Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

.Лека вечер на всички-аз отивам да направя няколко ластика на булеварда...

При вас сняг няма ли на булеварда Кви ластици ша прайш

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
      А ти защо не караш балкоНя по състезания и криви пътеки
      А ти защо не караш по състезания ами си с два бастуна хусаберг,Пачароз честно,като ти чета простотиите много се кефя.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Лично на мен с кибрит ми е по фешън.
        Не кибрит клечки търкай още ще ти е по фешън
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
          .Лека вечер на всички-аз отивам да направя няколко ластика на булеварда...

При вас сняг няма ли на булеварда Кви ластици ша прайш
          Нема грам сняг баце...има само сух студ.

Коментар

Пачароза, говоря конкретно за Орташката - знаеш, че като заври боба на 4-тето, БалканЯ ще мине покрай него като покрай пътен знак.
            Gas Gas ec 250

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
              Нали моя беше слаб а е 20-25 коня? Балкана е 12 коня пък вижте къде качва. Явно това, което казвам е вярно и подкрепям мнението на Живота за първи път. Карайте си новите, ама който няма пари ще кара старото и ще намира начин да прави невъзможното
              На криви пътеки КМХ-са няма никакъв шанс срещу Балкана,преди години карах ИЖ,направихме гонка на равен черен път с ДТ 125 90-ти набор,издухах го като вятър,ама слушай най интересното,какво ми каза юнака с дт-то,първоначално те дръпнах и мислех че ще се откажеш,но като се обърнах и видях този танк как лети към мен направо се почудих на коя страна да хвана за да ти освободя пътя.

Коментар

А ти защо не караш по състезания ами си с два бастуна хусаберг,Пачароз честно,като ти чета простотиите много се кефя.
                Аз ли не карам бре смешник не съм изпуснал състезание.
                Пък за бастуните май много прекали А. Не викай хо-па знаеш колко бързо ти падна пръста не си застрахован.

Пък като си толкоз добър с тези бънгий защо никога не дойде като те викам да караме,защото ще се насериш.
                Като се такъв карач ела след 20 дни заради теб ще хвърля бастуните.
                Ти раздаваше мотори сега аз ти давам мотор по избор ако качиш една пътека на която това на което му казваш мотор ще умре.
                Последно редактирано от Pacharoza; 27-11-13, 20:25.

Коментар

Първоначално публикуван от ИСКРЕН Г. Преглед на мнение
                  Пачароза, говоря конкретно за Орташката - знаеш, че като заври боба на 4-тето, БалканЯ ще мине покрай него като покрай пътен знак.
                  На мен защо не ми завират моторите там.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                    Споко ще му намерим един як Фашистки мАтор с кош а на коша шмайзер тъй де требе се МодЕфицира да е фешън, да види как се носи на гръб
                    То май нашенският Ален Делон навремето караше такъв във филма "На всеки километър"
                    Ей, ако ще одите на война, може ли с вас!? И ние сме от коравите-имаме си и мАтори, и каски, мешки, паласки. И пушки ще намерим. Който ни изпревари по пътеката-долу. И пак ще го надминем

Даже и дребни полеви ремонти можем-т'ва бутало, скорости, вал, за нас не са проблем

П.С. Ако говорим сериозно това зеленото желязо с червената петолъчка е 1956 година. Не знам за пътеки към разни върхове, но маршрутите, които минах от Ком до Емине и от Ком до Синеморец през Южна България с ХР-а, ще ги мина и с него. Убеден съм!Без чужда помощ. Трябват пари (за двойно повече време), време (и то за двойно повече време ) и здрав г*з.
                    Та и аз съм от тия дето викат, че ИЖ-тата са сериозни машини за времето си, че и до днес
                    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                    А+
                    LZ1DRZ

Коментар

Гена аре моторетките как и да е ама тез въшкарници от къде ги изровихте, и свалете тез колании от качките кво сте ги опнали чак до ушите, и без якички ша си изжулите вратовете.

п.п.Ма ако кажеш че сте били и с партенки вече ви признавам
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                        Ей, ако ще одите на война, може ли с вас!?
                        П.С. Ако говорим сериозно това зеленото желязо с червената петолъчка е 1956 година. Не знам за пътеки към разни върхове, но маршрутите, които минах от Ком до Емине и от Ком до Синеморец през Южна България с ХР-а, ще ги мина и с него. Убеден съм!Без чужда помощ. Трябват пари (за двойно повече време), време (и то за двойно повече време ) и здрав г*з.
                        Та и аз съм от тия дето викат, че ИЖ-тата са сериозни машини за времето си, че и до днес
                        Да ти кажа как аз виждам нещата,понеже Руснаците са в постоянна бойна готовност не са изменили нищо кой знае какво от ИЖ 56 та до все още произвеждащият се Планета 5,всички части са взаимно заменяеми,при една мобилизация на техниката всичко тръгва да се движи,дори и такива които са окичени по оградите.А какво да кажа за два еднакви по модел и година,става въпрос за ДР 250 82г,уж еднакви пък много части не пасват.Затова ги уважавам Руснаците,могат много работи но никога не изменят на доброто старо.

Коментар

Представяте ли си 10 ижа и 10 Ален делони качват планината на едно. Тулата най-отпред японците на няколко киломeтра назад тикат

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение

Виж и аз какво имам.
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 001.jpg
Прегледи:1
Размер:202.3 КБ
ID:5541661

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 632.jpg
Прегледи:1
Размер:322.0 КБ
ID:5541662

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              Аз ли не карам бре смешник не съм изпуснал състезание.
                              Пък за бастуните май много прекали А. Не викай хо-па знаеш колко бързо ти падна пръста не си застрахован.

Пък като си толкоз добър с тези бънгий защо никога не дойде като те викам да караме,защото ще се насериш.
                              Като се такъв карач ела след 20 дни заради теб ще хвърля бастуните.
                              Ти раздаваше мотори сега аз ти давам мотор по избор ако качиш една пътека на която това на което му казваш мотор ще умре.
                              Така,чакай да карам под ред.
                              Никой не е застрахован вярно е.
                              Аз колко пъти съм те канил да караме,още когато копаехме балкана щеше да идваш да показваш,ъ-ъ нито веднъж не дойде,а аз съм участвал в твои покани.
                              След 20 дни няма да е,жал ми е че изплющиш ли се още веднъж наистина завършваш,рано е още пък си ценен кадър.
                              Пътека ще мина без значение коя,стига да можеш и ти да я качиш.

Коментар

Така,чакай да карам под ред.
                                Никой не е застрахован вярно е.
                                Аз колко пъти съм те канил да караме,още когато копаехме балкана щеше да идваш да показваш,ъ-ъ нито веднъж не дойде,а аз съм участвал в твои покани.
                                След 20 дни няма да е,жал ми е че изплющиш ли се още веднъж наистина завършваш,рано е още пък си ценен кадър.
                                Пътека ще мина без значение коя,стига да можеш и ти да я качиш.
                                На аз ти завършваш пътеката си я качвам на 3-та но на теб там ще ти подаря бастуните защото цървулите няма да могат да ти спасят крачетата.

Ааа и не се оправдавай с бастуни чакам да дойдеш.
                                Последно редактирано от Pacharoza; 27-11-13, 21:28.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X