Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За феновете на ЯМАХА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За феновете на ЯМАХА

абе Yamaha са си изпитана марка,при това "хамалско"каране из чукарите и каманяците........здрава работа!

Коментар

Мале изложих се като създател на темата.Забравил съм да покажа новото зверче.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011379.jpg
Прегледи:1
Размер:260.0 КБ
ID:5257037

Име:05022011378.jpg
Размер:245.4 КБ
ID:5257038

Име:05022011377.jpg
Размер:274.2 КБ
ID:5257039
      Последно редактирано от Chinela; 28-02-11, 15:02.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Браво Yzf е супер.
        [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Колеги, спрял съм се на Ямаха yz250f i yz426f. Може ли да ми кажете кой е по-добрия избор? Става въпрос за каране по гора, не по писта.
          YZ 450 F
          0888-939-807

Коментар

Колега много зависи и от теб самия ти как искаш да караш.Казвам ти го защото ако си 100кг и отгоре 250 ще ти е слабо а ако си някой като мен под 70кг 426 няма да имаш сили да го удържаш.Но като цяло моето мнение е че за кривите места си трябва по-лек мотор пък ти сам си прецени къде и как ще караш.
            0878424143
            0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
              Колега много зависи и от теб самия ти как искаш да караш.Казвам ти го защото ако си 100кг и отгоре 250 ще ти е слабо а ако си някой като мен под 70кг 426 няма да имаш сили да го удържаш.Но като цяло моето мнение е че за кривите места си трябва по-лек мотор пък ти сам си прецени къде и как ще караш.
              Хехехехе, Пепка аз като съм 100 кила, да не би да успявам всеки път да удържа Баба Наста.

Коментар

Батко Пепи, малко да освежим темата с не толкова нови клипове

Коментар

Евала за което.
                  0878424143
                  0887424150

Коментар

Колеги, и аз се сдобих със син звяр - YZ450F. Искам да ви попитам за маслото. Одеве в двора като ми стоеше не работещ мотора търсих къде му е прозорчето за маслото и намерих една малка щека която стои от лявата страна на рамата отгоре и я извадих и нямаше нищо, забърсах я и пак я сложих и извадих и беше суха, и най странното което беше, е че мирише на бензин. Може ли някой да ми обърне внимание на този въпрос, че не смея да го запаля.
                    YZ 450 F
                    0888-939-807

Коментар

запали го да работи малко,но без да му подаваш газ,после огаси извади щеката обарши я пъхни навий,после развий извади и виж
                      YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i

Коментар

Направих го това, даже карах половин час в гората и пак същото и пак мирише щеката на БЕНЗИН, но човека от който го взех му се обадих да го попитам и ми каза че имали ямахите някакъв проблем с тази част която отваря, за да се качи маслото в рамата, за да покаже колко има, каза че гарантира че има масло в двигателя, което е килограм и двеста, и че е сменено преди 2 резервоара и да карам още 3 и да сменя маслото.
                        YZ 450 F
                        0888-939-807

Коментар

Първоначално публикуван от Offroader_ Преглед на мнение
                          Направих го това, даже карах половин час в гората и пак същото и пак мирише щеката на БЕНЗИН, но човека от който го взех му се обадих да го попитам и ми каза че имали ямахите някакъв проблем с тази част която отваря, за да се качи маслото в рамата, за да покаже колко има, каза че гарантира че има масло в двигателя, което е килограм и двеста, и че е сменено преди 2 резервоара и да карам още 3 и да сменя маслото.
                          Колега ,като купих моя WR400F също като теб имах този проблем ,че ми показваше малко масло на щеката а бях сигурен ,че не е малко(купих го от познат).После видях в мануала ,че пише, че мотора трябва да работи 3 мин. и после да се мери.И така ми показва вярно.Иначе аз карам в Сестримо и, ще се радвам да се повозим заедно.В петък ,ще пътувам на там и мога да дойда до Белово само ми звънни.0887 654 624-Иван
                          П.П. Като мирише на бензин не е ли пресечено маслото?

Коментар

Име:DSC02131.jpg
Размер:191.1 КБ
ID:5287725Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02130.jpg
Размер:190.1 КБ
ID:5287724Ето го и мойто ВР-че.
                            Прикачени файлове

Коментар

Пичове пали се 2-3 минути да поработи и после гасиш отвиваш чистиш пръчката завиваш и като отвиеш си показва.Ако не показва се сещате че не е достатъчно маслото.За пример се сещам на моя ВР при изгасено положение маслото едвам докосваше пръчката и като запаля стигаше на максимума.Така като погледна преди каране че има едвам на пръчката значи си е добре.
                              0878424143
                              0887424150

Коментар

Да, разбирам ви че е така и пак не показва, но като си говорихме по телефона ми каза че имали проблем ямахите с тази част която отваря, за да се качи маслото в рамата. Наистина ли е така? А това за бензина ми каза, че сигурно се явявало нещо като отдушник, затова е мирисало така, и на това нещо не вярвам.
                                Последно редактирано от Offroader_; 30-06-11, 12:21.
                                YZ 450 F
                                0888-939-807

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X