Първоначално публикуван от mitkov
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Общи приказки и простотии !
Свий
X
-
Точната дума е гениално
Занимавала съм се доста с философия, но такава абстракция трудно се среща дори в източните учения.
Явно моторите действат особено на хората, вече си обясних защо "Дзен или изкуството да се поддържа мотоциклет" се казва точно така
[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
-
Къде ми е човечето дето се търкаля от смях?Първоначално публикуван от SofiaТочната дума е гениално
Занимавала съм се доста с философия, но такава абстракция трудно се среща дори в източните учения.
Явно моторите действат особено на хората, вече си обясних защото "Дзен или изкуството да се поддържа мотоциклет" се казва точно така
Венци, що не ги ъпгрейтвате тези Emoticons бе
Коментар
-
Не, бе, душа, никой не казва, че си "тъп", напротивПървоначално публикуван от mitkovбе мислите ме за тъп но се замислете над фразата и ще видите че е мнооого точна
мога да се аргументирам много точно какво означава
Просто ми е още рано и не съм се разсънила достатъчно, за да си замислям толкоз надълбоко по въпроса за достатъчното и недостатъчното искане. Ти явно ставаш много рано и затова си в такава форма
[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
-
Re: ...
Положението никак не е розовоПървоначално публикуван от tatkobarbaОстава обаче и още един фактор - финансовия ... не всеки може да си позволи да си купи мотор ... (даже са малко които могат) ... а за оня край ... не знам как седят нещата сега
2010 CRF 250 R
Коментар
-
Ами няма само аз да съм тъп.Първоначално публикуван от mitkovбе мислите ме за тъп но се замислете над фразата и ще видите че е мнооого точна
мога да се аргументирам много точно какво означава
Пък за доказателство на последното твърдение ще кажа, че в хотела на Узана освен зарядното за Канона съм си забравил якето "Acerbis" в гардероба, но явно поради настъпилите след това "веселби", управата на хотела ме отряза, че нямало нищо в стаята 108, а аз съм сигурен, че и двете неща останаха там, защото много бързах за Цигов чарк.
Тъпак ама тъпак съм
Коментар
-
...
Жоро, много лошо са се отнесли тези от хотела ...
А Митков го разбрах изключително ясно ... въпроса е доколко си готов да правиш жертви в името на спорта (в случая мотора) ...
Все пак младежите искат да могат да пият по кафенце да излязат с някое гадже ... а ако събираш и последните стотинки, ще трябва да се простиш с това (в повечето случаи)...
и на мен ми е много познато това ...Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
пичове снощи пратих съобщение на моя приятел в австрия отдавна не се бяхме чували та му описах нашия ендуро шампионат така накратко и походите на дезерт дриим в българия
човека много се накефи
вижте едно от съобщенията в телеграфен стил дето ми прати в отговор
You.sms.Wek.Up.Big.Emotion.And.My.Trotle.Hand.Stil.Nervos!
каза още че може да дойде към края на октомври ако се уцели с някое състезание сигурно ще иска да участва
той между другото не е случаен състезател беше станал 6ти
на ерзберг последният път като участваше пред него бяха само заводските състезатели на ктм и един от гас гас
а на последния мотокрос в хърватска е завършил директно зад нашия най добър мотокросист куманов и то със ендуро мотоциклет ямаха вр 450
Коментар
-
Ей тоя вече ще ни покаже за какво става въпрос
Ама от къде ще му намерим партньорче...Може би Коко(Куманов) ще се навие
А той (австриеца) наясно ли е с туй гениално,ендурско правило,като ще идва да учства???
Митков,това дето не те разбраха за какво говориш...не е причината в тебе!Много точно се изрази!Явно просто не са се сблъсквали с такъв тип "мотористи".(Не случайно са в кавички).Познавам още доста такива с желание да карат,да се състезават и т.н,но желанието им е колкото да си говорим.Щото другото е мнооого сложно и трудно!И най-интересното е,че тези хора наистина вярват,че ИСКАТ да карат?К. Кулев
Коментар
-
а човека знае за тва че е по двойки и ако дойде ще кара с мене сигурно
не си мисли че е някъв ненормален
като сме карали ендуро винаги внимава и кара много по бавно и внимотелно отколкото повечето с които съм ходил на походи
редовната му фраза е "i not stuntman" демек "аз не съм каскадьор"
от какви места минава без никъв зор обаче е много интересно да се наблюдава
между другото той е и един от топ състезателите на т.нар Hillclaiming
или превземане на баири по нашемо
Коментар
-
Говорихме с Ерик Брандау и обеща, че ако за първо място на старозагорският кръг догодина осигурим поне 1000 евро награден фонд за да си покрие разходите като ги вземе, ще дойде да кара
Мисля да ги намерим и ще участвуват и трима тийм състезатели на КТМ от първата десятка. Имаме обещанието на тима.
Ще пуснем и информацията в централата на WEC, така че мисля ще стане интересно състезание
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар