ААА имате ли се или да ходатайствам и аз
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Общи приказки и простотии !
Свий
X
-
Ами времето е мнооого жегаво. В понеделник почваме лекциите, а сега само мятаме крачоли като овце насам натам
Работниците по улиците кърпят дупки и правят маркировка с Доджове като на някои офроудъри от бг
Тук не видях моторист с каска
изненадващо нали! Много хора стържат с R1 на задна по улиците
, видях само един чисто нов ХR 650. Но както ни казаха в университета - тук е много лесно да придобиеш нещо материално, което в никакъв случай не означава, че си богат
No bike - no fun!
Коментар
-
Така разсъждават там обикновените хора, но тук знаеш, че не е така. Кючека научи младото поколение на други ценности! Всичко свястно се изнесе навън, само ние с бат ти Митков останахме.Първоначално публикуван от Dido_DRтук е много лесно да придобиеш нещо материално, което в никакъв случай не означава, че си богат
И гледай да не те развалят там! Друго си е в BMW кабрио, до теб руса мацка ти прави непрекъснато снимки с GSM-a и Азис вие от 400 ватовите колони!
Коментар
-
жоре тия участия в състезания много добре ни се отразяват
неска успях да мина без проблем по една ...да го наречем пътека
/ма по скоро е кат тия на ерзберг
/
дето тая "пътека " зимата даже и не мислех че ще мога да се кача по нея
карах я само на слизане
а сега успях да я кача
начи добре
има напредък, участието в състезания редовно много "сприятелява" шофьора с машината
айде някой да напрай още един шампионат та да има кръгове всяка седмица или айде поне по две на месец
че то тва като наркотик
Коментар
-
жоре искам и аз да направя състезание даже тия дни обикалям и да реша от къде точно ще минава трасето
има много неща с които трябва да се съобрази
искам да е интересно
да не е лесно
да не е и трудно
бях решил да включа качване по една пътека но от екологични съображения реших да я включа на спускане щото иначе много ще я изровим а и както каза димитър "ако ги пуснеш да я качват мнооого щта псуват"
проблема е че 1 града е малък
2 града е мноого малък
3 само двама души сме запалените а от как му се роди второто дете на димитър почти съм само аз
ако се намери кой да помогне за административната част на организацията тоест пожарни линейки общини горско и т.н.
аз ще направя трасето и ще го маркирам дори ще намеря хора за контролите/няма да е хич лесно/
но иначе не ща да ходя да се разпраям нито в горското нито в полиция нито за линейка
а и ако трябва аз да направя сам сичкото накрая нищо няма да стане
състезанието го замислям да е зимата когато другаде и без тва не може да се кара а тука е супер
може и да е след нова година
края на януари или февруари
или да е първи кръг за догодина
ще видим
но сама птичка пролет не прай
трябва да помогне някой
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар