Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Жена му чете

А ти между другото сега да поискаш със задна дата от Джартата разрешение да коментираш публично съдържанието на личното му съобщение.

Оти иначе си нарушител. Мдаммм...
    Последно редактирано от Goblin; 28-03-09, 21:19.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Жена му чете

А ти между другото сега да поискаш със задна дата от Джартата да коментираш публично съдържанието на личното му съобщение.

Оти иначе си нарушител. Мдаммм...

Хихихи, нямам никакво лично от него....просто исках да се пошегувам ... Ма ти пръв се върза...

Коментар

Само където повечето не са травестити и много се радват на младичките манекенки...

Коментар

Чинела и Гоблин малко са подранили с първоаприлските...

И аз искам да се оплачааааа: за РД-то ми моя "астрален близнак" г-н Соколов/Доганов взе, че ми подари повечето си подаръци, дето се надпреварваха да му даруват, че нямал къде да ги държи и не му трябвали... гачели аз имам къде да ги държа И питах, питах други "астрални близнаци" да се обадят, да ги шитна даром, а никой не се обади?!
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ужаст е да ходиш по акъла на жена не ти завиждам ни най-малко

И аз да се оплача от Българската поща , вече 4-ден бавят един колет от Сливница до Бургас и ако и утре не дойде пак ще дам 35 лева за кранче , което най вереоятно ще счупа докато сложа , защото не е за този мотор , но това са бели кахъри сравнение с по-горните оплакваня . Най-ме е яд че от 7 седмица не съм карал
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
              Ужаст е да ходиш по акъла на жена не ти завиждам ни най-малко

И аз да се оплача от Българската поща , вече 4-ден бавят един колет от Сливница до Бургас и ако и утре не дойде пак ще дам 35 лева за кранче , което най вереоятно ще счупа докато сложа , защото не е за този мотор , но това са бели кахъри сравнение с по-горните оплакваня . Най-ме е яд че от 7 седмица не съм карал
              Е не се притеснявай, аз получих новогодишните картички от половината ми партньори(изпратени на 15.12.) на 28.01. Т.е. над 40 дни, като адресите са в София
              Затова ползвам куриери, ако се налага...
              Per aspera ad astra.

Коментар

Вчера ако сте усетили леко земетресение в София, от мене е било, да знаете ! Паднах с мотора, и то по най-баламски начин. Улисах се в даването на газ по едно циментово пътче между лозята, солидно опесъчено, и когато се усетих че на 20 метра следва завой на 90 градуса избрах да усуча мотора и да се пързалям легнал вместо да се бухна челно в циментовите колци и телове на съседното лозе. Е попързаляхме се с мотора, първо на гуми после на гъз. Мотора не пострада щото се пързаля опрян на крака ми, стъпенката и металната тапа на кормилото, само ръчката на съединителя отиде та се невиде. На мене също нищо ми няма благодарение на ботушите и екипчето Дайнезе с вградени кори, наколенки и налакътници. Е, екипчето вече не е за пред хора, ама за по гората още става! Крайната равносметка е: счупена ръчка на съединителя, надрани степенка и тапа на кормилото, няколко дупки по екипа, насинен нокът на палеца на ръката и няколко бразди в бетона на пътя. Изводите са:
                1) Гумите Митас Е08 са голям, пластмасов боклук (за пореден път се убеждавам) и ще ги изхвърля щом си купя нови, макар че са едва наполовина износени!
                2)Хубаво е човек да си сменя предните накладки по-навреме, а не след като се тресне някъде (на всичкото отгоре имам нови, ама ги бях окачил в гаража, каточели са за украшение ).
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Леле Слави и ти ли бре човек....поне от теб не го очаквах.
                  Да внимаваш ей, че сега и в града караш а при вас е най-топло
                  и девойките са "най-облечени"...умната, че после....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    и девойките са "най-облечени"...умната, че после....
                    Ми то там уж поле, лозя, ни умна имаше ни руса пък аз какво се отплеснах. Ама добре че беше малкия дявол де, че като гледам в тоя каръшки ден други са пострадали повече!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Дойде време и аз да се оплача от ботушите си DIADORA MX5 ! Миналата седмица при съвсем нормално падане (с около 40км/ч) каквото ми се случва веднъж на 2-3 излизания си счупих глезена и сега съм с единия крак нагоре. Не ме е яд че дадох 570лв. в магазина за тези ботуши, а за това че магазинера ми обясни, че нищо да не остане от мен при падане краката ми, особено глезените са гарантирани (бетон най-доброто в този клас, безкомпромисна защита, избора на професионалиста и още много приказки от сорта). За мен тези ботуши са пълен боклук, препоръчайте ми наистина качествена защита, тези ги взех защото бяха най-скъпите в магазина вече не занам какво да правя и на кого да вярвам. Не съм професионалист, но не изкам да си развалям удоволствието от карането, поне не с елементарни падания, разбирам да съм се изтърсил с 80-100км/ч а то 30-40км/ч и то по равно - ужас направо съм бесен като знам че сега ще лежа с навирен крак 45 дена и после месец раздвижване при това хубаво време

Коментар

Колега съжелявам за случилото се, но ботушите за мотокрос са с гъвкав глезен и за съжаление нямат 100% защита там. Ако си със ски обувки да, но с кросови надали
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Това го докарва малко на ски-обувки, изглежда доста надеждно и е бая скъпо, не знам обаче дали може да се купи някъде в България.

http://scottusa.com/us_en/category/3149/mx_boot

Може да се поръча от тук :

http://www.mxmegastore.com/Scott-Gen...nuis-boots.htm
                          2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                          2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                          2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
                            Това го докарва малко на ски-обувки, изглежда доста надеждно и е бая скъпо, не знам обаче дали може да се купи някъде в България.

http://scottusa.com/us_en/category/3149/mx_boot

Може да се поръча от тук :

http://www.mxmegastore.com/Scott-Gen...nuis-boots.htm
                            хайде малко реклама,
                            има ги при БобиМХ, мисля че бяха 42 или 43 номер.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Блабодаря Shavo тези наистина изглеждата зловещо, направо са тип Робокоп, но като гледам клипчето също са много подвижни. То ако ставаше въпрос за предпазване от охлузвания по добре да си бях купил ендуро ботуши, много по меки и удобни ми бяха от тези, но жертвах комфорта в името на сигурноста а то какво излезе Ако наистина всички модели са с гъгкав глезен то тогава май няма голям смисъл да ги сменявам тези ги купих преди около месец и са ми на няколко излизания. Все пак се замислям за SCOTT-a

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                хайде малко реклама,
                                има ги при БобиМХ, мисля че бяха 42 или 43 номер.
                                Съжалявам, не знаех, че ги има там, за това сложих линк към този сайт, но ако ги има при него още по-добре, тъкмо колегата ще може да ги види на място и да си прецени.

Все си мисля, че няма как да са абсолютно неподвижни, иначе всички щяха да карат със ски обувки. Аз лично ако имах възможност и исках най-доброто бих си ги взел.
                                2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                                2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                                2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X