Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Софианитка
    Първоначално публикуван от mitkov
    на софиянки много им е агресивен маркетингът
    горкото агънце и какви лоши били софиянки, добре, че не съм те засякла и като един истински рицар да се втурна да те спасявам
    Приятно ми е аз съм НАТАЛИЯ СИМЕОНОВА хихих..тук стана малко като море от любов еиииии ....... а наздраве на всички
    "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

• Първоначално публикуван от МАГАРЕТО
      Виж кво ма Zaro мазни неща има само при мазните бради сигурно се сещаш за коя прослоика става дума.А пък ЖОРО въобще не е нужно да се извиняваш за нищо.
      То,магарето кога не си покаже магартиите пред хората,няма да е истинско магаре.

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
        Днес, минавайки след каране да пием по една бира през рокерския събор, многоуважаваните и от мен рокери ми откраднаха UFO ръкавиците, които бях оставил в каската! Яд ме е, че бяха в комплект с най-новият ми МХ екип.
        На всичко отгоре бях сред спонсорите!!!
        За догодина да го духат
        Оказа се,че ръкавиците не са откраднати и дори вече са си при собственика.И така една драматично-комедийна история приключва с щастлив край за пострадалия.Но за съжаление останаха последствията и не доброто впечатление на много хора вече не само от СЗ.

Коментар

• Пичове, Ямаха освен мотори правят и ей такива неща:

Почти съм събрал пари вече, та скоро може една такава да е мое притежание!

И тука правят хубави:

Звяр!

Коментар

• Първоначално публикуван от zara_girl
            Оказа се,че ръкавиците не са откраднати и дори вече са си при собственика.И така една драматично-комедийна история приключва с щастлив край за пострадалия.Но за съжаление останаха последствията и не доброто впечатление на много хора вече не само от СЗ.
            Така е и благодаря на тези, които са се погрижили да въздействат на този, който ги е взел да ги върне!
            Днес уточнихме и спора за прословутите хамбургери. Съпругата на Сашо лично ги е взела, както се разбрахме без да плаща нищо.
            Надявам се всичко около тези спорове е изчистено и ще се радвам двата клуба да продължим да си сътрудничим.
            Аз никога не съм имал неприятели и най-малко желая ако има такива, те да са от нашата черга!
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
              аааа я стига оф топик приказки
              темата е ОБЩИ ПРИКАЗКИ И ПРОСТОТИИ
              а и ето и нещо по темата де
              вижте кво става в таз софия
              за една вечер бях там и две мадами ми скокнаха наведнъж ...бре
              ......................................
              Мааалиииии !!!! Оставям жената .........
              2010 CRF 250 R

Коментар

• а бе
                тъй като сме се събрали
                кво ще се прави този уикенд някой има ли некви предложения

Коментар

а бе
                  тъй като сме се събрали
                  Аз конкретно, ще плзвам мотиката от снимките.
                  Някой да има под ръка сносно ръководство за употреба ?
                  -------------

Коментар

а бе
                    тъй като сме се събрали
                    аз мислех да ида до хижа незабравка с мотора, но това временце като го гледам... май май няма да е ...
                    Митков, ти имаш ли някакви предложения ?
                    ----
                    ПП. Жоро, както я хванеш, замо да не е за желязото )
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

• Даниеле то като гледам тук напече бе може да се разтопи снега пък и то най-много горе от ЛИФТА да има сняг....може да се пробваш да го прекосиш до Незабравка и за теб наистина ще е "незабравка" хихихи.... аиди тази вечер идваи да пиеме ракия

ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ НА ВСИЧКИ НЕЖНИ СЪЗДАНИЯ В ТОЗИ ФОРУМ!!!

Еи нали знаете до един истински мъж стои една истинска ЖЕНА...маи така беше

Коментар

• Първоначално публикуван от Different_Soul
                        аз мислех да ида до хижа незабравка с мотора, но това временце като го гледам... май май няма да е ...
                        ----
                        ПП. Жоро, както я хванеш, замо да не е за желязото )
                        Даниеле, забрави за "Незабравка" в тоя сняг!
                        Благодаря за кратката инструкция!
                        -------------

Коментар

• жоре кво ще прайш с таз мотика бре
                          я ела тука с некой по разпилен ауспух да им развалим рахата на чалгаджийките

Коментар

• Много ми се кара, а все нещо ме спъва, защо винаги е така
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

жоре кво ще прайш с таз мотика бре
                              я ела тука с некой по разпилен ауспух да им развалим рахата на чалгаджийките
                              и тогава ще има DJ Жоро Ей feat. Гергана енд Митков - Горе на Байра...става панайра може от време на време САМООО НА 1-вааа...туррр так так.... ае Жорее как се пали тоз мотор Търрр так такккк тъърр так....

Коментар

• Няма как, ще копая, Митков.
                                Ще почистваме трасето за състезанието.
                                Вчера сложих новия ауспух. Ми той БАЯ по-тих от стария и няма да мога да стресна и Азис даже с него, ама беше голям бахър и не можах да го тествам. Като го направя, ще разкажа.
                                -------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X