Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За феновете на ЯМАХА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За феновете на ЯМАХА

Към всички фенове задавам въпроса. Защо предпочетохте ЯМАХА пред всички останали .
    0878424143
    0887424150

До: За феновете на ЯМАХА

Ами защото синЬото повече ми отива от червеното и оранжевото, а и не можах да си намеря зелено
    Последно редактирано от viki terzieva; 14-01-10, 15:02.
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Защото синьо е небето па и синьото по ми отива

Коментар

Синьо е морето
        Надежни мотори най-напред доста по здрави от другите си събратя

Коментар

Лично аз съм си Ямахаджия, макар че съм много недоволен от последните години на работата на цялата компания и в частност на мотокрос/офроуд екипа. Освен това се дънят и със състезатели и т.н. Но както и да е всяка фирма има и възходи и падения. Като цяло за мене Ямахата е мотоциклет, на който може да разчиташ било то нов или стар, за състезания или хоби. Балансиран е и това ми харесва!

Но като цяло лош японски мотоциклет няма!

Коментар

Ами ти като отворил тая тема и притежаваш също Ямаха, можеш да напишеш и първо мнение....Та аз започнах с Ямаха,следващият ми мотор също,сегашния и той и най-вероятно и следващия. Не мога да кажа, че е с някакви качества над другите Японски марки и модели, но ми допадат като визия, здравина,цена и удобство,дори казано в кръгът на шегата и като цвят....Аз не робувам на марката,тя не ми налива пари да карам само нея,но е направила така, че определен кръг от хора да я харесва по една или друга причина. За всеки влак си има пътници,глупаво е да не си пробвал други модели и марки и да говориш против тях. Има хора, сменяли различни бои, просто докато намерят мотора за себе си....А защо Ямаха е толкова срещана тук,ами все пак първият им модел леко ендуро е 98г. Докато другите си изкарат моделите, тези вече бяха поостарели и имаха предшественици над тях,затова и цените им бяха ниски,затова и в БГ Ямаха е толкова срещана и гората беше почнала да става синя,заради достъпната цена на старо,докато другите все още бяха доста скъпи. Сега вече пазарът се нормализира и има от всичко,цените за всички са еднакви,но пък за сметка на това покупко-продажбите са малко в застой....Та аз харесвам и карам Ямаха,защото ми е удобен,евтин и мотор, който ми пасва на стила,но най -хубавият мотор си остава новия и със стартер
            Последно редактирано от viki terzieva; 14-01-10, 15:01.

Коментар

Ами да прав си колега shifta.Сега и аз ще кажа защо съм предпочел ЯМАХА.Навремето имах и няколко други марки мотори (не визирам руските таратайки) и нещо се се разваляше.Постоянно си ремонтирах нещо по тях докато един ден се качих на първата ми ЯМАХА. Тя беше 80 и някоя си година дт-125 въздухар и я покарах известно време и прецених че това е моята марка.С течение на времето смених около 3-4 ямашки и винаги съм бил доволен от тях и затова си оставам верен на марката.
              0878424143
              0887424150

Коментар

И аз съм фен на ямаха,карам ямаха. Dма според мен не е от значение какъв е мотора, а самата поддръжка към него.
                Последно редактирано от viki terzieva; 14-01-10, 14:57.
                Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Просто ми харесва синия цвят и моторитен а ямаха ми харесват.
                  [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Ами Yamaha си е мотора синиото не оранжевото
                    [COLOR=Blue]Yamaha Yz250F [/COLOR]и [COLOR=Blue]Kawasaki KLX 400 [/COLOR]:shock:

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                      И аз съм фен на ямаха,карам ямаха. Dма според мен не е от значение какъв е мотора, а самата поддръжка към него.
                      И според мен марката няма такоза значение. Фен съм и на други марки, но просто този модел съвпада с нуждите ми.

Коментар

според мен всеки си предценява по джоба а не по марката

Коментар

Първоначално публикуван от mutora Преглед на мнение
                          според мен всеки си предценява по джоба а не по марката
                          правилно казано, ако ти се кара но си скъсан като търлък и мз-тка ще караш но пък като се замисля това да караш скапан мотор не си е работа,по добре пеш
                          0 8 76 36 8 542

Коментар

YAMAHA не просто марка а религия !

Коментар

Съмнявам се за религия.Особино вр426.
                              Последно редактирано от Pacharoza; 16-01-10, 00:02.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X