Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• знаех си аз че има някаква измама тука, и я хванах

е сега Митков ако не ми се разсърди няма кога

http://www.bikepics.com/pictures/048563/
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Лелееее!!!Как го засече!!Добре че твойто аватарче (нали така се казва) е автентично
      К. Кулев

Коментар

• и аз се чудя как всички имат такова снимки
        сега разбрах
        Между другото мисля да идвам в Тополовград ама и аз може да си търся другарче за състезанието може да се сработим с някои сам колега

Коментар

• Щом етака...И аз си имам вече
          К. Кулев

Коментар

аз не мога толкоз сложни работи да правя
            но мотора е точно като моя кдх220
            а ако си мислите че не мога така да го карам по тая пътечка
            впрочем имам почти същтата снимка даже е по атрактивна но не знам как да я кача на аватара
            същтия мотор по същтия начин на задна само че взимам и завой в същтото време

между другото краси тоя линк дето си дал същто не е оригинала на снимката
            снимката всъщтност е от тест на кдх 220 от 1997г в щтата индиана до колкото си спомням
            щте проверя и щте ви кажа

Коментар

• АБЕ ЛАМЯ
              ТИ щто си щтял да умориш данчо с няква фалшива ракия
              та чак в болницата са го приели

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                АБЕ ЛАМЯ
                ТИ щто си щтял да умориш данчо с няква фалшива ракия
                та чак в болницата са го приели
                Митков това дето си го писал е голяма глупост човече.Незнам колко ракия е изпил Данчо , аз изпих лично 600,700 грама и на другия ден станах в 8.00 часа без да се чувствам препил.Не ме обвинявай за неща който нямат място тук въобще.Моето семейство не прави ракия от ЗАХАР братле за6тото пукаме ракия всеки ден и работим от сутрин до вечер работа която ти не си виждал пич.Ако искаш мога да ти донеса на Тополовград една бутилка да я опиташ.
                Данчо ни е като баща когато караме в гората и ние всички много си го обичаме.Ако той не може да кара с нас повече , смятай че сме се изгубили или изтрепали да знайш.

Коментар

• Коментар

• Не бе, Митков, Данчо не е пил от ракията на Ламята, а някаква съмнителна водка си е поръчал, защото той не пие ракия
                    Аз изпих сигурно 500 гр. от ракията на Ламята и нищо ми няма.

Коментар

• ЛАМЯ ти щто се вързваш бе брато просто попитах за да дадеш няква информация щтото нали правеше почерпка и сигурно знаеш подробности кво е станало с данчо и какво е пил преди тва
                      а за това каква работа съм работил не бъди сигурен брато щтото преди да стана аптекар няма няква работа и легална и нелегална дето да не съм работил включително и хамалска и селскостопанска

Коментар

• Аз и 300 грама ракия да изпия съм мат

Коментар

• Първоначално публикуван от Петър Манолев
                          Аз и 300 грама ракия да изпия съм мат
                          Няма страшно, те се матират хората с мозък, за нас няма проблем

Коментар

• Има време, аз не бързам с пиенето

Айде, пичове, аз ви напускам отивам в Филибето, да видя кво прават тия бездарници там

Коментар

• И аз тръгвам за София след 5 минути. Митков, какво да ти купя?
                              Миналия път неможах да ти взема оня гипс дето ми го поръча, щото човекът, който каза че ще ме чака пред НДК го нямаше!

Коментар

• ЖОРКА КЪВ ГИПС БРЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X