Първоначално публикуван от mitkov
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Общи приказки и простотии !
Свий
X
-
Хайде да ходим на Сопот!
Вече час чакам на Данчо да му измият джипа, та да тръгнем. Брадясах вече!
Така или иначе в 11.00 ще отлепим, че да можен да минем трасето поне веднъж, а тази вечер ще го разкажа подробно на моя приятел Митков. Ако пък пропусна нещо, Митака Драганов ще го светне по-подробно!
Айде, ще се видим на състезанието и пожелавам на всички безаварийно каране, успех, а на Crazy job да станат пак първи, независимо коя двойка
До скоро, КОЛЕГИ!
Коментар
-
Лощо. Прибрах се преждевременно с коляно като самун. Скъсах за 4-ти път връзки и за 3-ти път на лявото коляно.
Много ме боли и не мога да спя, ще го точат утре, ама до тогава ...
Крах в представянето и на Crazy job! Данчо и аз сме едва 6-ти, Кокера и Жасмин счупиха мотор, а останалите 11-ти и 13-ти!
Би двойката на Геле. Трасето беше страхотно!
Лягам пак, че ме втриса.
Коментар
-
Е, еваларка мъжки! Още не си си трошил врата например -чист резил.
Бе карайте каруци бе, и 4 колела и значи повече адреналин, не е ли очевидно ...
Обади се като минаваш от тука, знам един дето е голем майстор на инвалидните колички. Додето прави твойта може да треснем по едно малко, после немаш ядове да ти строшим кво да е по желание. И ше станеш досущ като от пехотата - ни едно здраво място, обаче герой отсекъде, и на гърба ордени.
Ъхъ, редим ти!
Коментар
-
Първоначално публикуван от СтефанЕ, еваларка мъжки! Още не си си трошил врата например -чист резил.
Бе карайте каруци бе, и 4 колела и значи повече адреналин, не е ли очевидно ...
Обади се като минаваш от тука, знам един дето е голем майстор на инвалидните колички. Додето прави твойта може да треснем по едно малко, после немаш ядове да ти строшим кво да е по желание. И ше станеш досущ като от пехотата - ни едно здраво място, обаче герой отсекъде, и на гърба ордени.
Ъхъ, редим ти!Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Хах и на мене Манолев ми каза че някой искал бензин обаче без масло и той горкия са стресирал и гледал тъпо но така или иначе не разбрах че си бил ти Митков
Но определено си шашнал човечеца де
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Хубаво, че си стартирал накрая, иначе щяхме да се издушим!Първоначално публикуван от mitkovПЕШО на фенера ти казах да ми сипеш бензин без масло щтото и без това имах бензин в резервоара който беше с повече масло от колкото трябва така че можеше да поеме ощте чист бензин без да е опастно за двигателя
Коментар
-
Добре че аз не съм очаствал Жоро да видиш тогава как ще ми се молите да тръгна последен за да няма мъгливи препядствия
))))
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар