фотоапарат и то цифров...)
                          Та....... купона отново започва и ..... можете да очаквате продължение със "най-известния МЗ ТС 250 в България" както някои хора казаха
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

• Виновника (проблема) за решението ми за нужда от основен ремонт се напира в ТАЗИ тема
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

• Момчета, днес си докарах мотора от селото където бе паркиран след инцидента ми в слатина и ще се прави лек ремонт сега !
                              Та рекох да Ви уведомя, че скоро ще има снимчици как можем да си оправим изпусналата резба на цилиндъра за моторченца марка МЗ и после айдеееее пак яко размазвация
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

• Дай да намерим едно електронно запалване от МИНСК?че ми е писнало с тези акомолатори и релета!!!аз съшто имам mz!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X