Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
    Първоначално публикуван от Different_Soul
    Между другото, казах ли ви за лепенката подарък, която съм решил да си направя за мотора ?
    На нея ще са имената на всички, които са ми помогнали да оправя и подкарам мотора в свястно състояние !
    Какво ще кажете за идеята ?
    Кандидатирам се за място на лепенката!
    И да се разберем, генералните помагачи - най отгоре и с по-едри букви!
    Ще те има спокойно, има вероятност да направя проучване тези дни, за да си изработя лепенката..
    Колкото до първото място големите букви, няма нищо подобно, всички имена ще са разбъркани по цялата лепенка и ще са нахвърляни хаотично, но по начин по който да се разбира кой кой е все пак
    От форума ще има много хора, надявам се и да се увеличи още повече бройката... а за хора извън форума мисля, че също няма да са малко, определено има доста хора които ми помогнаха ако не с нещо материално то поне със съвети, които са ми помогнали !
    Искам и да направя снимка със всички от всички класове които са се класирали заедно със мен и моя мотор на Зарата като дойда, живот и здраве ако дойда..и да си я сложа тази снимка във рамка да си я направя такава голяма ...
    И по един афтограф от всички на снимката
    Просто това ще бъде една сбъдната мечта !
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

• Снимката с размер на Плакат е от мен!
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

• Жоре мани майтап ама верно не мога да си го сложа .......... аватада

Коментар

• Иии как се слага аватад?
          Това ще е голям хит... ако не бях прочал от тук от там, че се е завързала интрижка щях да предложа помоща си , но много ще станем...
          Живей за всеки дъх!

Коментар

• абе аз знам как
            ама ми пише - да е под 15 Кв
            пускам 4 и нещо Кв и пак не ще
            нещо при настройките са променили допустимите джоджки

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s
              Жоре мани майтап ама верно не мога да си го сложа .......... аватада
              Знаех си, че идеята ще ти допадне!
              -------------

Коментар

• аааааа
                как се радваш ан чуждото нещастие
                аз - която си ги сменям кат остари гащи аватарите сега нямам
                това е........
                оуу
                мъка
                оууууу

Коментар

• Има и спецялен размер, с който трябва да се съобразиш !
                  100х100 пиксела !
                  Ако Жоро не се справи обади се.......какче..
                  ----
                  Жоро, да знаеш, че държа на обещаното като наследство това май не трябваше да го казвам, но както и да е
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

• абе мъжки знам
                    ама на мен не ми иска 120х120
                    а ми казва, че трябва да е по-малък от 15 Кв
                    а той е по-малък и пак не става

какиното

Коментар

• Даниеле, оставям ти я Дидката, че имам за писане и ако до 12 часа не я свалиш, губиш състезанието!
                      -------------

Коментар

• малииииии
                        кво си ме прехвърляте
                        аз да не съм Мара общата
                        я се хванете на бас за пари пък аз ще реша кой да оставя да спечели и ще делкаме

той е малък не го закачай
                        на кака муцунката

Коментар

той е малък не го закачай
                          на кака муцунката
                          Жоро, защо си мисля, че май си загубил вече още преди да се сетиш за идеята
                          ----
                          Какче, ако си направила аватара 14,5 КБ примерно отново няма да ти я пусне.. трябва да е по малка от 14,5 КБ, за да си сигурна
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

• абе какин
                            пускам един нищо и никакъв 4 и нещо Кв и нище
                            ела им покажи как стават тия работи
                            малка съм и не разбирам

Коментар

абе какин
                              пускам един нищо и никакъв 4 и нещо Кв и нище
                              ела им покажи как стават тия работи
                              малка съм и не разбирам
                              Не бързай сега, може да има проблем заради обновяването на сайта
                              Ако искаш прати ми картинката в пощата.. аз ще ти я направя подходяща за аватар и ще ти я дам да си я сложиш
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

• ама те картинките са си точни
                                пък и представи си мога да си ги преправям
                                ама не става
                                опитай да видиш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X