Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте им и на тях роудбук да се зверят Голям майтап ще падне. Калине, направи им едно по-късо трасе, където е възможно и да го минат 3-4 пъти
    Колко километра се очертава да е ендурото

Аз пък вчера така се търкалях по едни нападали нагъсто шишарки ... като на усмивки от старите ленти!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

• Това което имам на ум не съм му мерил километрите още,но е HARD Около час и половина...Да правя ли още се чудя
      К. Кулев

Коментар

• Час и половина е чудесно време и ако е трудно!
        Я вземи си почини вече!
        -------------

Коментар

• все пак не прекалявай калине
          едно от изискванията за световното сега като им гледах правилника е
          трасето да е проходимо за всички класове мотоциклети при ВСЯКАКВИ метеорологични условия
          а в шумен състезанието все пак ще е декември

Коментар

• ако някой дойде да продава гуми със шипове може и да удари 6 от тотото
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• И аз сам съм същиа и намен ми се ходи на работа ти поне имаш още малко а аз тази година ще кандидатствам

Коментар

• ХМММММ
                ЧУДЯ СЕ КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВИ ЯМАХА ДОГОДИНА - ХУСКВАРНА ИМ ВЗЕХА И ОБЛУЦКИ, И МЕРИМАН... МИТКОВ, ДАЙ ПРОГНОЗА
                Остават с Germain, Micheluz, Meo? (не е сигурен), Dini (не от нашия форум), Aubert ?, Fretigne
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

• Ами като са цънцъри, така ще им ги вземат.
                  Хускварна в момента едвам вързва двата края, но плащат повече и за реклама, повече пари хвърлят и за състезатели
                  Всъщност Джерман и Дини не са лоши ендуристи, а Фратиге става само за ралита, но никой не може да се сравнява с Мериман или Облуцки.
                  Ще взема и аз да напусна тима на Ямаха
                  Те и без това Хускварна ни вербуваха като бяхме в Германия това лято.
                  -------------

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                    ... Ще взема и аз да напусна тима на Ямаха
                    Те и без това Хускварна ни вербуваха като бяхме в Германия това лято. 8 )
                    Жоро ... може все пак да ги питаш за офертата им за спонсорство (Ямаха) ... и после да решиш
                    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

• отбора на ямаха който участва на световното всъщност е....италиански
                      та няма да останат валат в никакъв случай
                      в италия има толкова добри ендуристи че козове в ръкава колкото щеш
                      а и гериман е супер състезател който тази година заради контузии и туй онуй я позакъса с точките но иначе кара много яко
                      преди две години във овералл класирането на френския шампионат до последния кръг фретигне с вр450 и гериман с юз 125 2т правеха такава борба че накрая титлата се реши с една две секунди разлика в полза на фретигне
                      е френските ендуро състезания по принцип са известни със своята супер екстремност и с това че на много места бутането на мотора си остава единственната възможна техника
                      тъй че повечето гледат да са с леки мотори
                      без фретигне който си кара по тежките и се кефи
                      макар че доскоро и той караше юз250 2т де
                      както и да е понеже софия пита за прогноза
                      то това ми е прогнозата
                      ще привлекат още някой италианец
                      тулио перегринели например на времето караше за ямаха колко му е да го викнат а той е стара пушка
                      макар че по вероятно е да заложат на някой от новите звезди от джуниър класа или на някоя млада италианска мотокрос звезда
                      или може би по скоро испанска или френска щото мотокроса в италия е добре платен чак имат от щатите състезател дето там е дошъл да кара и ще натискат гериман нищо чудно и фретигне ,макар че той нещо на рали рейдове я удари напоследък но колко му е
                      ямаха франс между другото е едно от най силните подразделения на ямаха
                      докато мериман досега беше в отбора на ямаха и уфо като шеф си бе шефа на уфо
                      лелеее а стига съм писал

Коментар

• Утре Crazy job ще ходи на поход за закриване на летния сезон в Стара Загора и откриване на зимния! Мислим да си направим и групова снимка за календар. Като се щракнем, ще я публикувам тук.
                        Между другото, кой е вече модераторът на Мотори и ATV
                        -------------

Коментар

• Все едно кой ще е...ще бъде кадърен модератор, т'ва е ясно

Коментар

• Първоначално публикуван от Петър Манолев
                            Все едно кой ще е...ще бъде кадърен модератор, т'ва е ясно
                            ----
                            Повече от ясно даже ..
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

• Първоначално публикуван от Sofia
                              ХМММММ
                              ЧУДЯ СЕ КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВИ ЯМАХА ДОГОДИНА - ХУСКВАРНА ИМ ВЗЕХА И ОБЛУЦКИ, И МЕРИМАН... МИТКОВ, ДАЙ ПРОГНОЗА
                              Остават с Germain, Micheluz, Meo? (не е сигурен), Dini (не от нашия форум), Aubert ?, Fretigne
                              Мдааа.А по всичко личи,че и Хонда ще им вземат Хаджиев и съвсем я закъсват...

все пак не прекалявай калине
                              едно от изискванията за световното сега като им гледах правилника е
                              трасето да е проходимо за всички класове мотоциклети при ВСЯКАКВИ метеорологични условия Idea
                              а в шумен състезанието все пак ще е декември
                              Вчера го пробвах трасето-тъкмо започваше да вали.Имам предвид това,ако ми нямаш доверие ела да го направиш ти Между другото тази ми реплика може и да докара приказки после,защото трасето е точно като за тебе,Митков.Във френски стил Предпочитам да е така,макар,че си падам по по-скоростното каране и даването на гас,но тук в широколистните гори сега е невероятно коварно!Всичко е затрупано от листа,а отдолу има МНОГО клони,камъни и кални локви.Затова ще е бавно и по-скоро триалско.Всъщност аз смятам трасето за доста добро.Точно така си предсравям ендурото.Пък и така го виждаме по телевизията

ПП.Утре започва да вали дъжд който ще обърне в сняг.Значи след 2 дни ще мога да отхвърля всички съмнения за проходимостта и възможността за каране по трасето
                              К. Кулев

Коментар

• Не се притеснявай имаме и водолази от групата Само траяла му е маиката.То газ всеки дава.Нека да има много КАЛ, БАЙР И др само гледаи дълбока вода да няма че ще е студено и моторите е опасно да не глътнат нали се сещаш че на Тополовград щяхме да си прецакаме яко машините.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X