Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Той АЗИСчо е свикнал е него нищо неможе да го уплаши.....
    "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

• Айде, напускам ви, че следобед пак съм на урок по български!
      Ще преговаряме как и къде се слага пълен член.
      Аз мисля, че навсякъде, ама ще видим ...

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
        Ще преговаряме как и къде се слага пълен член.Аз мисля, че навсякъде, ама ще видим ...
        С тоя лаф направо изби рибата!

Коментар

• Пичове, пловдивчани! Бива ли втора година да уча в Пловдив и 5 дена да съм там в седмицата, и да не ида да покарам из този район!Нагоре към кариерите на Марково или към хижа Здравец?! Живея в една голяма къща в Брестник, от там нагоре може да стигам само по черно и да обикалям всичко! Или поне така си мисля...я дайте малко информейшън...Може и някой път да покарам с джипарите пловдивчани! Ако ме искат, разбира се! Вярно е, че съм 90 набор, ама какво от това, нали имам мерак! Сигурно ще стане тая работа лятото, че сега много учене има!

Коментар

• Има ли някой достоверна информация кога се открива сезона в Карловско,дата на откриване кой ще идва на гости ей такива неща.

Коментар

• Искам да благодаря на Жоро Хаджиев, че ми качи аватара и обещавам да му дам, каквото си поиска!

Коментар

• Първоначално публикуван от VE LA
                Искам да благодаря на Жоро Хаджиев, че ми качи аватара и обещавам да му дам, каквото си поиска!
                Жоро хубаво премисли преди да искаш каквото и да е
                "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

• Първоначално публикуван от VE LA
                  обещавам да му дам, каквото си поиска!
                  Абе Жоре, абе Хаджиев.....че това си е тънак намек......
                  къде се губиш....
                  действай

поискай си (нещо)

Коментар

• А, между другото, Жоро, няма ли да видим вече поне бета версията на БЕФ сайта?

Коментар

• Искам да благодаря на Жоро Хаджиев, че ми качи аватара и обещавам да му дам, каквото си поиска!
                      верче
                      що не се обади...
                      и аз... много ми бе мерак....да ти кача ...аватар

Коментар

• Много маймуни на клона станахме нещо?!
                        Не ме разсейвайте да мисля!

Коментар

• а на бас че вече си го измислил много от отдавна ..даже знам кво е ама -не е точно тва дето повечето ще се сетят мааалко по друго нещо е

Коментар

• Ей, голям умник тоя Митков, бе!

Коментар

• хайде издайте нещо де
                              тука съм под напрежение за драматичното развитие

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s
                                хайде издайте нещо де
                                тука съм под напрежение за драматичното развитие
                                И твоя аватар издава известна доза ... "различен" интерес
                                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                                [/FONT]________________________________________
                                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X