Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Уж слънцето намаля пък нещо ми изглеждаш слънчасал.Намери два мотора и да ги тестваме.
    Тествал съм ги и 2та и то не 2014 ами 2013 разликата е огромна момкооо.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
      Тествал съм ги и 2та и то не 2014 ами 2013 разликата е огромна момкооо.
      Добре де намери два,и ще идем до Дерменка,аз ще карам по стария,малко да ми скъса ръцете и бъбреците,нали и без това съм малко в стил Ален Делон..

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Добре де намери два,и ще идем до Дерменка,аз ще карам по стария,малко да ми скъса ръцете и бъбреците,нали и без това съм малко в стил Ален Делон..
        Дай ти и аз да тествам па купи си и тествай или си свикнал само на чужди да правиш тестове.
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
          А истината е далеч по-проста. Всеки кара това, което може да си позволи. Не виждам какво лошо има ако човек имащ финансовата възможност си купи чисто нов мотор и ходи да го мята по горите.
          Много карат това което могат да си позволят, но и доста карат това което не е за тях. Просто трябва да са модерни и с това хората да им обръщат внимание. Няма нищо лошо да имаш и да го хвърляш, но когато сте тръгнали да се повозите и има някой такъв с вас, той дразни.
          EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
            Дай ти и аз да тествам па купи си и тествай или си свикнал само на чужди да правиш тестове.
            Ти изръси глупостта че със модел 2014 ще идеш по бързо от модел 1999.

Коментар

Спец поздрав за Живота с това мноо приятно клипче, живото доказателство за който си го може.

Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                Много карат това което могат да си позволят, но и доста карат това което не е за тях. Просто трябва да са модерни и с това хората да им обръщат внимание. Няма нищо лошо да имаш и да го хвърляш, но когато сте тръгнали да се повозите и има някой такъв с вас, той дразни.
                Такива дето искат да са модерни са от ден до пладне. Едно две карания да изсъхнат по сукаците и после се наслаждаваме на нови мотори на по 1000км за 60-70% от цената им
                Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                  Спец поздрав за Живота с това мноо приятно клипче, живото доказателство за който си го може.

Клипчето е добро,харесва ми,но ще ми е много интересно по това трасе да се пуснат тесните специалисти от България със супер модерните специално създадени за екстремно ендуро 2т кошери.

Коментар

• От: В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

Вижте сега тези японски каручки не ги ща. Тмз тула е номер едно в сняг и не може да го стигнете с тези брички никъде

Коментар

• От: В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                      Вижте сега тези японски каручки не ги ща. Тмз тула е номер едно в сняг и не може да го стигнете с тези брички никъде
                      Ти да не си пил нещо.

Коментар

На Ален Делон мотора в действие.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 138.jpg
Прегледи:2
Размер:524.3 КБ
ID:5530872

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 149.jpg
Прегледи:2
Размер:495.8 КБ
ID:5530873

Коментар

Искате ли да ви пусна още някоя друга снимчица където е стъпвал мотора на Ален Делон,това са места които по принцип се водят недостъпни за повечето мотористи.

Всички снимки са на страница 22,не е като каране в ливадите ама общо взето хващат окото.
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...=84567&page=22

Коментар

ей тука една снимка с Ален-Делонският.... дето ви снимах преди време...

Коментар

Ицо как може да забиеш байряка на тая ливада, поне некоя шипка да имаше па то само песок.
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin3000 Преглед на мнение
                                ей тука една снимка с Ален-Делонският.... дето ви снимах преди време...
                                Добре е станала снимката.
                                Няма да е лошо да пуснеш и някоя твоя снимка да видим къде караш,или те е срам да кажеш че можеш да караш само пред монитора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X