Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• е как да не те обича човек

Коментар

• Първоначално публикуван от sofianita
      е как да не те обича човек

Коментар

• Жоро, пак само задяваш булките... я кажи в почивката ще ходите ли на Ком-Емине вашата стройна група?
        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

• ТЕ са на пампорово с австрийците
          и аз бях с тях но само за два дни
          сега отивам на морето за малко
          а те ще се върнат в загората събота или неделя най вероятно
          а може и понеделник

Коментар

• Митков, и ти се наскита това лято, ще фалираш фармацевтичната индустрия
            [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

• Ето ме и мен.
              Снощи се върнахме от Родопите. Австрийците каталясаха, аз се разболях и поради тази причина прекратихме по-рано преходите. Направихме 5 маршрута и те казаха, че са достатъчни. Искам да похваля Митков, че се представи достойно през тези два дена, но уж щеше да идва пак след като им строши главите в Здравната каса, но не дойде.
              София, вече нищо не мога да кажа за планове, че от походи, разходки и състезания не ми е останало време да си погледна работата, а следва в началото на септември още едно каране из Родопите, кръг в Севлиево, каране в Пирин и после Мароко. Каквото се получи, това ще е!
              Много си лаконична напоследък

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                София, вече нищо не мога да кажа за планове, че от походи, разходки и състезания не ми е останало време да си погледна работата, а следва в началото на септември още едно каране из Родопите, кръг в Севлиево, каране в Пирин и после Мароко. Каквото се получи, това ще е!
                Много си лаконична напоследък
                Верно си е, поцепи се от скитня, но като гледам къде ходиш, доста ти завиждам... С такава тежка програма как издържаш...
                Виждам, че споменаваш кръг в Севлиево - дай дата, че си изчакахме чакането... Нямам търпения пак да ходя на ендуро

Коментар

• Знаех си, че ще ти хареса!
                  Тези дни ще го уточним севлиевското състезание, но ще настоявам до десети септември да стане.

Коментар

• Пичове, старозагорският клуб се увеличи с още петима нови члена
                    Да ви ги представя: Ламята, Гъзъ, Шарика, Манекена и Янчо Терзиев, а Магарето има вече нов, четиритактов DR-Z 400 и се чувствува прекрасно с новата придобивка! Има и още желаещи, но не могат да си намерят свестни мотори. Вчера ги водихме на тренировка /без Янчо/ в планината. Резултатът е: Десетина жокера, изкълчена китка, разтегнати колянни връзки и каталясване до умиране. Весело си прекарваме ние.
                    Янчо и Магарето сигурно ще правят двойка за Севлиево
                    И другите щяха да правят преди вчерашната "екскурзия". Сега вече не знам.

Коментар

• жоре така ще ги откажете тия хора бе
                      трябва първо по някакви по лесни маршрутчета да ги прекарате та да посвикнат малко с мотора
                      хем да си помислят че тва много лесна работа е ендурото и да се надъхат повече
                      вие май нарочно гледате да им вземете акъла
                      то никой изведнъж не се е научил
                      насърчавайте ги някак си стимулирайте ги

Коментар

• И аз съм в летаргична релаксация откакто маркирахме цялото трасе. Между другото освен табелки има и стрелки със спрей. Дано никой да не се загуби
                        No bike - no fun!

Коментар

• ми ако сте го направили както трябва не би трябвало никой да се губи
                          колко километра е
                          това трябва да го кажете за да си направи всеки сметка на бензина
                          както и по какъв терен е в общи линии черни пътища или пътечки
                          също и цвета на маркировката за мотори
                          и цвета за атв

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                            жоре така ще ги откажете тия хора бе
                            трябва първо по някакви по лесни маршрутчета да ги прекарате та да посвикнат малко с мотора
                            хем да си помислят че тва много лесна работа е ендурото и да се надъхат повече
                            вие май нарочно гледате да им вземете акъла
                            то никой изведнъж не се е научил
                            насърчавайте ги някак си стимулирайте ги
                            Няма страшно, те се държат мъжки, пък и тренираха уж цял месец! Нека сега да знаят на какво трябва да обърнат внимание

Ти не четеш ли темите бе? В тази за Севлиево има написано: Трасе - 75км

Коментар

• Към Митков
                              Чудя се и се мая как пускаш пипала навсякъде? Гледам, че наградата на Троян плаза, която по някаква "случайност" е ендуро - BMW 650 DAKAR взела, че отишла не къде да е, а при кактусите. Сигурно още по-случайно ще се окаже, че печелившата Валентина Желязкова ти е някоя близка роднина... Току виж на следващия кръг се изтипосаш с новата машина, то тя си е почти кат твойта

Коментар

• Тя май не е била само една таз награда,щото един познат също спечелил BMW та сега го продава...Хич и не разбрах от къде го е спечелил
                                Иска му 22 000лв ако някой се интересува.Да взема да му пусна обява,а
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X