Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Общи приказки и простотии !

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
    Имам един познат, той навремето караше едно старо DKW и отзад му беше сложил зъбак, голям почти колкото каплата - работеше в Горското и влачеше трупи с ДКВ-то . За съжаление в последствие започна да попийва, а както знаете алкохола не прощава на никого, и след извество време май продаде ДКВ-то за да може да си купува ракия (а може и да го е трампил направо за ракийка)
    Тука из района и конкретно с. В.Левски няма Балкан или Ковровец без такъв венец.Отмъкнаха на всички лайномети от текезесетата зъбчатките и сега като се катерят по балкана само си влачат краката ,те моторите сами си вървят (така карат старите майстори казва един познат)

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
      Тука из района и конкретно с. В.Левски няма Балкан или Ковровец без такъв венец.Отмъкнаха на всички лайномети от текезесетата зъбчатките и сега като се катерят по балкана само си влачат краката ,те моторите сами си вървят (така карат старите майстори казва един познат)
      Напълно съм съгласен за казаното от теб !
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Ураааа.. модула завърши и вече съм си в родното градче и дори вчера се срещнахме с Николай най-неволно Той малко неможа да ме познае със камофлажното облекло, с което бях, но в крайна сметка се видяхме... Всички имате много поздрави от плевенчански моми и специално за един палавник от форума
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

KIWI!
          http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs

DCRT®

Коментар

Минах днеска изпита за М категория с 2 грешки!!! То аз и тях ги знаех ма нещо съм се объркал в бързането... Са днеска цял ден тичам за медицински, записах се в БЧК-то и тоя мотор стана исторически ма важното е че напредвам!
            [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Браво!! Минал си първата важна стъпка в подготовката за карането в градската джунгла - заучаването на правилата за движение. Сега обаче ще се наложи да се сблъскаш с нещо малко по-сложно - със спазването им! Не винаги това е лесно. И още повече - ще трябва да се научиш да се пазиш от онези, които не съзнават отговорността, която са поели, сядайки зад волана. Карането на двуколесно в София (дори и колело) е отвратителна работа, аз вече май се отказах да го правя. Дано на теб не ти се наложи да правиш същата оценка. Честито за взетия изпит и успех на кормуването
              DCRT®

Коментар

ЧЕСТИТО .
                В България мотористите не са много на почит , даже имам чувството , че дори не ни зачитат за участници в движението , защото един човек с кола видиждаики моторист си казва " а тои е с малки габарити ще може да се разминем " и така стават голямите бели . Но донякаде , това си е и наша вина , защото повечето мотористи се правят на без смъртни и нарушават почти всички правила за движение ... и от там ни е излезло лошо име като цяла .
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Мерси
                  Най-малкото един рейс, камион кат мине покрай теб малко по-бързичко ще кривнеш леко в страни по рефлекс и ти е достатъчно да остържеш бурдюра! Тва може би е от най-опасните превозни средства. (казват че повечето пилоти на самолетите на Балкан имат средно удостоверение за самолет ма аз не вервам)
                  Последно редактирано от SIRIUS; 31-03-07, 00:39.

Коментар

Тва за самолетите на му обръщайте внимание са кат го чета и аз не моа мноу мноу му схвана смисълът! Ма то темата си е такава...

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
                      аз не моа мноу мноу му схвана смисълът! Ма то темата си е такава...
                      По начина който се изразяваш и пишеш,мисля че си уцелил правилната тема!
                      Lesidren.com

Коментар

значи аз трябва само тук да си пиша
                        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

У наше село училище немаме. Какво кат циганин? Аз не ли човек?

Коментар

Аз пък си харесах един КМХ
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
                              Аз пък си харесах един КМХ
                              Грабвай го!
                              Lesidren.com

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                                значи аз трябва само тук да си пиша
                                Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
                                У наше село училище немаме. Какво кат циганин? Аз не ли човек?
                                Момчета, не се подценявайте! Просто искам да ви обърна внимание да се стараете малко повече , за да може хората за които го пишете и които четат да ви вземат на сериозно, и да не виждат във вашите мнения и отговори само грешен правопис и неправилно изразяване!
                                Lesidren.com

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X