Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В тениса е престижно да се спонсорира, тъй като се води високоинтелектуален спорт, почти както голфа! В него пари наливат банки, финансови и брокерски къщи ей тъй, за престиж. Там присъстват такива фирми за спортни екипировки като: Найк, Адидас, Лото, Пума, Йонекс, Лакоста, Серджо Такини, Диадора и др. Те наливат много пари в рекламата, тъй като всеки бълък като види какъв анцуг съблича и каква фанелка носи например Федерер (сегашният водач в ранглистата) може да иде и да си го вземе за скромните 300$, а дори и да знае с какви ботуши кара Рикиту, няма да си ги купи и да тръгне с тях. Просто пазарът в моторните спортове е много ограничен и специализиран, та от там е всичко това, но както казах съотношението и 10 към 1 да е, пак е по-добре, но не е
    Това и аз не мога да си го обясня.

Коментар

• ми аз кво ви казавам че няма кой знай кви награди
      1000евро за първо място в европа хич не е малко
      а тази снимка дето си я пуснал е от ендуро крос в зала в щатите където може би е най платеното скъпо платено състезание
      и пак първия веждате че е взел 10 000 ,а един среден футболист при това в българия сигурно ги взима тия пари за нула време и то чоплейки си носа и плюейки наляво надясно, а.. забравих да спомена и викането към рефера то май там най много енергия се хаби
      най скъпо платения състезател в европа е евертс 1 000 000 евро от ямаха на година получава
      но това е прецедент
      другите не взимат и на половината
      а повечето се радват ако успеят да си покрият разходите с парите от спонсорите
      с ози райзингер сме говорили тва е едно момче австриец който е най добре представящтият се австриец в световния шампионат по мотокрос
      момчето ми каза че никога парите от спонсорите не стигали и се налагало много често да влагат собствени пари от бащта му и приятели
      а за световното по ендуро няма кво да говорим
      влезте в сайта на състезателите на ктм от заводския отбор
      там има написано всичко за тях включително и кой каква кола кара и коя му е колата мечта
      повечето карат коли от рода на рено лагуна
      а единия от финландците направо е написал че нямал мечтана кола щтото като нямал пари не щтял да си мечтае

Коментар

• Така е брът'чед.

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Така е брът'чед.
          немотия ги гони хората бре
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Хайде да не ги мислим повече хората, ами да съберем по някоя стотинка и да им пратим помощи!
            Всеки на Запад, който работи къде да е, може да си позволи да купи чисто нов мотор, а високоуважавания от мен к.ф.н. Митко Митков, който се е блъскал да учи толкова време кара бангия трета употреба за 2000 лв. Боже, хубаво е, че заебах специалността рано-рано, та да си купя WR!
            Комично, но и много трагично

Коментар

• Митков поне си кара бангията шото аз мойта от икономия гледам много много да не я вадя от мазето

Какво да се прави В първи курс трябваше да ме скъсат на още един изпит и сега нямаше да съм инж. Ама като нямаше кой да ми отвори очите на време
              2010 CRF 250 R

Коментар

• много си е готина даже тази бангия на Митков, леко пъргаво и да затънеш лесно се вади, по камънаци разни и други трудни терени минава много по лесно (е стига да знаеш самия ти как да го минеш)
                единствен недостатък е че не е такъв катерач и нестава за бързи отсечки, но пък всеки мотор си има предимства и недостатъци.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• А бе, защо днес Митков не е писал нищо?! Звънях му и телефона му е изключен.
                  Сигурни ли сте, че е добре? Да не са го затворили за 48 часа в Здравната каса?

Коментар

• ...

Може просто да е бил на сватба и да е махмурлия
                    като мен ...
                    http://barba.atspace.com/geri/

та жоро ... някъде ставаше дума за 30-годишните ... и 17 годишните ...
                    ето една ВР 450 в булчинска рокля (и един заспал барбарон)
                    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

• Дай и телефона да и кажа някоя добра дума за теб де

Коментар

• Пичове, да приветстваме с "Добре дошъл" и МАГАРЕТО
                        Малко по малко цялата зоологическа градина "Crazy job" ше се пренесе в форума. Това показва колко са луди нашите пичове по ендурото

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                          Пичове, да приветстваме с "Добре дошъл" и МАГАРЕТО
                          Малко по малко цялата зоологическа градина "Crazy job" ше се пренесе в форума. Това показва колко са луди нашите пичове по ендурото
                          имаш предвид че има и други животински видове

Коментар

• Не сме отишли още в африканската фауна!
                            Ам има време.

Коментар

• много си е готина даже тази бангия на Митков
                              краси тя хубаво е готина ама в смисъл като за тия пари
                              иначе врътни некъв завой с некой срф или вр новичък и щте видиш колко е готина
                              ей го и вчера гледах един човек си е взел кавазаки 250 чисто ново
                              ми кво да ви кажа

страхотен мотор хем е такъв от тия залежалите в магазина по стара година но не каран
                              за црф и няма да говорим щтото се казаха вече бая нещта
                              за съжаление тва е някои хора ходим с бангии по състезанията кой 125 2т кой 200 2т
                              те не че не могат да се карат лесно или бързо ма който ги кара си знае най добре
                              е по походите като тръгнем и викат бе щто караш толкоз бавно
                              ми да им дам да карат с 125 то и да ги видя
                              ако го напъна по правите или по асфалта и ша му видя сметката за нула време

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                                много си е готина даже тази бангия на Митков
                                краси тя хубаво е готина ама в смисъл като за тия пари
                                иначе врътни некъв завой с некой срф или вр новичък и щте видиш колко е готина
                                ей го и вчера гледах един човек си е взел кавазаки 250 чисто ново
                                ми кво да ви кажа

страхотен мотор хем е такъв от тия залежалите в магазина по стара година но не каран
                                за црф и няма да говорим щтото се казаха вече бая нещта
                                за съжаление тва е някои хора ходим с бангии по състезанията кой 125 2т кой 200 2т
                                те не че не могат да се карат лесно или бързо ма който ги кара си знае най добре
                                е по походите като тръгнем и викат бе щто караш толкоз бавно
                                ми да им дам да карат с 125 то и да ги видя
                                ако го напъна по правите или по асфалта и ша му видя сметката за нула време
                                баш така си е. но за тия пари просто си е екстра

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X