Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• от Шириней

Ама и аз съм един заплес и пиша ли пиша!!! Вместо направо вие сами да видите каде е местенцето в Белград за каране на мотокрос и мястото за почивка /надявам се/ на всички преминаващи моторджии от България...www.atvgravel.com Изглежда добре , а
    "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

• от шириней

Днес, 13 януари, сърбите празнуват Нова година - да им е честито!
      "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

• Честита им нова година тогава !
        ----
        Колкото до пистата...... представях си я по.......гориста.. )))
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

• Гледам, че доста "мъжкари" вече се събрахме към 14.00 часа заедно с Верчето, но аз ще изчезвам, че имам опреснителен курс по езици в 14.30 , а лекторката се обади да не закъснявам, така че ви оставям в интерес на "образователната си програма", която е твърде натоварена !!!
          ... а Верчето и Митков нека се разберат през това време кой на кого ще вика "како".
          Аре 4ао!

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
            Гледам, че доста "мъжкари" вече се събрахме към 14.00 часа заедно с Верчето, но аз ще изчезвам, че имам опреснителен курс по езици в 14.30 , а лекторката се обади да не закъснявам, така че ви оставям в интерес на "образователната си програма", която е твърде натоварена !!!
            ... а Верчето и Митков нека се разберат през това време кой на кого ще вика "како".
            Аре 4ао!
            Яяяяя...... дай тел-а на тая твоя "лекторка" да ввзема и аз да запиша един курс
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

• Първоначално публикуван от Different_Soul
              Яяяяя...... дай тел-а на тая твоя "лекторка" да ввзема и аз да запиша един курс
              Мина времето, когато можеше да караш курсовете безплатно. Сега все те гледат не където трябва, а в ръцете. Мислех си, че с моя талант някъде ще мина по симпатии, но добрите преподаватели не бръснат таланта, май френд!
              Е, имам и някоя друга лекторка, които преподават безплатно, но не обясняват с подробности.
              Мога да те черпя един курс някой път, при квалифициран преподавател, нали си приятел ?!

Коментар

Мина времето, когато можеше да караш курсовете безплатно. Сега все те гледат не където трябва, а в ръцете. Мислех си, че с моя талант някъде ще мина по симпатии, но добрите преподаватели не бръснат таланта, май френд!
                Преподавателката ли беше лоша или малко пари си имал?Много бързо се върна.

Коментар

• Първоначално публикуван от terziev
                  Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев

Преподавателката ли беше лоша или малко пари си имал?Много бързо се върна.
                  Нито едното, нито другото. Свърши ми масилото!
                  E, 2ч 30 мин. урок бива все пак.

Коментар

E, 2ч 30 мин. урок бива все пак.
                    Дръж се сериозно, председател на БЕФ си все пак.Тука много хора четат . . . . туку виж женати те е опровергала

Коментар

• Ами-и-и...
                      Ako 30000 души са много хора ...
                      ... да отиваме да пием кафе тогава в клуба и да се уговорим кои преподаватели ще вземем в събота на off road-a ?!

Край, никакви простотии повече от мен
                      Рекох да обогатя темата малко.

Коментар

• Реших да ви уведомя, че отивам да покарам джип със Сопотската група около Богдан. Те организират мероприятието и аз ще се възползвам от поканата, която ни отправиха за да си откача броните някъде в снега.
                        Кроткият Амбарев и Co. са рганизирали преспиване с ядене и пиене само на лимонада в комплексчето "Бяло Камене", където беше закриването на сезона. Crazy job се пръсна за уикенда, но аз ще отида да уважа колегите и да им занеса малко снимки от Закриването, както и да направя нови.

Коментар

...Crazy job се пръсна за уикенда, но аз ще отида да уважа колегите и да им занеса малко снимки от Закриването, както и да направя нови...
                          Айде де, кога ще видим фотографията
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

• от бая време съм обещал на жоро хр снимка от морето та сега я пускам макар и с хипер закъснение

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                              от бая време съм обещал на жоро хр снимка от морето та сега я пускам макар и с хипер закъснение
                              Сутринта темометъра показваше -18, а сега като гледам снимката и си мисля дали на Приморско не беше по-добре

Коментар

• ... та реших и аз де се възползвам от новата услуга за голям аватар.
                                Вече ще ме гледате така. Край с простотиите, ставам сериозен човек
                                ... мамка му.
                                И без туй на стария аватар бях с Ямаха и Хонда веднага ми се обадиха и ми викат: " Бързо да си сложиш аватар с нашия мотор, че ще ти отрежем договора на 50% (т.е. с 2 лв.) и да се снимаш как правиш "бак флип".
                                Няма начин, съгласих се. От утре почвам да тренирам.
                                Ама докато го направя, ще ме гледате така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X