Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подготовка на МЗ ТС 250 за "спортен сезон"...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Браво, Даниеле! Възхищавам се на ентусиазма ти! Готин Twin Air си направил, съвсем сериозно говоря! От какъв материал го направи? И какви бяха ония цигари там, а?

Коментар

Момчета, има напредък, вчера източих напълно всичкото масло кадето бе останало във предните амортисиори и проомих със малко бензин, но все още ми остава да ги отворя да сменя семерите и да ги почистя, но определено амортисьорите ще станат, а няма да се изхвърлят както си мислех.. понатиснах ги и амортизацията е мноооооооооооооооооого по-добра от преди.. пораздвижиха се и съм по-доволен, дори ме преследват мисли да го сглобя и да го тествам, но няма да поддам все още решил съм да го стегна и евентуално да отскоча до Стара Загора 7-8-9 април
      Межу другото ще се радвам да ме посъветвате с какво мога да развия капачките на задните амортисьори, за да им сменя маслото и семерите евентуално, защото мисля, че е пресечено и определено трябва да се сложи хубаво по-рядко и добро масло, понеже със невероятен зор и напъване успявам да ги върна в начално положение след като ги натисна...
      Та... посъветвайте ме нещо де...
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Ха така Даниеле, стягай го за Зарата
        Аз само мога да те поощрявам, а за техническите приоми ще се обръщаш към Митков.
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Ха така Даниеле, стягай го за Зарата
          Аз само мога да те поощрявам, а за техническите приоми ще се обръщаш към Митков.
          Няма да имам късмета да се пусна в клас Джуниър нали ?
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Ако са ти ръждясали коловете хубаво е да ги полираш, ако нямаш паста поразтърси се да видиш какви алтернативи дават хората за полиране. Иначе и да си сменил семерингите те няма да обират и ще губиш маслото!!!
            За задни никога не съм сменял, обаче не е хубаво да слагаш рядко масло защото като се нагрее то става още по-течливо и няма да гъ връща хубаво, абе по добре ще бъде отсега по това което разбирам от думите ти, но най добре такива работи да ги направиш веднъж а не всеки месец нещо да правиш. Сега сузуките така взех да си го правя оказаха се на задната главина напълно блокирали всичките(3 на брой)лагери направо не знам как са се движели вобще, мислех първо само единия да сменя другите да ги раздвижа само обаче кой може да ми гарантира че и да ги раздвижа няма да вземат да блокират някъде, после да ми излезе през носа да рабие леглото. Не дай си боже пък в движение, така и така съм ги разглобил сменям ги всичките.
            Малко отклонение обаче да ти стане ясно че винаги евтиното после ти излиза.....пък да не говорим колко ще се псуваш че не си го мислил на врме.

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
              Няма да имам късмета да се пусна в клас Джуниър нали ?
              Ами зависи от "показанията" на личната карта!
              Пък и няма да си сам при мъжете стакъв модел, Суйката и той щял да е с ЧЗ и то непреработено
              -------------

Коментар

Гичев, точно това съм намислил !
                Ако ще го правя ще го правя, ако не нищо няма да барам и няма да го карам.. та реших да го направя, понеже работата стана така, че някои хора решиха да ми помогнат, за което съм им безкрайно и до живот благодарен, без тях бе безднадеждно и нямаше да имам възгледи за състезание, но сега имам някакви надежди за това да успея някак си !
                ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ МАКСИМАЛНО, за да успея да оправя това моторче
                Благодаря ти за съвета, вече знам още нещо полезно и то е, че след като малсото се нагорещи се втечнява още повече...
                Сега ходих до гаража долу и погледнах хидравличното масло и ми се стори, че е достатъчно "течно" така, че ще си сложа само хидравлично без да правя никакви смески и тфа е ...
                Жоро, ами ако дойда без лична карта..
                Ще изпрефасонираме някакъв родилен акт на компа, това поне мога да свърша
                А колкото до човека с ЧЗ-то, нали знаеш, че от кросово ЧЗ до моя мотор има огромна разлика ?
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Никой неще да помага и тфа си е ...
                  Дайте малко съвети за неукия млад самоубиец на 2 колела
                  А ето и какво ще ми бъде доставено утре като филтър за самия мотор...(съжалявам за качеството, просто изработката бе на Пейнт )

Ще се радвам да се коментира..
                  Отвора за карбураторната тръба която ще се нанизва на него ще бъде 46мм..
                  Матеряла от който ще се произведе филтъра ще бъде 0,5мм неръждаема ламарина !
                  Очаквам мнения и коментари !
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Маркуч на 90 градуса пробвай от някой водно сьединение от кола бус или камион те са си извити.
                    МТОРА ТОВА Е ЖИВОТА!!!

Коментар

Първоначално публикуван от em2tx
                      Маркуч на 90 градуса пробвай от някой водно сьединение от кола бус или камион те са си извити.
                      мда добър съвет...пък и от некоя по такава кола няма да е скъпо.. а на мрежичките може също да сложиж некъв чурап да обира още повече боклуците
                      "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Отвора за карбураторната тръба която ще се нанизва на него ще бъде 46мм..
                        Матеряла от който ще се произведе филтъра ще бъде 0,5мм неръждаема ламарина !
                        Очаквам мнения и коментари !
                        MNOGO HEAVY METAL
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Т'ва да не е климатик нещо ... ?
                          -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                            MNOGO HEAVY METAL
                            Само така, Димитре!

Коментар

Бъзикате се вие, ама заради тоя "климатик" неще да ми върви както трябва мотора... и някой ден ако го искарам в по студено време и му дам повече газ и туко виж ми напълнил мотора краката със шрапнели от пръснатия цилиндър..
                              Просто съвсем проста е конструкцията.. бях замислил малко по сложна , но идеята бе отхвърлена от производителя поради лек мързел в изработването на идеята ))
                              А, колкото до това, че е "havy metal" ламаринката е достатъчно тънка, така че конструкцията на мотора няма да натежее повече от 250 гр. МАКСИМУМ със всичко
                              Кажете добре ли е горе долу и дали е достатъчен размера на кутията, защото в интерес на истината замислил съм и приложение със 2 туби от масло
                              Та чакам съветите ви, на ВАС разчитам, съвсем сериозно говоря..
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Данчо, ако питаш мен, не го прави с ламарина! Направи го с тубички от масло! Сигурен съм, че ще стане по-удачно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X