Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За феновете на ЯМАХА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: За феновете на ЯМАХА

Ей момци вече се бях притеснил че на никой не му дреме за Ямаха,или че никой не ме разбира.Повдигнахте ми настроението бря-а-а-а-а.Е са нема а спим цела нощ.Благодаря за написаното по горе колеги,евала ви бачкам.
    [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Момчета вчера за пореден път се видя че ямахите са много корави мотори.Колегата Ети падна и счупи единия радиатор.Какво да правиме ами какво какво и махнахме радиатора и остана само с един.Установихме че няма проблеми кара си така през целия ден.Та се чудя ако беше накой портокал сигурно щеше вече да е гръмнал
      0878424143
      0887424150

Коментар

на мен първия кадърен мотор беше ЯАМАХА(пистов двутакатов),после минах на ХОНДА 600,но след това си вземах пак ЯАМАХА 600,а сегашния ми е пак ЯАМАХА R1(1000),а преди месец си вземах крос,защото искам да карам и пистов и кросов,но е пак ЯАМАХА(YZ450F),такаче според мен само ЯАМАХА
        YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i

Коментар

Ми колега метни едни снимчици да го видиме тоя мотор де
          0878424143
          0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
            Ми колега метни едни снимчици да го видиме тоя мотор де
            И аз като Петъо ми се ще да видим снимки на тоз звер.Нали ми е слабост,мноо се кефя когато някой си вземе такъв мотор.Нека залеем Б-я още повече с Ямахи,пък оранжавите братя да карат каквото си искат!Много сме-силни сме....

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
              Момчета вчера за пореден път се видя че ямахите са много корави мотори.Колегата Ети падна и счупи единия радиатор.Какво да правиме ами какво какво и махнахме радиатора и остана само с един.Установихме че няма проблеми кара си така през целия ден.Та се чудя ако беше накой портокал сигурно щеше вече да е гръмнал
              Е тя сигурно щеше да си кара и без другия ама много щеше да върви и трябваше да карам сам
              Найстина това са най здравите мотори и няма факти който да покажат обратното поне аз не съм видял и чул.Поздрави на всички фенове

Коментар

Две полезни клипчета как се сменят семерингите на предните амортесьори на WR

http://www.youtube.com/watch?v=Y43k1...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UjtQp...eature=related
                незнам защо но на моя ВР(1999г.) предницата не е туйн чембър както е показано на клипа...предполагам че става въпрос за по-новите модели...

Коментар

Да сигурно вече щеше да е за скрап.Ама нищо нека си ги карат щом им харесва.Па балъците нека си карат ямашунки и да си свиркат.
                  0878424143
                  0887424150

Коментар

моя yz450f е 2003-2005 и той не е с туин чембър,явно на моделите след 2006 са с такива предници,миналата седмица я разглабях да я почистя и да сменя семерините
                    Първоначално публикуван от Mury Преглед на мнение
                    незнам защо но на моя ВР(1999г.) предницата не е туйн чембър както е показано на клипа...предполагам че става въпрос за по-новите модели...
                    YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i

Коментар

Първоначално публикуван от goranov Преглед на мнение
                      Ето нещо и от мен за всички истински фенове на Ямаха.Това е най новата ми придобивка.Надявам се да ви хареса.Снимката е направена веднага след татоирането и кожата ми е още зачервена.Емблемата е пречупена малко през погледа на твореца да не бъде като етикет.
                      Аве ей луд, що неми си се похвалил лично,а трябва да се ровя из форума да ти гледам разсаблечените снимки Иначе татоса е 6+

Коментар

Първоначално публикуван от Я.Стоичков Преглед на мнение
                        Аве ей луд, що неми си се похвалил лично,а трябва да се ровя из форума да ти гледам разсаблечените снимки Иначе татоса е 6+
                        Сори батковото мислих че знаеш за това!!!Нищо де пак ще ти се похваля лично,още утре даже.Пък не е лошо да се рови човек из форума виж какви убани работици мож да види!Аз като казвам че Янка е най-най не се е....м бе Яне,нали знаеш че празни приказки не говоря.Мога да сменям само моделите но не и марката вече.Истината е една:Дали синя или бяла не е важно,само да е ЯНА!!!Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от goranov Преглед на мнение
                          Сори батковото мислих че знаеш за това!!!Нищо де пак ще ти се похваля лично,още утре даже.Пък не е лошо да се рови човек из форума виж какви убани работици мож да види!Аз като казвам че Янка е най-най не се е....м бе Яне,нали знаеш че празни приказки не говоря.Мога да сменям само моделите но не и марката вече.Истината е една:Дали синя или бяла не е важно,само да е ЯНА!!!Поздрави
                          С тебе съм бате...Само напред и нагоре,нали сме в един отбор(доказан при това)..!

Коментар

Те такива приказки най-обичам евала колега ваче си ми като кръвен брат .
                            0878424143
                            0887424150

Коментар

Аз се убедих в здравината на Янчвто , когато я удавих в реката и след това отидох с нея на открването на мотосезон 2010 с боза вместо масло . Мога да ви кажа , че найстина тази марка е направена в полза на потребителя и се доказва поне при мен с всяко изминало каране
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Aми и аз имам такъв пример около 40 км пробег на ямаха без капка масло в нея.Говоря за каране в гората не по шосето.И има и двама свидетели.Малко не е за вярване ама и аз бях там и аз го видяхТакаче качествата на Ямаха са доказани поне за мен
                                0878424143
                                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X