Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Специално пък очила никога не си купувайте втора ръка.
    Едно че плаките може да са супер надраскани и да не виждате нищо, друго че пластовете дунапрен с времето започват да се ронят и не филтрират прахоляка и оттам очите ви са прашни.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Бе Краси, нищо не разбираш значи!
      Очила втора употеба може, но мотор - НИКОГА!
      DCRT®

Коментар

Ей,нямаЧинела каде е този елемент мене ми е мъчно за него да не се е оженил, и жена му да не му дава да пуска компютъра.Не бе, той тренира за Хисаря,заканил се е да ги счупи в хобито.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Ей,нямаЧинела каде е този елемент мене ми е мъчно за него да не се е оженил, и жена му да не му дава да пуска компютъра.Не бе, той тренира за Хисаря,заканил се е да ги счупи в хобито.
          Хахаха, как ме няма бре тука съм, апропо Джарта ти нямаш ли нещо да ремонтираш по ямахата а си седнал пред компа...А
          Я бегом в гаража.... И на мене ми е домъчняло за Вас и да донесете от тая габровската ракия дето е 50конски сили и нагоре.
          Да я ползваме за катализатор....

Коментар

Вие на състезание ли ще ходите или ...
            DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
              Вие на състезание ли ще ходите или ...
              Абе то че ще е състезание ще е състезание но по какво?

Коментар

Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнение
                Аз не съм казъл ,че искам да са нови ,но поне да не бяха оставени с калта по тях.Едно че са някаква незнайна марка(даже нищо не пише на тях ) ,а пък аз си купих преди време очила на ПроГрип пак за 30лв. и бяха като нови!!

Пък за фанелката -наистина смърдеше много. Незнам в какъв период си бил , но...

Пристигнаха в почти същия вид:
                Колега,
                ако не са ти харесали очилата нямаше проблем да ми ги пратиш обратно.Ако на няколкото капки на слюдата (които се забелязват и на снимката) казваш кални ...Това че са незнайна марка мисля че го знаеше предварително.Мисля ,че не е много редно от твоя страна да си пазариш части или аксесоари 2-ра употреба и да се оплакваш че са кални , мръсни, надрани , миризливи или квито и да са там.Ако се беше свързал с мен за да ми кажеш че не си доволен мисля , че щеше да остане излишно реването ти в тази тема . А ако те бях отсвирил и да не вникна в проблема ти можеше да кажеш всичко това което каза по горе че и повече без да се чуствам засегнат. Този отговор вобще не ми се искаше да го пиша за да не навлизам във излишни спорове но...........
                Надявам се да не съм засегнал някой и да не се вземат много навътре думите ми.

Коментар

Мда, доста детско държание бих казала. Ако нещо сте недоволни, вдигате телефона и си се разбирате.
                  А ако искате нещо ново - магазини си има за тази цел.
                  Ревльовци.
                  DCRT®

Коментар

Ми то всичко си опира до културата на човека! Мене лично би ме било срам да продавам кирливи и смрадливи дрехи или пък кална екипировка! Поне бих си направил труда да ги изпера и изчистя, нали в крайна сметка очаквам някакви пари да взема за тях! Досега съм си купувал дрехи втора употреба и каски само от чужбина (Германия и Италия), ама там ги перат и даже ги дезинфекцират преди да ги продават. Въпрос на манталитет явно!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Aз искам да се оплача от някой елементи който ходят по хората и им крадат кебапчетата.Добре че ядат ама поне да им личи.

Коментар

E ям колкото мога, ама не мога да застигна професионалистите в областта...
                        Явно телесната маса играе най-голяма роля в успеваемостта по ендуросъстезания
                        DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                          E ям колкото мога, ама не мога да застигна професионалистите в областта...
                          Явно телесната маса играе най-голяма роля в успеваемостта по ендуросъстезания
                          Eми да виж Ерик Брандауер.Колкото повече килограми толкова повече успехи.

Коментар

Тъй тъй, разковничето е в кебапчетата.
                            Сещам се за и едно две други разковничета, ама ше ги запазя в тайна...
                            DCRT®

Коментар

• То като не върви - не върви !

Днеска беше хубаво времето и излезнах с мотора малко да го поразкарам.Карах из гората и стана време да си тръгвам. Като си карах минах през една голяма локва и добре се поизмокрих ... тръгнах за вкъщи изгасих мотора и се повозих малко на инерция .. като дадох контакт светна зелената лампичка и веднага изгасна ...
                              няма никакав ток (ебати ужаса) Добре че имах в мене инструменти ..
                              свалих акулмулатора и пак го сложих и се оправи . Отново тръгнах .. и се скъса жилото на съединителя както и да е на 3та скорост се прибрах .. и малко пред вкъщи спуках задната гума ! До днес несъм имал текав ден!

YAMAHA XTе 595 cm3 1991g.

Коментар

• До: То като не върви - не върви !

Първоначално публикуван от joreto666 Преглед на мнение
                                Днеска беше хубаво времето и излезнах с мотора малко да го поразкарам.Карах из гората и стана време да си тръгвам. Като си карах минах през една голяма локва и добре се поизмокрих ... тръгнах за вкъщи изгасих мотора и се повозих малко на инерция .. като дадох контакт светна зелената лампичка и веднага изгасна ...
                                няма никакав ток (ебати ужаса) Добре че имах в мене инструменти ..
                                свалих акулмулатора и пак го сложих и се оправи . Отново тръгнах .. и се скъса жилото на съединителя както и да е на 3та скорост се прибрах .. и малко пред вкъщи спуках задната гума ! До днес несъм имал текав ден!

Леле, добре си се подредил! Ужас! Дано не ти се случва повече. Погледни от добрата страна- имал си инструменти- поправил си го, спукал си задна гума,а не предна, ако беше предна можеше и да паднеш . Само не се нервирай, защото всеки човек в живота си има по един такъв кофти ден, а някои даже и по- повече!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X