Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от mitkov
    е по походите като тръгнем и викат бе щто караш толкоз бавно
    ми да им дам да карат с 125 то и да ги видя
    ако го напъна по правите или по асфалта и ша му видя сметката за нула време
    Като нищо буталото ще го накълве кълвача

Коментар

• Аз отивам на съвещание на УС на Лудите и като се върна ще ви постна резултата за Серес! Няма да им казвам, че ще има "леки" offroad-аджийки, че не можем събра кандидатите из колите.
      Големи offroad-ери в тоя град се навъдиха бе
      4ао

Коментар

• Калине, я раздуй какво стана на Изток от България

Коментар

• Хайде да ходим на Сопот!
          Вече час чакам на Данчо да му измият джипа, та да тръгнем. Брадясах вече! Така или иначе в 11.00 ще отлепим, че да можен да минем трасето поне веднъж, а тази вечер ще го разкажа подробно на моя приятел Митков. Ако пък пропусна нещо, Митака Драганов ще го светне по-подробно!
          Айде, ще се видим на състезанието и пожелавам на всички безаварийно каране, успех, а на Crazy job да станат пак първи, независимо коя двойка
          До скоро, КОЛЕГИ!

Коментар

• Данчо каза: Последно в 11.30.

Коментар

• ма тва вечерта 11 е имал предвид сигурно

Коментар

• Лощо. Прибрах се преждевременно с коляно като самун. Скъсах за 4-ти път връзки и за 3-ти път на лявото коляно. Много ме боли и не мога да спя, ще го точат утре, ама до тогава ...
                Крах в представянето и на Crazy job! Данчо и аз сме едва 6-ти, Кокера и Жасмин счупиха мотор, а останалите 11-ти и 13-ти!
                Би двойката на Геле. Трасето беше страхотно!
                Лягам пак, че ме втриса.

Коментар

• Е, еваларка мъжки! Още не си си трошил врата например -чист резил.
                  Бе карайте каруци бе, и 4 колела и значи повече адреналин, не е ли очевидно ...
                  Обади се като минаваш от тука, знам един дето е голем майстор на инвалидните колички. Додето прави твойта може да треснем по едно малко, после немаш ядове да ти строшим кво да е по желание. И ше станеш досущ като от пехотата - ни едно здраво място, обаче герой отсекъде, и на гърба ордени.
                  Ъхъ, редим ти!

Коментар

• Първоначално публикуван от Стефан
                    Е, еваларка мъжки! Още не си си трошил врата например -чист резил.
                    Бе карайте каруци бе, и 4 колела и значи повече адреналин, не е ли очевидно ...
                    Обади се като минаваш от тука, знам един дето е голем майстор на инвалидните колички. Додето прави твойта може да треснем по едно малко, после немаш ядове да ти строшим кво да е по желание. И ше станеш досущ като от пехотата - ни едно здраво място, обаче герой отсекъде, и на гърба ордени.
                    Ъхъ, редим ти!
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

• ))))))))))))) Тва от къде го намери?)))))))))))))
                      Предупреждавай бе, то ясно че един ден ше се мре, ама да ме намерят в тетаничен гърч...))))))))))))))

Коментар

• ПЕШО на фенера ти казах да ми сипеш бензин без масло щтото и без това имах бензин в резервоара който беше с повече масло от колкото трябва така че можеше да поеме ощте чист бензин без да е опастно за двигателя

Коментар

• Хах и на мене Манолев ми каза че някой искал бензин обаче без масло и той горкия са стресирал и гледал тъпо но така или иначе не разбрах че си бил ти Митков
                          Но определено си шашнал човечеца де
                          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                          [/FONT]________________________________________
                          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                            ПЕШО на фенера ти казах да ми сипеш бензин без масло щтото и без това имах бензин в резервоара който беше с повече масло от колкото трябва така че можеше да поеме ощте чист бензин без да е опастно за двигателя
                            Хубаво, че си стартирал накрая, иначе щяхме да се издушим!

Коментар

• Добре че аз не съм очаствал Жоро да видиш тогава как ще ми се молите да тръгна последен за да няма мъгливи препядствия ))))
                              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                              [/FONT]________________________________________
                              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

• Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X