Пичове, пловдивчани! Бива ли втора година да уча в Пловдив и 5 дена да съм там в седмицата, и да не ида да покарам из този район!Нагоре към кариерите на Марково или към хижа Здравец?! Живея в една голяма къща в Брестник, от там нагоре може да стигам само по черно и да обикалям всичко! Или поне така си мисля...я дайте малко информейшън...Може и някой път да покарам с джипарите пловдивчани! Ако ме искат, разбира се! Вярно е, че съм 90 набор, ама какво от това, нали имам мерак! Сигурно ще стане тая работа лятото, че сега много учене има!
хайде издайте нещо де
тука съм под напрежение за драматичното развитие
И твоя аватар издава известна доза ... "различен" интерес
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар