Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

не сме го подкупили мноо се кефи даже ,мотора е 520 ЕХС , а Румен (kawasaki KLX) e 60 кила ... виждали ли сте скакалец да язди бик?? инъче яко му дава газ ...
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Егати и приятелите вие сте го хвърлили направо у дълбокото
      0878424143
      0887424150

Коментар

ам то така най-добре се учиш да плуваш ... кво да го прайш , преди това "мери" една 400-ка , после се качи на 520-ката и кат рече "т'ва е..."

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
          Точно така-новия, и по възможност да е КТМ (без значение 2т. или 4т.) !
          А СЕГА НА ВАШЕТО ВНИМАНЕ: още един който мноо викаше "само Japan и нищо друго..." ,се качи на КТМ ,става въпрос за колегата от форума с гръмкото име "kawasaki KLX"
          Добре си го издебнал иначе.И ремаркето ми е в кадър.
          КТМ 400 EXC

Коментар

доста го дебнах ...все бягаше "по тъча"...

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
              Точно така-новия, и по възможност да е КТМ (без значение 2т. или 4т.) !
              А СЕГА НА ВАШЕТО ВНИМАНЕ: още един който мноо викаше "само Japan и нищо друго..." ,се качи на КТМ ,става въпрос за колегата от форума с гръмкото име "kawasaki KLX"
              Ми така е като нямам парички за хубава японка бях принуден да си взема КТМ ( Москвич 408 )
              Който не кара той не пада :mrgreen:
              http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
                Ми така е като нямам парички за хубава японка бях принуден да си взема КТМ ( Москвич 408 )
                Колега не знам доколко си сериозен в това си изказване но при мен за малко да стане точно така преди известно време.Тъкмо щях да плащам КТМ-а(поради не достатъчно средства за Японец) и збелязахме един проблем(малко бе събрал водата и маслото на раздумка),съответно на човека му стана малко неудобно и даде такава цена за Ямахата че направо пренасочих финикийските знаци в правилната посока(добре че имах достатъчно пари в мен).Но все пак:Честит мотор приятел,карай го със здраве.Пожелавам ти лек и безавариен сезон и дано новата придобивка не ти създава ядове а само да те радва.Поздрави
                [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от goranov Преглед на мнение
                  Колега не знам доколко си сериозен в това си изказване но при мен за малко да стане точно така преди известно време.Тъкмо щях да плащам КТМ-а(поради не достатъчно средства за Японец) и збелязахме един проблем(малко бе събрал водата и маслото на раздумка),съответно на човека му стана малко неудобно и даде такава цена за Ямахата че направо пренасочих финикийските знаци в правилната посока(добре че имах достатъчно пари в мен).Но все пак:Честит мотор приятел,карай го със здраве.Пожелавам ти лек и безавариен сезон и дано новата придобивка не ти създава ядове а само да те радва.Поздрави
                  Какво да ти кажа колега , ако искаш да стенеш монтьор купи си КТМ , като собственик на квазакито му направих само едни втулки на рамата за 2 години ползване, а на КТМ -а вече му смених лагерите на каплите,семери на предницата и се е прецакал единият ребанд и нз как ще го оправя
                  бях си харесал една ямаха450 ама ми се направиха ,казах им колко пари имам и че съм отделил 100 кинта за масло и филтри и че мога да им ги дам и тях,а те ми искаха още 100 отгоре и щели да свалят гардовете и още незнам кво си ,ми да му свалят и двигателя ако искат вече
                  не съм искал "катмъ" да си вземам ама ково да напрая редовен може да се регистрира а ямахата беше "американка" и трябваше техно тест и кво да взема ??
                  а исках КЛХ 450 ама не мога да отделя 8-9 бона даси го позволя

Коментар

Хубавото в този случай е че споделяш колега какви са ти впечатленията от новата машина.
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

Какво да ти кажа колега , ако искаш да стенеш монтьор купи си КТМ , като собственик на квазакито му направих само едни втулки на рамата за 2 години ползване, а на КТМ -а вече му смених лагерите на каплите,семери на предницата и се е прецакал единият ребанд и нз как ще го оправя
                      бях си харесал една ямаха450 ама ми се направиха ,казах им колко пари имам и че съм отделил 100 кинта за масло и филтри и че мога да им ги дам и тях,а те ми искаха още 100 отгоре и щели да свалят гардовете и още незнам кво си ,ми да му свалят и двигателя ако искат вече
                      не съм искал "катмъ" да си вземам ама ково да напрая редовен може да се регистрира а ямахата беше "американка" и трябваше техно тест и кво да взема ??
                      Кажи си правичката че си търсише (КАРАМ ТИКАМ МЪЧАСЕ)недей да овърташ.
                      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Колега, недей да заблуждаваш останалите които четат и си нямат и на идея за мотори!
                        Това, че ти си взел калпав КТМ от недоглеждане не е основание да говориш така за КТМ като цяло!!! Ти си виновния в случая, а не мотора!
                        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                          Колега, недей да заблуждаваш останалите които четат и си нямат и на идея за мотори!
                          Това, че ти си взел калпав КТМ от недоглеждане не е основание да говориш така за КТМ като цяло!!! Ти си виновния в случая, а не мотора!
                          Колега като си толкова компетентен , виж първо това и тогава говори
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                            Кажи си правичката че си търсише (КАРАМ ТИКАМ МЪЧАСЕ)недей да овърташ.
                            Аааа Стоенчооо изобщо не си търсех такова нещо , щото ако си търсех щях да се спра първо на онова говедо дето беше при теб - 250 - то
                            щот наистина то си заслужаваше

Коментар

[QUOTE=BATKO PEPI WR;1108402]Хубавото в този случай е че споделяш колега какви са ти впечатленията от новата машина.[/QUO
                              Е кво да кажа бе Пепи , аз го казах няколко пъти преди това , има приятел с ВР400 знаеш ли какво му е правил за 2 години сменил му е една клапа на карбуратора че се счупи ( и то явно е някакъв фабричен дефект) и останалото е което му сменя - е масло филтри и забаци с верига щото се износват от многото километри каране

Коментар

и щото е от клуба "аз само карам и нищо не барам" , за тва сега тоо мотор е гроб , то си се събира като джакпод бе знаеш каква е истината, стига заблуждава хората които четат и не знаят за кво стаа въпрос!! с ръка на сърцето кажи , би ли купил тоо мотор на тоо приятел , щото май се продава ?
                                Последно редактирано от yurgana; 02-04-10, 13:00.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X