Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
    Aльооо разбирачите, кой е тоз........... матор???

[ATTACH=CONFIG]641698[/ATTACH]
    Eто го и самия Ален Делон.

Коментар

• От: MG Enduro X 2013

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
      И ти ми липсваше,скъпа....
      13-то място при аматИОрите,това говори много зле за КТМ ехс 300,като имаш предвид че трасето е било за деца.И аз те викам да караш в Стара планина,не-не отказвам се от идеята.
      А сега видях,че той и Пачароза 13-ти,вие само сте ходили да пиете боза в някоя сладкарница.
      Последно редактирано от hristo jivota; 24-10-13, 23:07.

Коментар

Хехехехехех, Животе говоренето отстрани е лесно На състезанието не е като да си караш айляшката. Бая хора дето си знам че са карачи се озориха на Елин Пелин, не е като да не им е бил ден на 30 души едновременно

П.С Аз бях само зрител-наблюдател-семкаджия...обаче си има разлика дето ти казвам
        Който оцелее ще закусва!

Коментар

Ице майтап да няма ама едно е да си пърхаш по пътеката нагоре и да спираш да си цоцаш биричка и да си правиш снимки, друго е на състезание да знаеш че пред теб има няколко човека дето трябва да гониш, а още няколко те гонят теб отзад.

А за твойте пътечки не се безспокой, специално лично ще разговарям с БиБоянчо след състезанието на Копринка да доидем да ни ги покажеш твоите пътеки. Хем и на мен ми е мерак от преди още.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            13-то място при аматИОрите,това говори много зле за КТМ ехс 300,като имаш предвид че трасето е било за деца.И аз те викам да караш в Стара планина,не-не отказвам се от идеята.
            А сега видях,че той и Пачароза 13-ти,вие само сте ходили да пиете боза в някоя сладкарница.
            Нямам нерви да се занимавам с теб!

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение

А за твойте пътечки не се безспокой, специално лично ще разговарям с БиБоянчо след състезанието на Копринка да доидем да ни ги покажеш твоите пътеки. Хем и на мен ми е мерак от преди още.
              Пътеките са много арни, ама... ще ви трябват няколко дни престой, за да ги карате всичките. Ако, Живота направи едно състезание по неговите вилаети, то ще се проточи една седмица
              Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
                Пътеките са много арни, ама... ще ви трябват няколко дни престой, за да ги карате всичките. Ако, Живота направи едно състезание по неговите вилаети, то ще се проточи една седмица
                Ти не се обаждай,издаваш служебни тайни,глобен си със шише от оная кайсиевата.

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
                  Нямам нерви да се занимавам с теб!
                  Нямаш нерви защото потенциала на супер модерните ехс 300 не го ползвате по предназначение а карате ливаден мотокрос,какъв е смисъла от супер модерен съсдаден специално за екстремно ендуро ехс 300 при положение че ти където го ползваш аз ще карам с Балкан 50 и ефекта ще бъде същият.

Коментар

Ефекта няма да е същия, и двамата ще излезете, но по новия мотор може да донесе повече наслада.
                    Иначе повечето си купуват модерни мотори за да са в крак с модата и да се правят на г....
                    Миналото лято на мен ми е 6-то излизане в гората. Идват г...... с лъскави КТМ, дрешки, камери....... като почна едно мятане, бутане, чупене на мотори......... и от тогава ми стана ясно повечето които гледат да са модерни..... що за карачи са.
                    EXC TPI 2019

Коментар

А истината е далеч по-проста. Всеки кара това, което може да си позволи. Не виждам какво лошо има ако човек имащ финансовата възможност си купи чисто нов мотор и ходи да го мята по горите. По добре отколкото да гледам пияни сноби по заведенията да хвърлят по половин мотор на вечер.
                      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
                        А истината е далеч по-проста. Всеки кара това, което може да си позволи. Не виждам какво лошо има ако човек имащ финансовата възможност си купи чисто нов мотор и ходи да го мята по горите. По добре отколкото да гледам пияни сноби по заведенията да хвърлят по половин мотор на вечер.
                        Защо да хвърлям пари за нов мотор,че такава била модата,има мотори които капацитета им е същият като на старите.Едно е да хвърляш мотор за 15 000 съвсем друго е за 5 000.

Коментар

Едно е да хвърляш мотор за 15 000 съвсем друго е за 5 000.
                          ДВЕ е да идеш на Дерменка за 15 минути и да си пиеш спокойно кафето ТРИ да идеш за 1 час + 1да почиваш и още 1 да си изсушиш дрехите.Пък и цървулите скъсани от шляпането на краката като патка.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                            ДВЕ е да идеш на Дерменка за 15 минути и да си пиеш спокойно кафето ТРИ да идеш за 1 час + 1да почиваш и още 1 да си изсушиш дрехите.Пък и цървулите скъсани от шляпането на краката като патка.
                            Е хайде давам пример с Гас Гас понеже такъв караш,модел 2014г за 15 000лв и модел 1999г за 4 000лв,какъв един час.

Коментар

Е хайде давам пример с Гас Гас понеже такъв караш,модел 2014г за 15 000лв и модел 1999г за 4 000лв,какъв един час.
                              Разликата е огромна, единия се кара като колело другият ти къса ръцете и бъбреците. Ама на теб това ти е много тъмно защото не караш а носиш.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                                Разликата е огромна, единия се кара като колело другият ти къса ръцете и бъбреците. Ама на теб това ти е много тъмно защото не караш а носиш.
                                Уж слънцето намаля пък нещо ми изглеждаш слънчасал.Намери два мотора и да ги тестваме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X