Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За феновете на ЯМАХА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За феновете на ЯМАХА

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
    Mоя колега си е мой и скоро няма да се разделяме.Ама нали нашето семейство трябва да се увеличава.Сега вербувам едно приятелче да минава на ЯМАХА и за него се оглеждам за мотор.Поздрави
    Поне твоето приятелче може да е спокойно, че няма да го подведеш.
    Последно редактирано от viki terzieva; 01-02-10, 13:05.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

ето малко кал
      Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Вече съм и в супермото вариянт.
        Прикачени файлове
        0878424143
        0887424150

Коментар

По принцип гледам да не робувам на марки, но към Yamaha имам малко по-специален сантимент. Може би ще прозвучи смешно, но като малък дядо ми подари едно моторче ямаха - от рода на matchbox. Само дето не знаех, че е Ямаха, a го прочетох - Уамана - и се чудех защо на всички им е толкова смешно.. Тогава бях доста малък, още беше Живково време, и най-хубавите мотори по това време бяха ИЖ и МЗ. И дядо ми караше ИЖ. Та тогава както всяко малко дете това моторче доста ме впечатли, помня го и до ден днешен. Толкова "каране" видя горкото, че след няколко дена вече му липсваха някои части
          Много години след това първият ми мотор беше Ямаха ТТ. Някак станаха случайно нещата: почти бях купил едно Кавазаки, а Ямахата ми се струваше голяма и мощна като за първи мотор (600 кубика), но все пак отидох да я видя, и.. си беше любов от пръв поглед . Оказа се много читав мотор, нищо не съм пипнал по него, а доста зор видя добичето, все пак на него се учих.
          Като купувах вторият мотор, пак по идентичен начин - почти бях купил един КТМ 300 2т, но... В един друг гараж видях МОЯТА Ямаха WR450... Беше 1800лв по-скъпа, но пък си я познах веднага..
          Та така

Коментар

ACCELERATOR нямам думи... в този форум мисля, че си един от най-големиите почитатели на Марката. Ямаха ти е в кръвта и няма какво да се лъжем, че не робуваш на нея

Доскоро като си търсих мотора, все се оглеждах, ослушвах за някое сузуки дрз да взема. Но след 3-4минутен разговор със стария собственик на ямахата (мой приятел).. мисля, че точно в този момент спрях да търся сузуки. Същата тази ямаха yz250f след 2 дни беше при мен в София

Ако караш в райна, ще се радвам да направим някоя разходка. Поздрави!
            Последно редактирано от torozoff; 09-02-10, 08:32.
            Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
            Mercedes w212 E350 4matic
            Ducati Monster 600
            O888795575

Коментар

Eвала пичове много се радвам че има все повече фенове на марката Защото не само че тя е една от доминиращите на пазара ами и се е доказала във времето като найстина правят страхотни мотори и както каза един колега най-вече са идиотоустойчивиПоздрави.
              0878424143
              0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                ACCELERATOR нямам думи... в този форум мисля, че си един от най-големиите почитатели на Марката. Ямаха ти е в кръвта и няма какво да се лъжем, че не робуваш на нея

Доскоро като си търсих мотора, все се оглеждах, ослушвах за някое сузуки дрз да взема. Но след 3-4минутен разговор със стария собственик на ямахата (мой приятел).. мисля, че точно в този момент спрях да търся сузуки. Същата тази ямаха yz250f след 2 дни беше при мен в София

Ако караш в райна, ще се радвам да направим някоя разходка. Поздрави!
                Карам предимно около Враца . Отдавна обаче планувам да покарам и из родните софийски полета . Дано предстоящият сезон отскочим с моторите натам, и без това около Враца май вече всяка козя пътечка знаем на изуст.

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                  Но след 3-4минутен разговор със стария собственик на ямахата (мой приятел).. мисля, че точно в този момент спрях да търся сузуки.
                  Да...всички знаем, че ямахаджиите имат всестранната възможност да влияят така на хората жалко, но факт
                  KTM Fen

Коментар

Да не забравяме, че за малко беше от моя отбор, ама твоя ктм не беше за изпускане, иначе беше готов.
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

Кво става фенове никой ли не е излизал с мотора в тоя студ.
                      0878424143
                      0887424150

Коментар

Е как бе.. вчера се окаляхме много добре. Нямаше чак толкова каране, заради снега на места, на други адската лепкава кал
                        Прикачени файлове
                        Ducati Monster 600
                        O888795575

Коментар

Как се представя уз-ката колега.
                          0878424143
                          0887424150

Коментар

Незнам за неговата ама мойта YZF-ка за сега се представя отлично поне за мен
                            Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Е друго яче нама как да е нали затова е Ямаха ако не е добра няма да се карат толкова.
                              0878424143
                              0887424150

Коментар

Как да е.. Ямаха yzf
                                За първи път я изкарвам на разходка и нямам кой знае какви впечатления. Едниствено мога да кажа, че ми допата мотора като цяло...че върви и доста културно.
                                Ducati Monster 600
                                O888795575

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X