Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Different_Soul
    Хахаха.. КУПЕТЕ КАСКАТА, защото аз така или иначе, няма да успея да ида !
    Тъй, че поне да си е напред човека... !
    Щом е тъй, от мен строителна каска
    Ето вече имаш ботуши и каска!
    ... остават брич и ръкавици. За ръкавиците имам идея, ама брича нещо ...

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
      Първоначално публикуван от Different_Soul
      Хахаха.. КУПЕТЕ КАСКАТА, защото аз така или иначе, няма да успея да ида !
      Тъй, че поне да си е напред човека... !
      Щом е тъй, от мен строителна каска
      Ето вече имаш ботуши и каска!
      ... остават брич и ръкавици. За ръкавиците имам идея, ама брича нещо ...
      Жоро, аз също имам каска, но е от час по трудово + това чат пат си я ползвам за степенка на мотора
      Така, че не се притеснявай, ще ти правя компания в някоя палатка по време на състезанието, може и да накарам баща ми да докараме мотора да покараме, но едва ли ще се пускам тая година по състезания !
      Ще потренирам още малко пък до година живот и здраве, дано нещата стоят по различен начин !
      Както виждаш съм най-мераклия сигурно от всички, но просто няма начин
      Всеки си протяга краката, колкото му е дълга чергата !
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

• Бреей, Жоре ако им покажеш тия снимки на Ацербис може да те вземат за манекен на фирмата. Чудно е екипчето. Да ти е честито и със здраве и безаварийно само да си го ползваш!
        Живей за всеки дъх!

Коментар

• Първоначално публикуван от roumen5
          Бреей, Жоре ако им покажеш тия снимки на Ацербис може да те вземат за манекен на фирмата. Чудно е екипчето. Да ти е честито и със здраве и безаварийно само да си го ползваш!
          Мерси, Румене!
          Acserbis трябва поне да "почерпят" заради това, че ще им правим рекламата с готините мацки и чадърите.
          Ама ...

Коментар

• айде да е жив и здрав бате ЖОРО
            току що купих каската която се продаваше -точно такава ми трябваше щото си взех нов сив екип на мср и тъкмо ми трябваше сива каска
            тА ЖОРО вече влиза на лепенките на мотора ми директно
            Жоре прави лепенка "принц бургер " спешно за на митков мотора

Коментар

• то покраи мацките с чадърите ще харесам и марката АЦЕРБИС....
              "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

• Митков, ти пък си направи лепенки "Аптеки Митков"
                Аз ще си лепна поне две
                2010 CRF 250 R

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                  айде да е жив и здрав бате ЖОРО
                  току що купих каската която се продаваше -точно такава ми трябваше щото си взех нов сив екип на мср и тъкмо ми трябваше сива каска
                  тА ЖОРО вече влиза на лепенките на мотора ми директно
                  Жоре прави лепенка "принц бургер " спешно за на митков мотора
                  Да, ама името ми става с по-ситен шрифт на мотора на Даниел!
                  Е хайде, като даваш 300 лв. за нея ... твоя е!

Коментар

• Жоро, бъди спокоен, ще направя една спецялна лепенка за мотора с твоето име !
                    Може да направя много лепенки с отделни имена, но ще стане една кашааааа...... не ми се мисли.. :Р
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

• Браво бе, Жоро! Имаш вкус! Ако кифоча ми не беше, XL щях да я взема! Че ми трябваше и нова каска, ама кво да се прави голяма глава!

Коментар

• Първоначално публикуван от Different_Soul
                        Жоро, бъди спокоен, ще направя една спецялна лепенка за мотора с твоето име !
                        Може да направя много лепенки с отделни имена, но ще стане една кашааааа...... не ми се мисли.. :Р
                        ееееееееее
                        започвам лекинко да се съмнявам
                        вместо да си налепиш имена с мацки.....
                        някакви мачоци.......
                        е как не те е срам

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s
                          ееееееееее
                          започвам лекинко да се съмнявам
                          вместо да си налепиш имена с мацки.....
                          някакви мачоци.......
                          е как не те е срам
                          Хаха, това като лек намек ли да го приема или направо като кандидатстване за име на лепенката
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

• Коментар

• Първоначално публикуван от Петър Манолев
                              Пиене? Балдъзата??? шеметно лято.....
                              "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

• Първоначално публикуван от BADGO
                                Първоначално публикуван от Петър Манолев
                                Пиене? Балдъзата??? шеметно лято.....
                                Сега идва пролетта, Баджо! Има време до лятото!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X