Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• като стана въпрос та ми дойде на ума
    жоре кога ще дойдеш на гости в ню мексикото
    няма да караме 100+ километра
    най много 70 -80
    около града
    но по интересни места
    и ще наблегжнем и на ресторантчетата по някое време

Коментар

• Чакай да избледнея малко, че след последната каскада съм целия син Смятам че към петък ще съм вече ОК и ще ти се обадя.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

• дано и времето да е добре
        че го дават нещо да се скапва май

Коментар

• Дано Ще се чуем в Петък.
          -------------

Коментар

• Вие тези 70-80 км. ги нямате за нищо бе
            Ама то нормално с тез мотори може и по 150 сигурно да минавате на ден.. да ви дам аз мойта машина да видите как и 50 ще ви се видят на нагорно...
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

• аааа даниеле
              нали се разбрахме нещо за твоята машина
              стига си се оплаквал
              то и аз ако ти дам моята 150км ще се озориш
              да не говорим че ще паднеш поне 3 пъти
              всеки кара каквото има тва е
              нека не коментираме машините на другите и т.н. подмятания

иначе ставаш като един мой познат който от няколко години насам все ми разправя ако имал свестен мотор как щял да бие и балинов и всички останали

и верно че му се отдават до някъде нещата ама той иска всичко наготово
              някой да му подари мотор и да му каже
              на ти тия пари тренирай всеки ден
              да ама -не
              не стават така нещата и е крайно време да го разберете

Коментар

• Еееееее... Митков, не ми се карай така де
                Става ми супер кофти като ми се скара някой така...
                Много добре ми е изяснено това, че ако не се труди човек няма да сполучи, просто исках да прозвучи като някакъв съвет да не карате толкова по много, че ни спада самочувствието на нас по-младите в тази област..., не съм казал " Дайте ми вашите мотори и ще ви разбия" казвал ли съм го това баси..
                Т'ва, че с Жоро се бъзикнахме, че ще ми направи някаква услуга относно мотора си не означава, че съм някакъв просяк без достойнство ти направо за мезе ме взе..
                Неща на никой моторите, имам си мотор и ще се оправям с него, но не мисля, че това е начина да ми го натъртвате в главата това..
                И мисля, че не съм коментирал на никой машината...просто исках да прозвучи като един вид майтап както казах по-горе, тъй по-заобиколно да ви кажа по-полека да я давате, че ни спада самочуствието така като четем такива неща (начинаещите в тази насока), но както и да е явно съм пропаднал тотално в очите на някои форумци и съм се превърнал в мрънкало, което явно се приема и като един вид просяк, така че ще спра да пиша в такива теми и да изразявам някакви по-"леки" мнение със по-лични неща..
                ----
                ПП. СЪЖАЛЯВАМ ЗА МРЪНКАНЕТО МИТКОВ !
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

• Туйков,виж ко...
                  Ти,че мрънкаш,мрънкаш.Ама сега взе да прекаляваш."Ай по-полека стига сте карали,че ме подтискате" .Aко изобщо не караме дали няма да ти е най-добре?
                  Шегувам се пич.Не ми се връзвай.Ама е хубаво и ти като Николенчо да се позамисляш като пишеш
                  Я отивай да даваш газ на ЧЗ-тo,не си губи времето в тоя NET
                  К. Кулев

Коментар

• Ей, Туйков, я да не мрънкаш, а да тренираш!
                    Няма значение на какво, важно е да го правиш. Аз на твоите години не слизах от тунингованото Балканче и зиме и лете. 5 години не можех да си изликувам синозита, щото нямахме каски и карахме с вълнени шапчици, ама имахме желание. И сега караме, щото пак имаме желание!
                    Така че с мрънкане не става, а става с каране, май френд
                    -------------

Коментар

• бе ...може би и даниел до някъде е прав
                      верно малко му се скарах
                      но както каза жоро и калин иска каране, мотора не е от голямо значение
                      аз онази година като си продадох мотора и после бая време
                      -около 3 месеца нямах мотор
                      направо щях да подивея
                      обаче не се спрях де
                      почнах да ходя да правя експедиции с маунтинбайка
                      карах един крос единия манш със на димитър мотора и направих 2-3 обиколки на българия с колата да си търся мотор
                      по едно време ми изпадна едно 125 4т ендурце със стартер един приятел го бе хвърлил в задния си двор че искало ново бутало
                      взех го за 350лв бутнахме го то запали и със него кви каскади правех след тва около месец и нещо само него карах но пак му намерих приложение вървеше по яките пътеки ...е...малко го подбутвах тук таме но почти го ползвах за триалка по места дето със 250 крос едвам съм излизал
                      на някои места през отдушника му излизаше повече пушек отколкото от на двутактов мотор от ауспуха но ..карах кефех се

верно вече има много хубави мотори
                      на мен също ми е малко терсене на моменти като тръгнем на походи особнно
                      и жоро и другите като вземат да дават газ по некви прави участъци техните мотори вървят със 70-80 почти на обороти и при това стабилно могат да поддържат тази скорост,аз с кросака или със кдх са трябва мноого да ги назорвам за да поддържам 80-90км/ч а ако по дълго време им държа газта на такива обороти направо могат да се скапят
                      както и е станало със сузукито де ,точно на два от походите на едни асфалтови прави почти ми блокираше мотора та спирах да изстине и сега като го разглобих се оказа че цилиндъра е за ремонт и даже алуминия на пръчицата към ауспуха се е пукнал от край до край
                      ама кво да се прави
                      това ти обяснявам че всеки кара каквото има
                      хората по екстрийм спорт тв като ги гледам със бмх колела какви неща правят и се кефят
                      освен това наистина ми омръзна да слушам от познати тук във харманли които нямат мотори - че ако имали свестен мотор ...и ако имали и някой да им дава пари да тренират ...ехеее балинов щял да им диша прахоляка дори преди време съм се мъчел да им помагам и почти им бях станал спонсор...и то без да можех да си го позволя ама казвам ви омръзнало ми е от мрънкащи хора
                      тъй че сериозно ми е писнало от такива приказки и съм малко чуствителен на тая тема

Коментар

• Митков .... мммммммммм .............. нещо ми спомена за верига ......... да ми дадеш. А?
                        Няква стара .....

2010 CRF 250 R

Коментар

• Така е! И в Газора имахме един такъв дето щеше да разбива наред всички и във всички дисциплини, ама един път му дадох мотора, а аз карах след него с Африката. Падна 10 пъти за 10 километра, опили си пръстите и табаните и повече не дойде, ама и спря да ги разбива, та гледам, че Балинов и Калин вече си карат по-спокойно.
                          -------------

Коментар

• Айде, сега 4ао, както казва Дани, че аз отивам по препоръка на моя приятел Митков да си поръчам едно Q за Хондата, ама ако се сговни вървенето и, познайте къде ще му го завра
                            -------------

Коментар

• Туйков, ти що си махна хубавия портрет дето се беше изпънал като сгерджосан циганин бе?
                              Как ще те женим с тая кучешка глава ?!
                              -------------

Коментар

• Защото това куче е 1000 пъти по-пригледно отколкото онази снимка пък и предпочитам да не ме мислят за "сгерджосан циганин"
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X