Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Я стига сте се лигавили !
    Сменяй семеринг и това е.
    окей
    YAMAHA WR450F

Коментар

• тия ботуши са много стара разработка на скот от 83 та май година може и 81 ва да беше и сега това е нещо като реплика..в щатите ива хора които още си ги пазят и носят

Коментар

• Пристигна!!!Новото си е ново!Сега остана един семеринг и гаС!
        Прикачени файлове
        YAMAHA WR450F

Коментар

• Мда много интересни ботуши.Имат и цена 500$, ама колоко ще са добри и удобни
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

• Ей го на... дойде деня... опря чифтето и в моя за***к....отивам неска на обучение, а вас ще помоля да пращате оферти за мотокрос машини 2Т 250сс
            Цената....около 3500 !
            Харесвам хонда, кавазакии КТМ. Сузи-то и ямахата не ме радват толкова само тяхни 4Т модели ми харесват и то около 400 кубика
            Пишете офертите на ЛС аз като се прибера след 6-7 седмици ще чета офертите !
            Чао хора и умната с машините по тоя сняг
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

• Хахахаха през колко марки и модели мина за да стигнеш до 250 2Т

Коментар

• Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                Хахахаха през колко марки и модели мина за да стигнеш до 250 2Т
                През всичко мисля че всички са чели постовете ми така че е ясно че всичко ми харесва на мен
                Но истината е 250 2Т това е реално което съм преценил (АЗ лично съм си направил сметката) че ми трябва и мога да си го позволя
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

• Ами браво! И аз за тази година на 200-250 2Т съм се наточил, ма ще видим

Коментар

• само за 4 Т може да се говори в ендурото момчета.Забравете тез 2Т боклуци.Просто нестават за гората.За 3500 лв ще намериш добър 4Т мотор.Не се лъжете с тез 250 -2Т моторетки

Коментар

• Не съм експерт в ендурото, то не съм и аматьор даже

Но гледам снимки и филмчета от Romaniacs, Last man standing,
                      Erzberg и там има доста 2Т.
                      Може и да не са съвсем за изхвърляне

Коментар

• за мен специално 2т имат само едно преимущество пред 4т а именно теглото,затова са предпочитани за трасета,докато 4т ги използват предимно за преходи заради теглото им.
                        MG RACING

Коментар

• на мен чесно да ви кажа 2т повече ми харесват от 4т незнам зашто сигурно заради гласа и как дарпат
                          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

• и двете си имат и плюсове и минуси и всеки си прави сметка кое е по-добре за него и за неговите нужди,
                            MG RACING

Коментар

• Според мене това си е въпрос на вкус и до някъде на личен финансов бюджет ! И едните и другите си имат своите предимства както сме изброявали в много теми в форума
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

• вчера се мъчих да го карам на задна гума ама много трудно
                                ето една снимка от моите опити
                                Прикачени файлове
                                YAMAHA WR450F

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X